Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mcrissa asa cum ti-a spus si Michelle nu o sa te lasam sa cazi, nici pe tine si nici pe alta minunata de aici, toate suntem cu speranta in suflet, ca in viitorul cat mai apropiat , o sa ni se implineasca dorinta cea mare. Fii tare, fii puternica, o sa reusesti.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

[blue]Idaira-vezi ca astea 14 zile trebuie sa fii relaxata,sa nu te ebnervezi pentru nimik si sa nu faci efort ca sa se prinda bine micutul nazdravan!

[Sufletel scump te asteptam

Apropo de enervat...mi se strica masina de spalat,care are un an vechime,apa peste tot...poti sa ramai calma??!!! Tocmai azi trebuia sa se intimple!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Idaira, nu lasa masina de spalat sa te enerveze!da-o incolo!iti iei alta...

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am pus pozici facute ieri, cand Thea avea 2 saptamani. Sunt la semnatura, pe numele ei

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, eu nu am reusit sa citesc chiar tot ce s-a scris, am incercat sa citesc cat mai mult, da cateva zile n-am intrat si s-a scris muuuuuuult. Eu am inceput sa tin cura de slabire Montignac si imi place tare mult ca pot sa mananc cat sa ma satur. Fac si putina gimnastica, nu chiar zilnic ca n-apuc. Sper sa mai dau jos ca am ceva kg in plus si stiu ca nu e bine nici cand vrei sa ramai graviduta. Si ma si simt tare obosita. Eu sunt cam obsedata cu dulciurile si nu fac bine deloc. Maine plecam la mare o saptamana, se suprapune putin pe perioada fertila (desi nici nu mai prea sunt sigura care e aia). Luni as fi in ziua 15 si in ultimele luni am avut impresia ca atunci a cam fost ovulatia da nu-s sigura. Asa ca tineti-mi pumnii, poate-poate vine si la mine bebe ca mai e putin si se face anul de cand incerc. Tare m-as bucura. Hai ca eu sper ca lunile astea sa fim multe cu burtici cu bebici.

Mcrissa te pup. Imi pare tare rau. E greu cand vin nesuferitii. Dar incepe o noua luna si poate va fi luna ce mare.

Michelle draga mea, nu te ingrijora, tu nu incerci de mult timp sa ramai gravida. EU cred ca in curand ne vei da vestea cea mare. Nu cred ca faci ceva rau, dar DUmnezeu stie care e momentul cel mai bun sa vina bebe, cu siguranta va veni si nu vei avea numai cei doi ingerasi din cer, vei avea si copilasi de care sa te bucuri aici, pe pamant. Si sunt convinsa ca vei fi o mamica grozava. Daca trec mai multe luni si nu ramai, atunci poate se merita sa mai faci investigatii, dar daca nu ramai 3-4 luni nu inseamna ca ceva e in neregula. Trebuie sa fie indeplinite mai multe conditii ca sa se formeze puiul de om. Stiu ca unele femei (inclusiv tu daca mi-aduc aminte bine, la sarcinile anterioare) raman din prima incercare, dar cateva luni de incercari nu sunt anormale. Cat despre sentimentul tau de vina, cum zicea si Dana, a fost o decizie cumplit de grea pentru tine si pentru sotul tau. Nimanui nu i-ar fi usor sa decida. Daca tu te simti apasata de sentimentul ca n-ai facut cum trebuie, de ce nu vorbesti cu un preot? Eu asta as face. Dar bineinteles fiecare face cum simte si crede. Insa un pacat oricat ar fi de mare, daca il marturisesti la spovedanie si iti pare rau cu adevarat, Dumnezeu te iarta. (Te rog din suflet sa nu te superi daca te deranjeaza sfatul meu, tu poti sa crezi altfel decat mine, eu asa as face). Sper din tot sufletul sa vina bebe luna asta.

Miha, si mie mi s-au nazarit o multime de simptome de multe ori, da chiar asa greturi n-am avut si sani durerosi ca sigur saream cu testul de sarcina. Si asa am facut o multime de teste de pomana. Sper cand ma intorc de la mare, peste o saptamana, sa aflu ca e intr-adevar bebe.

Teo2rina casa de piarta si numai bine in casnicie! Ce zi frumoasa pentru voi maine. Multi pupici.

Pepsi, n-am apucat sa citesc ce s-a intamplat, n-am reusit sa ajung la mesajul tau, dar am cam priceput din mesajele fetelor. Multi pupici lui Dominic. Ma bucur ca inteleg ca e bine.

