*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cristina, Alessiei i s-a facut antihepatitic B in maternitate?

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos de aprecieri!

Bine ati venit (fetelor nou sosite)!

Emma si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Va invit la un capucinno!
celia, da, i s-a facut vacc contra Hep B. nu aveau in maternitate atunci..dar l-am cumparat.
diana, sper ca esti mai bine!pupici sa iti treaca repede!
Criss, pe unde esti? Ami e bine? ca nu ai mai dat nici un semn de mult timp..
Noi am dormit bine..pana pe la 6 dimineata.tot tuseste si stranuta, tot nasuc infundat..daca si in seara asta e tot asa cred ca ii dau 2-3 ml de Panadol baby..dr mi-a zis sa nu ii dau nimic..dar nu vreau sa ne tina asa o sapt!acolo scrie pe prospect ca se dau 4 ml pt. 3-6 luni..eu nu cred ca are ce sa ii faca rau..are gust de capsuni..
Tuscut (Irina) cum ai nascut?
o zi minunata!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza fetelor, parca ma simt mai bine si cred ca imi fac curaj sa-mi scot zgatiile la o plimbar escurta, ca saracutele stau in casa de aproape o saptamana!!!
kriss fetelor mele nu le-a priit panadolul, faceau scaune f moi de la el, si eu zic ca n-are rost sa-i dai daca nu are alte simptome. pacat ca nu mai sunt fiole de vitamina c, ca ar fi fost bune... sanatate multa, sa treaca mucisorii cat mai repede!
si multumesc pt capuccino!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cristina,si eu zic ca si Diana,daca nu are alte simptome nu are rost sa-i dai.De tusit eu cred ca tuseste din cauza mucusorilor care-i ajung in gatut. Sanatate multa!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna, nu stiu daca am salutat azi,

Diana, sanatate.
Kriss, eu stiu de la medicul meu ca daca e MUSAI sa dai ceva, acestea trebuie combinate. Adica Panadol cu Nurofen. Asta daca tr tratament indelungat.

Bun venit fetelor noi.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Kriss79Multumesc. Noi nu l-am facut in maternitate...nu stiam de varianta cumparat si facut acolo...si acum medicul spune ca recuperam facandu-i si la 4 luni Infanrix Hexa.Vroiam sa vad daca e ok asa...ma gandism la tine ca dulcetele sunt apropiate ca varsta.
Si inca o intrebare:Alessiei i-ai pus cercelusi?

Mergi la inceput

Emma, Oana multumim de primire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna ,tuturor!
Am lipsit o perioada destul de mare in care nu prea am mai avut timp de scris ,dar sa stiti k am urmarit din umbra si sunt la curent cu tot.Tati acapareaza calculatorul ,mai ales k in ultimele zile si-a adus mai mult de lucru de acasa si petrece ore in sir programand.
Pe 12 am avut cumatria si noi ,in aceeasi zi cu cea a Amirei. Voi adauga cateva poze sa ne si vedeti daca tot vi s-a facut dor de noi!Va anunt cand reusesc k e f slaba conexiunea.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Multumesc tuturor fetelor care si-au adus aminte pe 15 k e ziua comorii mele.
Bune venit ,fetelor noi .
Legat de cercei am fost noi sambata trecuta la Coriolan pregatiti sufleteste sa ii punem cercei Amalutei si cand colo pana la 6 luni au spus k nu se baga.Am aflat in schimb k costa 20 ron si k ii introduc cercei sterili pe care ii tine 2 saptamani si abia apoi ii putem pune ce cercei vrem noi.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Celia ,noi la fel k si Kris am procedat cu vaccinul anti hepatita B.In schimb Infanrix Hexa i-am facut la 2luni.
Diana .multa sanatate si de la noi!Sigur da rezultate Humexul ,eu inainte sa apara Ami eram f multumita de cat de repede reactiona organismul meu la el.
Legat de statul in fund..Ami sta in orice pozitie cu cea mai mare placere mai putin pe burtica.Urla de numa cand o asez asa.In fundulet sta momentan numai in brate.Tine jucariile sunatori si minute in sir in mana cand are chef ,cand nu doar cateva secunde.Legat de somn doarme constant noaptea de la 23 la 7 dimineata.Are 8 ore de somn de care suntem f mandri si datorita carora viata e mult mai frumoasa in familie...intelegeti voi

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput