*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru

Vlad Dominic de Moldoveanca

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha mi-ai facut o pofta de prajituri ca m-am dus si m-am apucat de o tarta cu fructe din compot care acum e in cuptor cand e gata promit sa fac poze (daca iese aspectuoasa)

libero am vazut si la billa, si cred ca voi incerca si eu...le iau la rand pe toate happy, libero, huggies. nu reusesc nicicum s-o conving pe raisa sa faca la oala nici pisu nici kk ma oftic... in martie face 2 ani si ea tot in pampers face!!!!

ca era vorba mai sus de "doi a doua" (2 febr) stiti cum a ales sotul meu data casatoriei??? ca sa fie usor de tinut minte- 1 febr 2003, adica 01.02.03!!! a zis ca macar pe asta sa n-o uite

noi am iesit azi la o tura mica de bloc cu toate ca batea vantul....si la un moment dat denisa ma intreaba "mami infloresc copacii?"... mirosea a primavara intr-adevar! m-a uimit!

revin mai tarziu...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Cristina Multumim de primire. Legat de cercelusi am fost si noi la Coriolan cand Andreea avea mai putin de o luna si cand ne-au zis ca dupa 6 luni fac ei... am plecat fara sa intrebam conditiile legate de pret s.a. Am intrebat si noi ,cand Andreea avea 2,5 luni la bijuteria de pe linga City farm de pe Stefan cel Mare si ne-au zis "sa mai creasca" fara a ne preciza o varsta la care ar pune ei...asa ca acum iar am intrat in cautare de locatie pus cercelusi ca urmeaza sa facem vaccinul de 4 luni si apoi o luna nu se mai poate. Poate gasim de asta data de aia am intrebat si pe aici , poate vreo mamica ne ajuta cu informatii.
Vaccin Infanrix Hexa am facut si noi la 2 luni , dar pt ca antihepatita B nu i s-a facut in maternitate si nici nu am stiut de varianta de cumparat si facut acolo , medicul ne-a spus ca acum la 4 luni ii facem tot Hexa ca sa recuperam. De asta intrebasem poate mai sunt mamici in situatia mea...

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mariussimiuc

Nanuta Aime a gasit pe Stefan cel Mare un magazin de bijuterii,nu stiu cum ii zice,care fac gauri la fetite,la orice varsta,tot cu cercei sterili si costa 25 RON.
Noi o sa mergem la 3 luni de acu,o sa-i facem un cadou.Offff...ce mai aniversare.

Au fost si alti parinti care i-au facut dulcetei un vaccin cadou...

Mergi la inceput

Alynta27 Multumim de primire.
Addiana Sanatate si sa auzim ca sunteti bine toate trei.
Kriss sper ca Alessia sa fie din ce in ce mai bine.
Ella Momentul venirii si-l alege singura , iti spunem si noi nastere usoara si abia astept sa ne impartasesti bucuria de a fi mamica Biancai.

Mergi la inceput

Crissintibun Am vazut foto cu dulcetica de Amalia, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Am descoperit ca a fost botezata la aceeasi biserica si de acelasi preot ca Andreea , noi am avut botezul pe 24 noiembrie.
La multi ani sotului , sa-ti traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!
Am reusit si eu in sfirsit sa intru sa va salut si sa va mai povestesc cite ceva.Azi am stat numai in pat caci am avut mici dureri de burtica, asemanatoare cu cele de la menstruatie, si mi se intarea si burtica, oare se pregateste Bebelina sa vina pe lume?Inca nu mi-am sunat dr caci nu erau foarte dureroase durerile, insa daca o sa mai continuie durerile sigur o sa-l sun (pe dr.)
Crissitibun,Alynta, Celia,Kriss, Mihamora multumesc mult pt incurajari si Celia ai dreptate in privinta nasterii caci daca Bebe vrea sa vina mai repede, oricum noi suntem foarte nerabdatori...dar nu-i nici o problema,in cazul in care nu vrea pina pe 2 feb...

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Mihamora Multumim de primire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

v-am spus ca revin...
gata si tarta...n-am avut cu ce s-o "pudrez" dar..asta e...
am facut si niste baloane cu denisa daca vreti sa le admirati!!!!
multumesc celia!
de-acum la nani... somn usor si noapte buna!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

BUna seara!

vazut prajituri bbunnnee...mmmmmmm si balonase diverse...nice!

Si noi intr-adevar am schimbat pampers cu happy si e super ok.sunt mai mari dar nu iese kk.mi-a fost frica sa nu se irite dar am scapat.
Acum asteptam sa rezolvam diareea asta urata, facem tratament cu furazolidon..beah.

Pupici!
Noapte buna!

emma si andrei

Mergi la inceput