Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumesc frumos pentru primire,

Nerantula chiar daca ai 3+ poate ai mai multa bafta decat mine si se vede, eu aveam 4+ si mi-a zis ca nu se vede nimic si din cauza asta m-a chemat iar marti.
Monica_dicut de abia astept sa ne spui cum a fost :)
Cat despre analize eu deja am fact pt Listeria, rubeola, clamydia, toxoplasma, ureaplasma si mycoplasma, dar am inteles ca o sa mi le dea sa le repet daca se confirma sarcina si la ecograf.

Daca mai aflu ceva va anunt.
Acum sunt bucuroasa ca de vreoo zi nu prea mai am dureri de burtica, ceea ce cred ca e semn ca s-a implantat ovulul si incepe sa se dezvolte :) Oricum maine dimineata mai repet testul o data ca sa fiu sigura.
O seara buna va doresc si tinem legatura.

Mergi la inceput

Uff abia acum am reusit sa citesc tot ce s-a scris din urma si vad ca nu numai eu sunt super stresata si irascibila Monicutza si Oana vad ca au si ele aceiasi stare.
Sunt bucuroasa sa vad ca sarcina se poate vede si la 5+ cateva zile ca exact asa voi fi si eu marti la eco , o sa am 5+ 3 zile si sper din tot sufletul sa se confirme ca sa pot sa-i dau vestea si mamei.

Voi ati auzit cumva sau v-a zis dr. ca peste 50% din sarcini se pot pierede in primul trimestru si ca nu e bine sa spuneti de sarcina decat dupa 3 luni?
Ca mie toate pritenele care au nascut asa mi-au zis, sa astept ca sa nu fiu dejamagita cumva, insa eu nu mai pot de fericire de cand am vazut 2 liniute.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dragele mele,

cine poate sa-mi spuna in cat timp ati primit rezultatele analizelor? Nu mai am rabare pana primesc rezultatele mai ales ca abia cand le primesc pot sa merg din nou la medic.

Pup toate "burticile" de septembrie si octombrie.

Mergi la inceput

Buna Cristineescu, eu am primit rezultatele in 6 zile dar cred ca depinde unde le faci si de cat de aglomerati sunt cei de la laborator.

Iti tin pumnii

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bb e ok...inimioara bate, si cica e mai maricel cu 1 zi...adik 8s2z..si nu 8s1z! dpn acum e de 27.08...
clau geointr-advar, riscul ca o sarcina sa se opreasca din evolutie este destul de mare in primele 3 luni..si scade trepat; important e ca varsta sacinii sa corespunda cu cea data de eco...adik sa nu existe diferenre mari de o sapt...cica daca intre 6-7s bb are activitate cardiaca, sansele ca sarcina sa fie viabila sunt de 75%, daca bb evolueaza ok si la 8s sansele sunt de 80-90% nu mai tin minte exact, ca am citi pe siteuri diferite procentaje diferite...oricum, daca bb era activitate cardica la 6-7s e ffffff important!
va pupicesc

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Multumesc Clau-geo.

Felicitari Oanasm. Vesti bune

Vroiam sa va intreb voi pe la ce medici mergeti pentru ca eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici pe burtici!!
super, oana, super de tot!! felicitari!!
felicitari si noilor gravidute, rcristina si clau_geo!! sa aveti sarcini usoare!!

eu maine dimineata ma duc la primul control, abia astept!!
cat despre simptome...v-am mai povestit, eu chiar am de toate, adica si somnolenta, oboseala, epuizare chiar, dar si greturi...ameteli...foame de lup!!
azi n-am avut greturi dar am avut o foame...aaa, era s uit, am si pofte!!
am avut pofta ieri seara de bere asha ca am luat una fara alcool si am devorat-o efectiv!! iar eu nu-s bautoare de bere, mai ales din asta fara alcool..

va pup si mi-e drag de voi ca sunteti harnicutze si va conversati.
din pacate, eu trec printr-o perioada f urata a vietii mele, dar va trece si asta si sper sa nu-l afectez pe bebe cu stresul asta...

va povestesc maine seara cum a fost la medic, asta daca ajung acasa, ca s-ar putea sa ramanem pe la nasi, ne ducem sa-i anuntam...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput

Multumesc Clau-geo.

Felicitari Oanasm. Vesti bune

Vroiam sa va intreb: voi pe la ce medici mergeti? Eu am fost la dr. Adriana Coroama si e ok pana acum. Singura mea grija este ca "naste" la spitalul Giulesti si am inteles ca nu este f igienic, personalul nu e tocmai ok, desi medicii de acolo sunt f buni.

Stiti cumva daca pilates-ul este indicat pentru "burtici" mici?
Se mai naste undeva in Bucuresti in apa?

Va pup, o seara frumoasa si un weekend minunat.

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Salutare fetelor
Oana - felicitari pentru inimioara..doamne ajuta sa fie bine in continuare
Clau-geo bine ai venit printre noi..sarcina usoara si bebe sanatos Eu sunt bine, doar ca ma simt tare obosita mai ales seara si bineinteles ca adorm chiar mai repede decat fii-mea..noroc cu tati.In rest simptome prea mari nu am..sa speram ca va fi tot asa.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna

+5+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

felicitari oanasm!
tre sa fii o in extaz.
si eu !!!!
asteptam si celelalte fete

bebemic
6+

Mergi la inceput