*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor... stiu ca in situatia asta nu ma poate ajuta nimeni... eu sper totusi ca noul tratament sa dea efecte pozitive...tb sa-mi refac stratul de piele care s-a ros..e urat tare...chiar si o vb buna ma ajuta enorm...multumesc...eu strang din dinti si ii dau in continuare caci am aceasi problema cu pompa....desi am cumparat una care nu e tocmai economica...nu curge nimik...si ma chinui incontinuare asa..Doamne ajuta

va o seara si o duminica cat mai placute

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miha am vazut frumusetea de fetita, iar Robert e un adevarat cavaler
Oana - multumim frumos.Mai povesteste-ne si tu despre Stefan,ai inceput diversificarea cu Victor, ce mananca? Ce nazbatii fac tinerii?

Stefania- ce tratament faci acum? Stai cu sanii descoperiti? Cu mana ai incercat sa scoti laptic? Eu asa reuseam cel mai bine.

Emma - ce face micutul, e mai bine acum?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

prima pe ziua de azi si va invit la un capucinno sau la o cafeluta dupa pofte si posibilitati
Ale a dormit de aseara de la 22.30 pana la 7 dim! nu imi venea sa cred dim cand m-am uitat la ceas. acum a adormit iar de vreo ora..
Acusica vin musafirii si sarbatorita (adica mama mea)..asa ca am intrat sa vad ce ati mai scris..
Oana..multumim! intr-adevar creste repede..
Stefania, hai ca trece si perioada asta..refacere cat mai rapida!
LA MULTE LUNITE ALEXIA ILINCA!!
duminica frumoasa..ca vad ca a iesit soarele!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

fetele care ati nascut la elena doamna...vreau si eu un pret la cezariana si anestezist...please....e urgent!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Miha am vazut frumusetea de fetita, iar Robert e un adevarat cavaler
Oana - multumim frumos.Mai povesteste-ne si tu despre Stefan,ai inceput diversificarea cu Victor, ce mananca? Ce nazbatii fac tinerii?

Stefania- ce tratament faci acum? Stai cu sanii descoperiti? Cu mana ai incercat sa scoti laptic? Eu asa reuseam cel mai bine.

Emma - ce face micutul, e mai bine acum?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

andrei e bine, multumim frumos de intrebare. cu ochisorul ba curge ba nu, dar am hotarat sa-l lasa asa pana mai tarziu. om vedea cum decurg lucrurile.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna mamici.
Gravidutele ce mai fac?Cum se mai simt?Eu ma confrunt cu o problema la care nu ma asteptam, mi se exfoliaza pielea si in mod deosebit de pe mameloane, chiar daca folosesc lotiune de corp ma decojesc incet, incet...
Sanii sunt un pic iritati dar sper sa-mi treaca pana ce nasc.

vela36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

N-am mai scris de ceva vreme. Nu prea mai am ce.
Multumim pentru urarile facute lui Andrei .E baiat mare acum, are jumatate de an.Inca nu sta in fundulet dar nu mai avem mult pina acolo.
Am citit in fiecare zi si am vazut poze frumoase.
I-am admirat pe Alessia,Amira si Robert,Denisa la patinaj,Domi la piscina.Am vazut si mamici frumoase.(la tatici nu-mi dau cu parerea-sa nu mi-o iau).

V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vela,am patit si eu la fel,la ambele sarcini. Explicatia n-o stiu dar nici n-am cautat-o in mod deosebit. La fiecare dus le "frecam" cu un prosop,faceam ca un fel de masaj si uite-asa mi-am facut sfarcuri numai bune de papat. Pentru copil mey...

Cristina,LA MULTI ANI mamei tale,sa fie sanatoasa!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,nici eu nu prea am ce zice,dar ma bag si eu in seama pe aici. Vino mai des pe la noi,te rog.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Miha m-am uitat la pozele tale si am ajuns la prajituri iar eu sunt la dieta.Vreau sa dau jos citeva kg.
Ce bine de unele din voi ca nu aveti nevoie sa dati jos din kg depuse in sarcina.Eu sper sa reusesc sa ajung macar la 60.Si ma gindesc ca aveam 52-55.
Ce vremuri...

Mergi la inceput