*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 8
mihamora spune:
Alynta- l-am vazut pe David s-a facut baiat mare, are ochii albastri? Imi place poza cu picioarele![]()
Raca - ma bucur ca esti bine, mai ai foarte putin. Nu stiu sa iti zic preturi la nastere naturala, eu am facut cezariana.
Emma - foarte dragalas Andrei![]()
Crismary - ce a zis dr?
Ella - asa visam si eu noaptea pt ca ma gandeam tot timpul la cum o sa fie![]()
Diana - unde esti?
Noapte buna!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
e gata!
Repede la cafea ca treburile prin casa le faceti voi.
Crismary, ca face Razvan?
Noi suntem bine,noutati nu avem.Bebe doarme,trupa am trimis-o la scoli.
Mai revin.
Michelle81 spune:
Buna fetelor.Scuzati deranjul insa am intrat pentru ca o caut pe Remaliss,daca stiti la ce odisee este sau daca aveti vesti despre ea va rog sa imi trimiteti Pm sau sa imi scrieti la "durere".Nu mi.a mai dat dintr-.o data nici un semn si sunt ingrijorata.Daca stiti ceva va rog sa imi scrieti!Va multumesc
Sufletel scump te asteptam
ghinetz spune:
salutare.
Multumim de cafea, Nonna. F buna. Si binevenita.
Miha, ma ispitesti cu baclava? (nu ca as fi reusit sa renunt la dulciuri, deci nu pot numi dieta ceea ce fac)
In rest...suntem bine. Eu sunt cam ocupata. Drept urmare am rugat sotul sa stea acasa (la ei e sesiune si nu are multe examene semestrul asta), sa ma ajute. A stat ieri, iar azi are niste recuperari, dar citeam in ochii lui bucuria ca pleaca. Cred ca o sa recupereze pana tarziu tare. Ca il vedeam ieri disperat ca nu poate lucra, ca Victor vrea in brate, ca Stefan vrea sa se joace cu el...Asa, sa vada cum e, ca precis in mintea lui zice ca eu stau acasa si ma uit la tv (sau stau pe forum)
Alte noutati: Stefan e indragostit. Da indragostit rau! Se roaga seara la Doamne-Doamne sa o viseze, vrea sa-i cumpar trandafir roz sa-i dea fetitei. Cica l-a imbratisat fata intr-o zi si gata, el "a cazut pe spate", ca sa spun asa. Sincer....nu prea am stiut cum sa reactionez, dar i-am spus ca e f frumos ca simte asa, nu trbuie sa-i fie rusine. Si eu m-am indragostit de tati. Toti oamenii se indragostesc de alti oameni daca sunt cuminti, buni, si frumosi. Si destepti. Acum dilema era daca sa-i spuna fetitei ca e indragostit de ea? daca rad copiii? Dar doamnei educatoare sa-i spuna? Dar daca ea nu il iubeste? Vedeti...cu de astea imi ocup eu timpul.
Nu-i asa ca e frumos?!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
m_floruta spune:
Am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,sa profitam cu toate.
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza :)
Pupici la burtici,mamici si puiuti :x
Nonna76 spune:
Asa de repede Oana? Al meu nu da semne de asa ceva.E si alta fire.El mai bate fetizele daca-l necajesc la gradi chiar daca ii spunem in fiecare zi ca nu-i frumos.
E in schimb indragostit de mine.Imi zice ca el e barbatul si eu fata si sa vin sa ma pupe.Ma pupa pe ochi, pe obraji,si simbata m-a luat mina si ma pupat pe incheetura miinii.Nici sotul nu face asa.
addiana spune:
oana ce frumos! si denisa e indragostita de un baietel de la ea din grupa - Tudor!!!! si cand o intrebi iti spune " eu il iubesc pe tudor dar el nu ma iubeste pe mine!!!" ti se rupe inima... prin casa se joaca si o auzi "hai tudor, hai sotule..." si toata ziua tudor in sus tudor in jos de-l innebuneste pe tac'su!
michelle sunt pe-aici cu fetele racite!
am inceput din dimineata asta sa le dau antibiotic!
la denisa tusea e ingrozitoare cu muci dar fara febra ( doar in prima noapte 39.5)iar la raisa fara tuse, cu muci dar cu febra aproape continua de sambata seara- 38.6 cel mai mult. eu le-as mai fi lasat o zi doua, dar sotul mi-a spus sa le dau antibiotic!
revin mai incolo...ma duc la treaba ca e dezastru!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
kriss79 spune:
Neata
Monica, buna cafeluta ta
LA MULTE LUNITE STEFANIA!!
Cum mai esti Stefania?
Crismary, speram ca e totul bine! asteptam vesti
Oana, Diana..pupici pt. indragostiti
acusi vine sf. valentin si pesemne ca vor avea treaba![]()
A mea parca a inceput sa tuseasca putin..inainte mai tusea dar se inneca putin cu saliva..ieri i-am luat putin de la gurita fularul..ca era soare..poate nu trebuia
sper sa fie rosu in gat..alte simptome nu are..abia maine vine pediatrul in tara..
Dimineata iar s-a sculat la 7! sa o tina tot asa!
o zi buna! iesise soarele mai devreme..acum parca nu mai e..ziceam ca iesim la plimbarica..
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
slimatei spune:
multumesc de incurajari..nu am mai intrat caci nu ma simteam asa de bine..plus ca situatia s-a agravat..mi se imflamase tot sanul..si momentan iau si antibiotice...
asta e ..experienta urata ..sper sa se termine cu bine..si sa nu mai trag nimic din ce am trecut si in sfarsit sa pot alapta si eu cu placere ...Doamne ajuta
va pup pe toate ...multa sanatate..
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
crismary spune:
Scuze ca raspund atat de tarziu, dar sunt zombie
...sau mai pe romaneste, dorm pe mine. Dar asta nu conteaza. Tot ce conteaza e faptul ca Razvanel e bine. Am tras o spaima de zile mari dar totul e bine cand se termina cu bine. Pana la urma se pare ca a fost o alergie la hainutele spalate cu detergentul pt bebelusi. Dupa baita de aseara, l-am schimbat cu hainute spalate de mana cu sapun de copii si azi cand l-am schimbat am observat ca si-a revenit iar bubitele aproape nu se mai vad. Daca am scapa si de colici totul ar fi perfect...dar nu-i asa ca vreau prea multe ???
Nici nu mai reusesc sa va citesc din urma, s-au adunat cateva nopti nedormite. Dar trecem noi si de asta.
si multumesc ca ati fost alaturi de mine.