*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Crismary - poate e de la ce ai mancat tu,cel mai bine e sa suni medicul sa vina sa il vada, cred ca vine si daca nu e inscris, oricum suna medicul si spune-i despre ce e vorba.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Crismary am vazut cum arata Razvanel cu bubite!
La voi e cald?
Cat de des il speli?
Cu ce il dai dupa baita?

Nepotelul meu a facut o iritatie similara, dar maicasa nu-l spala cand l-a adus de la spital, pentru ca, zicea ea, nu i-a cazut buricul! La el am vazut acele bubite pe care le are si bebe Razvan!

Totusi pentru o iritatie mi se pare cam prea multe bubite!
Ar trebui sa consulti de urgenta un pediatru! La varsta lui e foarte expus! Sa nu fie o boala contagioasa: cori etc! Nu vreau sa te sperii! Oricum chiar daca e, nu este vina ta! E normal sa faca bolile copilariei! Tu nu te poti sui cu el in taxi si sa mergi la pediatru, sau la Spitalul Sf. Maria in Tatarasi? Acolo te primeste la orice ora si il consulta! Au Triaj! Poti merge fara trimitere sau recomandare! Sa ne spui cum evolueaza!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Crismary,intr-adevar pare a fi o alergie.Poate de la ceea ce ai mancat tu au poate de la cosmeticele pt bebe pe care le folositi. La fel de bine pot sa fie si de la caldura.Eu nu pot decat sa-mi dau cu presupusul,cel mai bine e sa-l vada un medic.Dermatolog de preferinta.Ca asa am patit si eu cu Robert si pediatra de atunci imi zicea fel si fel de bazaconii si el de fapt era atopic.
Daca folosesti ulei pentru corp sau orice alt fel de lotiune,e mai bine acum sa faceti o pauza.Fa-i baita cu tarate sau amidon (in cazul in care nu ai tarate) si cu musetel.
Sanatate multa la pui mic!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

S-a invoit tati de la servici si se ocupa de pediatru. Il astept sa vina dintr-un moment in altul. Multumesc de sfaturi...va tin la curent. Sper doar sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Kriss, Raca ma simt bine acum pe ultima suta de metri,multumesc de intrebare, doar ca am emotii , noaptea visez ca am nascut si ca-mi tin fetita in brate, cred ca ma gindesc eu mult si de asta.Singura mea problema ar fi ca nu mi s-au format gurguii si mi-e frica ca nu o sa pot alapta, iar eu imi doresc foarte mult sa alaptez.
Crismary multa sanatate lui Razvan
Va pup!

poze
BIANCA ANTONIA
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by kriss79

neata
monica, multumim de cafeluta..
camd sa intru si eu aici..s-a sculat Alessia..off
La Multe Lunite Andrei si Bogdan Constantin!!
Ella, cum mai esti pe ultima suta de metri?
Any, multa sanatate!
revin mai tarziu..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Multumim frumos!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

[quote]Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Vela,am patit si eu la fel,la ambele sarcini. Explicatia n-o stiu dar nici n-am cautat-o in mod deosebit. La fiecare dus le "frecam" cu un prosop,faceam ca un fel de masaj si uite-asa mi-am facut sfarcuri numai bune de papat. Pentru copil mey...

Miha, multumesc de sfat deja am inceput sa practic, sper sa fie bine.

vela36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

daca vreti sa ne vedeti :)

http://community.webshots.com/album/562213101DcCZVX

andrei si mama

Mergi la inceput

revenim cu linku':

http://community.webshots.com/album/562214257pmYYWU

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am revenit..cam tarziu ce-i drept
Crismary, asteptam sa vedem ce a zis dr..multa sanatate lui Razvanel!speram sa nu fie ceva grav..
emma, simpatic foc strumful tau..are cheliuta si niste ochisori calzi..
Noi am fost la plimbarica ca era tare cald si frumos afara..am stat vreo 3 ore..pana pe la 15..
sa va zic ca ieri la aniversare iar a dormit?
Nu ne-a mai incantat cu somnul pana la 7 dimineata..tot pe la 5 e ora ei de sculare initiala..si adormise tarziu ieri seara..aproape de 12..ca o alaptez la tv si cum aude putin zgomot..intoarce capul..o atrage mult tv..ceea ce nu e prea bine

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput