Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
musettepink spune:
Incerc sa rezolv si cu tikerele,chiar imi doream sa fac asa dar nu stiam cum!![]()
http://bd.lilypie.com/5eO4p2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Musette&year=2008&month=9&day=16&babycount=1
clau_geo spune:
Buna,
felicitari celor noi 
Am fost de dimineata la eco si mi-a zis oficial ca exista si ca sunt in 6 spatamani, ca se vede sacul si ca bb are 1,1 cm. Nu mi-a zis nimic de inima, insa mi-a dat sa repet listeria si toxoplasma, plus cateva analize gen: hemeoglobina, transmainaze, HIV 1 si 2(nu stiu ce inseamna 1 sau 2), uree, acid uric si inca cateva la care nu inteleg ce scrie. Si mi-a dat o poza cu bb. Sper sa reusesc sa o postez :)
In rest mi-a zis sa stau linistita, sa nu fac sport, sa iau elevit si acid folic.
Altceva nu mi-a zis
. Nu stiu foarte bine ce am voie si ce nu am voie sa mananc desi am tot citit pe forum diverse insa tot nelamurita sunt.
Poate mai discutam intre noi ce v-au recomandat medicii vostrii referitor la alimentatie.
5+
JulyMorning spune:
Teo si eu iau utrogestan, 3 seara pana in sapt 7 si din sapt 8 2 dim si 2 seara. Am avut si eu o sarcina oprita din evolutie.
Lunea viitoare mai ajung si eu la doctor, cu atatea vesti bune devin nerabdatoare
. Aveti idee daca la s9 va fi tot echo vaginala? Ca parca m-am saturat de ele ![]()
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
musettepink spune:
Gata,am rezolvat si tikerele.Merci burticoase 
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Joy21 spune:
Ce de mesaje, asa matinal ![]()
In primul rand, bine ati venit, noile burticoase, ramonav si musettepink. Felicitari!
In al doilea rand, vreau sa subscriu la 2 idei vehiculate:
1. Noi nu mai vrem la serviciu!!!!
2. Noi vrem la mare, cu soare apa si nisip, sa ne rasfatzam pe plaja.
4+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
musettepink spune:
July,Teo si eu iau utrogestan, e bun mai ales in cazul celor care au pierdut un bebe.July sper ca ecografia sa fie normala,te asteptam cu vesti bune!
Joy merci!
minunea noastra
teomaria spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Gata,am rezolvat si tikerele.Merci burticoase
minunea noastra
Tot la semnatura poti sa scrii gravi intre paranteze patrate si alaturi 6+ si in fiecare saptamana schimbi nr.
MON BEBE
5+www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”