*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

vezi, tot e bine ca se gandeste la tine, Ralnied.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mihamora

vezi, tot e bine ca se gandeste la tine, Ralnied.

da, da, stiu eu...ca se gandeste

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu dau ca vine Miha cu prajiturile.
Pe mine sa ma sari de la portie.Si nici sa nu te gindesti la mine cind maninci ca poate se pun kg prin telepatie.De asta esti tu slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

MAi fetele da voi ati gatit numai bunatati in we!!
Eu cu fii-mea racita, adic cu nas curgator si cu un pik de tuse-fara febra insa-ceea ce e OK. Ii dau nurofen si ff mult ceai de tei cu miere si lamiie. Vaz ca azi e mai bine, a dormit bine!
Miine dimineata plecam la tzara si stam pina joi ca am treaba la farmacie. sper sa fie vreme buna, macar sa fie caldut si sa nu ploua.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata fetele!
Multumim pentru cafeluta Monica
Anymony - multa sanatate Ioanei.

La multi ani!Andrei si Bogdan Constantin!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
monica, multumim de cafeluta..
camd sa intru si eu aici..s-a sculat Alessia..off
La Multe Lunite Andrei si Bogdan Constantin!!
Ella, cum mai esti pe ultima suta de metri?
Any, multa sanatate!
revin mai tarziu..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am lipsit cateva zile! Probleme cu netul! In wekeend am fost la o pomenire, la Targu. L-am luat si pe David, de fapt am fost noi 2 cu sora mea! Ii plac mult plimbarile si e cuminte! De asta am curaj sa plec singura cu el! Vreau sa va zic ca a zis "mama"! Am fost tare fericita cand l-am auzit! Pun repede cateva poze noi, sa-l mai vedeti!

Stefania imi pare rau pentr problema ta! Limbuta la bebe nu o curat! Nu am avut niciodata probleme. Iti pui pe deget un pansament steril, il inmoi in miere de albine si cureti limbuta! Pentru urechi folosesti betisoare pt bebei! Cureti cu atentie pavilioanele si zona de dupa ureche! Acolo se inroseste repede si prinde si piele uscata! Dupa curatire dai cu creme dupa urechi! In spital stergeau copii dupa urechi cu spit! Cand l-am adus acasa il stergeam si eu asa dupa baita!

Addiana
frumoase fete patinatoare am vazut! Cum se mai simte Denisa? Multa sanatate!

Kriss, La multi ani mamei! Si pe mine incepand cu 25 ian ma asteapta 4 onomastici in 3 saptamani: mama, soacra, sora si cumnata! Deja ma gandesc ce cadouri sa le i-au!

Monica si eu vreau sa slabesc! Ma inscriu in club! La inceput slabisem mai mult, dar am pus la loc! Sunt cu 68kg! Mi-a ciuda! Sper sa am vointa sa mai d-au jos! De aratat nu arat prea zdravana, dar sunculitele sunt mascate bine! Ce face sora ta?

Miha fain muschiulosu'! Prietena ta ce stie despre fetita ei? Ce diagnostic i-au pus? Vad ca ai fost gospodina in bucatarie!

Oana chiar asa da-ne detalii despre baietii tai!

Any multa sanatate Ioanei!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Va astept sa vedeti poze recente cu David in albumul "David"!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Avem bubite....ajutati-ma cu un sfat. Azi dimineata cand l-am schimbat pe Razvan am observat ca e plin de bubite pe corp. Parca ar fi facut o alergie. I-am facut aici niste poze http://picasaweb.google.com/cris4978/Bubite?authkey=QFA957mpyHo . Aseara era curatel, nici un semn de bubite. Iar tati nu poate sa ajunga azi la pediatru (trebuie sa mearga sa-l inscrie si apoi sa vina acasa sa-l consulte). De papat, papa numai san (iar eu sunt f. atenta ce mananc pt ca stiu ca are colici) si ii dau in plus picaturi sab simplex pt burtica. Picaturile am inceput sa i le dau de vreo 3 zile, seara, sau chiar noaptea tarziu, dupa ce suge pt ca are colici.
Bubitele sunt pe burtica si pe picioare. Pe spate nu sunt. O fi de la hainute ? Le-am spalat saptamana trecuta cu un detergent special pt bebelusi...dar de atunci l-am schimbat de nenumarate ori. Ar fi trebuit sa apara imediat bubitele. Nu stiu ce sa fac . Ati patit si voi asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Salutari tuturor mamicilor si gravidutelor de Iasi. N-am mai intrat de mult timp pe forum dar m-am bucurat sa vad ca toata lumea e bine. Noi inca suntem in formula 2 in 1, maine implinim 38 de saptamani. Am fost la control sapt trecuta si dr a zis ca nu are bb nici un gand de nastere asa ca mai merg la control abia saptamana viitoare. Oricum nici eu n-am nici o graba. Mai bine sa mai stea bb la caldurica sa se faca mare (nici chiar pea mare ca vreau sa nasc natural ).
Ella tu cum te simti pe ultima suta de metri?
Bagajul pt spital e gata si pt mine si pt bb. Mai lipsesc doar plicurile cu "atentii". Imi puteti spune si mie va rog cat mai ajunge o nastere naturala (eventual cu epidurala)...ca poate s-au mai schimbat "scorurile" de cand m-am interesat eu ultima data.....
Va pe toate si de acum promit sa intru mai des ca poate ne mai linistim si noi si mai stam si pe acasa...

37+ Razvan Gabriel

AMR 3 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput