*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,"frumoasa lu' mama" e o dulce si o super-mega-extra frumoasa. Si Raisa e o dulce cu tot zbenghiul ei de pe nasuc.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Ufff...toata lumea doarme pana tarziu in dimineata asta? Hai,desteptarea ca vreau si eu o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha daca nu-i prea tarziu te servesc eu cu o si pe oricine are "nevoie".... si multumesc mult!

denisa facut 39.5 noaptea trecuta... iar de pe la 4-5dimineata vad ca n-a mai crescut! bineinteles ca sunt prezenti si mucii si tusea

michelle ce mica e lumea!!! cat despre tatici...si al nostru tot asa de imbracat e mereu...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
vad ca ati servit cafeaua..eu dau si un capucinno cine pofteste!
Miha, e f. f. frumusica Amira! Sa va traiasca ! costumas din acela avem si noi..

Diana, multa sanatate Denisei!!

si al meu sot sta mai mult dezbracat..are mereu calduri..si de aceea este mereu racit si ragusit

LA MULTE LUNITE ALEXANDRU!!

A mea a inceput sa fie iar plangacioasa..dimineata ii tot dadeam sanul sa manance..si incepea sa planga isteric..oare au inceput sa o deranjeze gingiile? am pus degetul sa vad daca sunt tari..dar nu imi dau seama..
weekend placut fetelor!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Cristina,poate nu-i era foame fetei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Dau un copy la ce i-am raspuns Stefaniei dincolo:

quote:
Originally posted by slimatei
1.cum fac cu laptele care il mulg...il pun in recipiente sterilizate in frigider... si conservate pana la 24 de ore..incalzite dupa la baimarin pana la 37 de grade... dar daca eu ar tb sa merg undeva si nu am cum sa-l incalzesc..cum fac?
2.limbutza si urechiusele cum e mai bine sa le spalam ...ca eu incer in modul meu dar nu am nici o idee...

1. Daca mergi undeva si esti cu printesa ai lapticul la purtator,gata incalzit de ce sa mai trebuiasca sa te mulgi,sa-l pui in bibe,sa-l incalzesti...?
2. Limbuta o curati cu un tampon steril infasurat pe deget,inmuiat in glicerina.
La baita ai grija sa o speli bine dupa urechiuse nu inauntru si stergi usor cu prosopul dupa aceea.

miha asta era durerea mea:
nu mai pot de sani..sunt inflamati rau de tot nu trece cu nimic...si ea are tendintza sa stranga cu gingiile din ce in ce mai tare..pana apuc sa o pun corect la san..ma musca de ma rupe... cred ca voi face o pauza si voi folosi pompa pt. cateva zile..timp in care sa le dau timp sanilor sa se refaca..mor de durere numai la gandul ca vine ora de papica...dar n-am ce face...strang din dinti si-i dau inainte...cu toate cremele nu reusesc sa-i fac sa treaca..doar un pic imi amelioreaza...de folosit sfarcuri de silicon simt ca o iau razna ustura si mai tare....offff...sper sa treaca si perioada asta... imi puteti da un sfat? sau doua...
1.cum fac cu laptele care il mulg...il pun in recipiente sterilizate in frigider... si conservate pana la 24 de ore..incalzite dupa la baimarin pana la 37 de grade... dar daca eu ar tb sa merg undeva si nu am cum sa-l incalzesc..cum fac?
2.limbutza si urechiusele cum e mai bine sa le spalam ...ca eu incer in modul meu dar nu am nici o idee...