Mariaanna exact acelasi lucru l-am simtit si el cand am nascut-o pe Maria, ca nici nu imi pot dori mai mult in lumea asta, tot ce imi dorisem imi daduse Dumnezeu. Si tot asa, nu mi-am facut nici un fel de grija ca la prima sarcina, parca era garantat ca totul sa fie bine. Ba inca eram si obsedata de ideea sa am o fetita (mi-am dorit din totdeauna sa am o fetita si la a doua sarcina chiar devenise obsesie). Acum am inteles ca trebuie sa las pe Dumnezeu sa decida ce e bine pentru mine si pentru familia mea. Imi doresc tare mult sa mai vina un bebelus macar si stiu ca imi doresc cel mai mult sa fie sanatos, de-o fi fata sau baiat.

Lacri Doamne ajuta sa vina bebe.

Liano tu mai stai mult pe la unguri? Pupici si abia astept sa vina bebe la tine.

Idaira Doamne ajuta sa se fi prins bebe mic in burtica. Ce emotionant mi se pare sa stii ca acum probabil ar trebui sa se conceapa bebe mic, tu stii exact care e momentul.

Irene, e o decizie asa frumoasa. Eu sunt convinsa ca o sa vina si bebe in burtica, dar asta nu inseamna ca nu va puteti bucura si de un copilas adoptat. Sincer, daca sotul ar fi de acord, as face si eu asta. Daca eram la primul bebe, ar fi acceptat, dar asa, zice ca il avem pe Danut. Si oricum nu e convins ca nu mai pot face altul. Daca chiar n-as mai putea, poate l-as convinge in final, sau macar as incerca. Sa va ajute bunul Dumnezeu. Cine stie, poate vin amandoi fratiorii o data, fiecare pe calea lui :-)

Iertati-ma, cred ca nu am scris la toata lumea, dar va doresc din suflet la toate sa vedeti doua liniute pe testele de sarcina cat mai curand. Pupici la toate, nu va lasati descurajate. Cand va veni bebe, o sa uitati de toata asteptarea si toate grijile astea.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laura, am uitat sa iti spun: ai o fetita frumoasa foc si dragalasa. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii toata viata.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina multumim. Suntem tare mandri si indragostiti de ea

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fete dragi,

daca stiam ca nici voi nu aveti somn aseara, intram si eu la una mica....am dormit foarte putin in noaptea asta, m-am sculat dvereme sa fac testul.....care are a ramas cu I, desi nu mi-am luat ochii de la el minute bune...
Partea buna este ca nu au venit nici uratii, iar simptome la greu...deci daca nu sunt gravi....sunt GRAV bolnava, cu capul, cu stomacul, cu ovarale, cu sanii...cu tot ce mai

O sa plec chiar acum sa fac si o dozare de BHCG la medlife...poate imi spune ceva mai mult. Oricum va tin la curent.

Alinushca- super tareeeee replica ta! Am ras cu pofta, desi eram tristulica ca doar I....

idaira - stai cuminitica si nu te nerva...lasa-l pe sot sa se ocupe.

ninia -

mcrissa
- suntem aici Nu cumva astazi e ziua sotiorului tau???? LA MULTI ANI! SA iti traiasca si sa sa va dea DD cat mai curand bb-ul mult dorit.

michelle -

irinel- iti tin pumnii stransi si sa dea DD sa fie cu ochisori

Pup toate fetele fara exceptie....ma duc sa imi fac analiza aia si va scriu de cum am vesti, apropos sunteti primele cu care am povestit.... ca sotul meu inca doarme.

Sa aveti un week-end EXCELENT

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinel-iti doresc distractie placuta la mare si sa vii in curand cu vestea cea mare!iti tin pumnii!
Cand am botezat-o acolo la spital pe micuta am vorbit si cu preotul si mi.a spus ca unele lucruri nu depind de noi,a spus ca nu e vina mea ca unele lucruri se intampla doar asa fara nici o explicatie...Cum sa ma supar pentru sfatul tau.iti multumesc!

LauraIoana-ai o bombonica de fetita,sa iti aduca bucurii si sa fie intotdeauna sanatoasa si voinica la fel si tu!

Miha74-ai facut testul?

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Laura-Ioana - acum m-am uitat si eu la pozici - sa iti traiasca. Este o frumoasa

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput