*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
v-am spus ca revin...
gata si tarta...n-am avut cu ce s-o "pudrez" dar..asta e...
am facut si niste baloane cu denisa daca vreti sa le admirati!!!!
Apetisanta tarta ta!
Ce fructe ai folosit? Apropo de baloane in figuri
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mihamora spune:
Hahaha, Miha , am fost pe aproape
,of,of, ce multe prajituri si ce bine arata si briosele alea...mmmmm....da de unde ai luat hartia pt briose?
Felicitari pentru grasunica
Pai trebuie sa fie o sabie,dar seamana cu altceva, nu pot sa spun....
Diana uite ce face Miha, pune lumea la treaba
,foarte frumoasa tarta, trebuia sa vii la mine sa iti dau zahar vanilat,am un tub si nu il foloseste nimeni, mi l-a luat sotul
o fi crezut ca o sa fac si eu ceva...
Am admirat si baloane, f dragute, nu prea am inteles elefantul,dar daca zici tu...![]()
Ella- eu pregatesc
wow! Cred ca vrea sa isi aleaga singura data nasterii , deja au inceput contractiile ...,dar poate se cuminteste si mai asteapta sa va faca pe plac
.
Darria - arata-ne si noua ingerasul tau![]()
Au, da ce chef de vb am la ora asta...
Va pup, somn usor!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ghinetz spune:
Muha, tu cu dobosul tau...Ne-ai facut la toate pofta de porajituri. Eu ieri am facut biscuiti cu cereale. O minune. Nici nu ma asteptam sa iasa asa buni si aspectuosi. Din pacate tr sa imi aiu alt aparat, ca asta a obosit si nu mai vrea sa imi slujeasca. Deci n-am poze. Da ma credeti pe cuvant, nu?
Michelle, daca mai stai mult pe aici o sa folosesti tu singura zaharul, ai sa vezi. Nici eu nu prajituream, pana nu am vazut poze, retete...Nici acum nu ma pricep cine stie, dar perseverez. Daca vrei, te chemam pe rand sa si degusti din bunatati, poate iti faci mai mult curaj.
Ella, punem la treaba majoretele, daca vrei.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Oana si tu! sigur ca te credem pe cuvant, da-ne si noua reteta de biscuiti poate ma apuca si pe mine,ca ai dreptate, vad prea multe bunatati pe aici
Ella - unde esti, ce faci?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ella10 spune:
Salutare fetele!
Fetele inca nu puneti
, azi de ex nu ma mai doare burta si nici nu se mai intareste, nu stiu ce sa zic, la voi cum a fost?
poze
BIANCA ANTONIA 
38+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Hahaha, Miha , am fost pe aproape,of,of, ce multe prajituri si ce bine arata si briosele alea...mmmmm....da de unde ai luat hartia pt briose?
De la Carrefour.Mi-am luat pentru brisose,dar si pentru bombonele.
quote:
Felicitari pentru grasunica
Multumim!

quote:
Pai trebuie sa fie o sabie,dar seamana cu altceva, nu pot sa spun....
Ti-e frica de averisment?

quote:
Diana uite ce face Miha, pune lumea la treaba![]()
Si uite asa o sa facem clubul prajitureselor. quote:
foarte frumoasa tarta, trebuia sa vii la mine sa iti dau zahar vanilat,am un tub si nu il foloseste nimeni, mi l-a luat sotulo fi crezut ca o sa fac si eu ceva...
Da' el nu stie ca mai trebe si altele pe langa zahar?
Ella,bebelina se pregateste de intalnire.
Oana,sigur ca te credem pe cuvant.
Numa sa ne dai si noua reteta. Moama ce chef de vorba am azi si nici macar n-am spus Buna dimineata!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
miha la tarta am pus fruncte din compot/conserva -fructe exotice.
balonul cum a zis si michelle e o sabie, daca vrei poti sa vezi si o sabie de-a mea sau aceeasi sabie care seamana cu altceva...tot cum spunea michelle!!!![]()
![]()
si denisa-printesa razboinica
michelle o sa tin minte data viitoare si o sa vin la tine dupa zahar pudra
cat despre elefant...mie mi se pare ca seamana mai mult a libelula ![]()
oana sa stii ca si eu vreau reteta de biscuiti!
ella sunt zile si zile...si eu aveam zile cand simteam ca-mi explodeaza burta si zile cand stateau mai linistite zgatiile! mai ai putina rabdare...putin putin si punem
pentru tine! 
o duminica placuta tuturor!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ella10 spune:
tocmai ce va spuneam ca nu ma mai doare burta si iar m-au luat durerile, mi-am sunat dr si mi-a zis sa iau nospa iar daca devin insuportabile(durerile) sa-l sun;acum durerile sunt ca cele de la menstruatie, v-am mai spus.Doamne nu-mi vine sa cred ca urmeaza sa aduc pe lume un sufletel de om....
poze
BIANCA ANTONIA 
38+
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
David de Alynta27
Tudor Cristian de Lilvs
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
ghinetz spune:
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16599/Biscuiti-cu-cereale/" target="_blank">Biscuiti cu cereale
Eu ieri am rearanjat prin dulapuri in bucatarie si am gasit cerealele lui Stefan (alea care nu-i mai plac acum). Asa mi-a venit ideea. Am pus cereale de la Nestle, mai multe feluri. Fructe nu aveam, am pus doar stafide. Si ar fi mers de minune nuci putin prajite. Nu trebuie mancati imediat, ca apoi se fac crocanti. Sunt o nebunie! Si usor de facut.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"