..............

si acum stau si mai rau... fapt pt care nu reusesc sa o las prea mult la san..si a scazut si productia de lapte..mie frica sa nu o mai pot alapta deloc..caci incepe sa-mi dea sangele.. e din ce in ce mai rau.. of..sper satreaca si perioada asta.. acum fac alt tratament..am incercat cu sfrcuri de silicon dar nu poate apuca bine..si plange de mama focului..nustiu ce sa mai fac.... plang si eu cu ea..si daca ea nu plange ..urlu eu de dureri...ustura de zici ca ma taie.... caci im lipseste un strat de piele....sper macar trat.asta sa dea rezultate

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ufff...toata lumea doarme pana tarziu in dimineata asta? Hai,desteptarea ca vreau si eu o cafea.

tu vrei cafea miha..? da' pe tanti inka cui o lasi...
offff..mai am si chef de glume...sper sa-mi treaca cu un suras...

am reusit sa vad si eu pozici cu copilasi ...sa va traiasca sanatosi fetelor...manca iar mama de bolfosi ca mie numa' aia imi plac... glumesc..dar sunt asa de dulci...caci nu gasesti cuvinte sa-i descrii ce as putea spune ca sunt unii mai frumosi ca altii.... nu mai nomim sunt superbi toti baieteii si fetitele scumpe...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

STEFANIA, imi pare rau pentru problemele cu alaptarea..am avut si eu mai la inceput probl cu durerile de sani..bine, nu incat sa dea sangele..dar ma durea foarte tare cand incepea sa suga..la mine a mers cu uns sfarcul dupa si inainte de fiecare alaptat cu Garmastan, tinut sanul aerisit putin, fara lenjerie cateva minute, comprese reci pe sani sau bucati de gheata.
Ref. la scazutul cant. de lapte..cu cat o pui la san mai des, cu atat creste si productia de lapte..
Poti incerca si cu mulsul incat sa lasi sfarcul sa se refaca macar cateva ore..la mine nu iesea nimic la muls..
uite ce scrie in Mama si copilul de Capraru:
"De indata ce se const. o crapatura este mai bine sa se suprime supturile la sanul dureros si sa se stoarca laptele la intervale regualte cu mana sau cu pompa si sa se dea sugarului. Intrerup temporara a alapt nu e oblig, dar in general este preferata de mame.DIn experienta noastra reiese ca unele meme nu au dureri atat de vii si continua sa alapteze chiar daca mameloanele sunt crapate. Se pare ca durerile dispar in cateva min cand se declanseaza reflexul de ejectie a laptelui. Se incepe cu sanul nedureros sau mai putin dureros, si eventual,se incepe alaptarea printr-o extractie manuala pana la obt reflexului de ejectie si atunci sugarul este pus la san. De asemenea, se va incerca sa se schimbe pozitiile de alaptare cu scopul de a repartiza intr-un mod mai echilibrat presiunea de supt pe diferite parti ale mamelonului.
Unii medici recomanda pomezi cu estrogeni, hidrocortizon si/sau antibiotice, dar nu sunt intotdeauna eficace.
Expunerea la aer liber sau la raze ultraviolete cotnrib la vindecarea mameloanelor dureroase."

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Stefania,stii cum se spune...prima data e mai greu. Asta e asa ca sa mai deconectam atmosfera,dar un sambure de adevar cred ca exista. Am avut si eu experienta ragadelor la Robert,era ingrozitor,ma durea de muream.Cand era vremea alaptatului ma infingeam strasnic cu picioarele in podea si cu unghiile in canapea...Dar a trecut relativ repede... Am luat de la farmacie un unguent pe baza de sange de vitel,un unguent cicatrizant f puternic,am stat cu sanii dezveliti atunci cand nu aveam musafiri si a trecut...Cum au venit durerile asa au plecat...
Acum la Amira nu am facut ragade...s-o fi aplicand vorba aia cu "prima data" sau poate ca am deja sfarcurile tocite de la suptul indelungat al lui Robert...O sa vezi si tu cum o sa fie la al doilea. Acum nu pot sa fiu decat cu gandul alaturi de tine si sa te incurajez sa nu cedezi durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna
Am vazut poze frumoase:
Felicitam Denisa patinatoarea.
Michelle, ti-am zis eu, Domi nu plange niciodata. Lasa, stiu eu. Sa va traiasca si sa av bucurati ani multi. Sunteti frumosi cu totii.
Miha...Robert trebuie sa faca muschi, sa apere printesa de zmei, nu?
Kriss, frumoasa si printesa ta. Nu stiu de ce, dar mereu ma uimeste cat de repede a crescut.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput