Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Teo sa fiti fericiti si CASA DE PIATRA!!!

IreneCam efectiv a fost o reactie spontana de iritare numai cind am vazut apa...masina e oricum in garantie,nu ma preocupa asta si chiar daca n-ar fi fost asa,lucrurile se pot inlocui,repara,nu merita sa te enervezi ci faptul ca se putea infiltra apa jos!

Irinabobe mi-a placut fraza ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Laura, frumoase foc si tu si Thea!! Se vede ca e bucurie mare la voi in familie acum, ca s-au adunat toate fomeile din familie! Chiar ma gandeam ca am cetit si eu pe vremuri "Cel mai simpatic ghid de sarcina" in care autoarea - americanca - zicea ca nu mai e ca pe vremuri sa fie alaturi de tine familia si "satul" in ingrijirea copilului. Si atunci iti mai raman numai "prietenele" (ma rog, ce se intelege la ei prin asta) sau cartile de genul cartii ei . Ce bine ca nu suntem in America si ca inca avem idei normale despre familie si despre transmiterea invataturilor despre crescut bebei de exemplu.

Mav am vazut ca nu ai mai intrat. Sau poate ai intrat si nu am fost eu? Ce faci Sebi? Cum a fost la doctor? Nu v-ati pierdut prin ceatza, nu? Te pup!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Oana-oana26 nu mai stiu nimic de tine...cum te simti?!

Mav sper ca ati ajuns cu bine si lucrurile v-au iesit cum trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

buuuna,

de abia acum m-am intors...mi-am facut BHCG-ul...dar nu o sa am raspunsul decat luni de dimineatza, pentru ca sambata nu fac in urgente.
Dar am profitat ca am fost in clinica si am intrat repede si la un eco, ca nu venise o programare. Super de treaba tipa, Mirela Popa se numeste...mi-a placut, dar nu a puttut sa imi dea vesti bune...dar nici proaste. Endometrul este pregatit, ovarele sunt ok dar nu a putut vedea nici un sac...probabil foarte mic...

Mananc si eu ceva ca mi-e foame...si ma bag la somnic...ca pic din picioare...desi imi propusesem sa invat ca week-endul viitor am examene

offff, nu vreau sa va tin in suspans...dar sunteti singurele cu care discut (acum si cu sotul meu, ca l-am sculat sa mearga cu mine)..dar in rest nu am spus NIMIC la nimeni - iar mai bine ca voi nu ma poate intelege nimeni.

Va pup pe toate si cum am vesti va spun...ca am trecut si pe la farmacie si mi-am mai luat 2 teste, iar luni de dimineatza ma duc sa repet BHCG-ul, parca asa trebuie la 48 de ore, nu?

Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinabobe-nu mi-ai inteles mesajul...eu am vrut sa iti explic ca nu este bine ca acum cand suntem atat de fragile sa ni se mai bage in cap si ideea ca neaparat ceva trebuie sa nu fie in ordine cu organismul de nu am ramas inca gravida intelegi?Atatea ganduri negative nu sunt bune...aici trebuie sa ne incurajam si nu sa ne speriem mai mult decat suntem.stiu ca ai vrut sa imi dai un sfat dar incearca sa intelegi ca mesajul meu nu l-am scris cu rea inima.

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Miha74-a cata zi de intarziere esti?Eu sunt sigura ca este cu ochisori,nu te descuraja caci la eco era mult prea devreme sa se vada ceva!iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Idaira-am glumit si eu cu Calgonul caci la tine excat ca in reclama aceea s.a intamplat,ma refer la apa in toata baia.of sper ca ai remediat problema!

Mergi la inceput

Va doresc un weekend minunat si sa reveniti din ce in ce mai optimiste!
Eu plec imediat sa imi caut rochie pentru ball,nu prea imi fac sperante ca voi gasi ceea ce imi doresc,la inaltimea mea...1,60 trasi de par

Mergi la inceput

L5845unde esti?tragi chiulul azi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

Va doresc un weekend minunat si sa reveniti din ce in ce mai optimiste!
Eu plec imediat sa imi caut rochie pentru ball,nu prea imi fac sperante ca voi gasi ceea ce imi doresc,la inaltimea mea...1,60 trasi de par

Interesanta ideea de bal...detaliaza un pic evenimentul la care participi...mai facut curioasa.
Niciodata sa nu te descurajezi inainte de vreme, poate ca intr-adevar ai sa gasesti ceva pe gustul tau,nu se stie,nu?! Oricum eu vreau sa vad poze...neaparat...

Mergi la inceput