Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nerantula bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara!!!!!!!!!!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Offffffffffff! De la amiaza ma chinui sa vb cu voi si nu reusesc, Explorer-ul meu face figuri
Am uitat sa-mi dau datele D.N. 25.01.1979, U.M.12.11.2007, D.P.N. 3.09.2008.
Sper sa reusesc sa trimit mesajul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juliuta spune:

Dragele mele, ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare ? A auzit cineva inimioara la 6 sapt si 1 zi, adica atat cat voi avea eu joi cand merg la eco? Va rog mult sa imi raspundeti pt ca nu as vrea sa imi fac sperante prea mari. Sint asa de speriata de bombe pt cam am pierdut o sarcina si nu vreau sa se mai intimple nimic rau.
Bine ati venit gravidute noi!!! Va doresc tot binele din lume si mult succes in aceasta minunata odisee.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Juliuta avem acelasi DPN!Eu stiu ca inima lui bebe este bine sa o auzi dupa 6 saptamani dar acum nu stiu exact daca la cat ai tu o sa o poti auzi dar cu siguranta o poti vedea!Iti inteleg teama caci si eu am o sarcina pierduta dar de data asta va fi bine pt toate!Succes!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Buna fetelor
ce active ati fost de dimineata bis]
buna venit celor noi !
4+
clau_geo stai linistita si incerca sa nu faci efort.
Eu suntla serviciu asa ca vb mai tarziu

VA pupicesc

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare burticilor!

Sunt super noua pe forumul vostru dar vreau sa intru neaparat, caci mi se pare ca sunteti super faine.

Sunt si eu o noua burtica, adica am aflat acum 2 zile ca sunt insarcinata dupa ce am asteptat asta aproape 1 an! Treceti-ma si pe mine in lista cu mamici de septembrie, caci UM-21.12.2007 si DPN-26.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Juliuta asa se zice, ca dupa 6 saptamani ar trebui sa se auda inima lu' bebe. Dar depinde de dezvoltarea bebelului, de cand ai ovulat. E posibil sa nu se vada chiar acum bataile inimii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te ingrijorezi. , o sa fie bine, nu-ti mai face ganduri negre.

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nocom, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen iti doresc.
Scrieti repede 10-12 mesaje sa scapati de moderare sa va apara repede mesajele ca asa noi le vedem foarte greu si deja trcem la alte pagini.

Pupici

POZNICI CU NOI

6+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

imediat fac capitol nou!!
va astept acolo in curand!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juliuta spune:

va multumesc mult pentru raspuns. Sint cam disperata stiu, dar trebuie si parca si simt undeva in sufletul meu ca de data asta va fi bine. Trbuie sa fie bine pentru noi toate. Va pup. Somnic usor

5+

Mergi la inceput