Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
teomaria spune:
Sotul stie![]()
MON BEBE
5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
lenyi79 spune:
Neatza fetelor,
Eu am racit si mi-e teama sa iau ceva inafara de ceaiuri, dar vred ca nu e bine nici s anu iau nimic. Si pana ma vad cu doctoritza mai sunt 2 zile. Nu stiu ce sa iau, casa nu ii fac rau.
Daca ma putetzi ajuta cu un sfat...
Pupici!
LauraY
4+
[ url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1" ]Ghemotocul meu[ /url ]
mambishp spune:
Multumesc tuturor pentru urarii:)
Claudinna stiu ca nu este clubul tau, dar am spus asa de primire.
eu deocamdata nu am nici un simptom in afara ca ma dor sani![]()
va pup
bitza2008 spune:
Salutare tuturor! Vreau si eu aici cu voi ca vad ca e tare bine! La mine DPN e 3.09. nu am nici un simptom decat somnul de care nu ma mai satur
Pupici tuturor
Joy21 spune:
Hello.
Am fost la echo de dimineata... am asteptat o gramada, dar a meritat. L-am vazut pe BB
si e totul bine.
Mi s-a recomandat si primul set de analize, mai trebuie sa trec pe la dr. de familie, sa-mi dea trimitere.
Me happy.
Va doresc saptamana frumoasa mai ales ca a inceput sa se mai incalzeasca vremea. 
4+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
clau_geo spune:
Multumesc frumos pentru informatii oanei si mariei :)
ma bucur ca nu sunt singura care se simte obosita si fara chef de munca, inseamna ca nu sunt "defecta"ci doar se resimte bb.
Maine merg si eu la ecograf, va tin la curent cu ce aflu.
Va pup si sa aveti o zi usoara, fara geturi.
5+
dyanira spune:
Buna gravidutzele mele !
Azi am intrat si eu ca sa imi schimb semnatura ... de azi avem 8 saptamani,incet incet crestem.
Eu sunt cam tot la fel cu aceleasi greturi dar asta e suportam eroic.Mama mea imi spunea ca asa a fost si ea cand a fost insarcinata cu mine pana in luna a-8-a a tinut-o ...deci daca e sa seaman pe ea mai am..
Felicitari pentru cine a aparut noua pe aici si va asteptam cat mai multe.
Claudinna ma bucur pentru tine.
Pupici la toate.
Diana
8+
dyanira spune:
Claudinna vroiam sa te mai intreb ceva.
Tu cand ai fost la medic ti-a aratat el inimioara sau l-ai intrebat tu?Ca merg si eu miercuri si nu stiu ce sa fac daca nu imi arata sa il intreb eu?
Data trecuta cand am fost mi-a aratat la ecograf doar sarcina care era fixata in uter.Nu mi-a zis nimic de inimioara si nici de varsta sarcinii mi-a zis varsta doar dupa ultima menstruatie.(asta o stiam si eu).
Diana
8+
clau_geo spune:
Dyanira si eu am aceiasi dilema cu tine, nu stiu ce sa fac, sa ma apuc eu sa o intreb pe dr. daca se vede inima lui bb, daca nu sunt probleme, ce trebuie sa mamanc, daca pot face sport? sau voua fetelor v-au zis dr. fara sa-i intrebati?
5+
lenyi79 spune:
joy21 felicitari!!! Tu ti-ai facut singura programarea la echo fara trimitere de le medic? Eu am aflat de 3 zile si la doctorita am reusit sa programez abia martea care vine.
LauraY
4+
[ url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1" ]Ghemotocul meu[ /url ]