Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Acum m-am trezit si eu si parca sunt buimaca.....
Mai fetelor in fiecare judet, oras si etc spagile sunt ff diferite,...de exemplu la mine in Botosani se da asa'''
-----100 euro la dr
-----1 milion la anestezist
-----maxim 5oo mii lei la moasa
---mai dai in stanga si in dreapta cate 1 suta -2 sute mii lei
deci c-am atat.....
Ma duc sa fac o pizza, ca vrea pitica mea
si eu pupici multi zoze

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mai fetelor, eu nu m-am suparat pe nimeni, si nici nu am vreun motiv sa o fac. Eu v-am mai zis in multe randuri ca sunt adepta discutiilor, si accept ca fiecare poate avea parerea/opinia lui despre anumite subiecte iar eu o respect.
De sistemul medical din Romania, nu pot sa ma plang, sunt obisnuita ca asa este si asa a fost mereu, inclusiv bunica imi povestea pe vremea ei cat a carat la doctor si cati bani i-a dat ca sa ii faca cezariana, apoi imi povestea cati bani a dat de fiecare data cand a fost maicamea internata prin spitale ( si a fost ceva vreme). Nu pot spune decat ca imi este mila de acei oameni care nu au ce da, si atunci sunt tratati ca orice, numai ca oameni nu.
Iar acum nu imi doresc decat sa imi dea D-zeu un copil sanatos, si sa treaca cat mai repede experienta cu spitalu' si sa ne dea drumul cat mai repede acasa....

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helou si de la mine!! Nici nu mai are rost sa zic de viteza de ciripeala!!!

Clau, zi-mi si mie de lenjerii frumoase, pe ce site????

Naty, si eu simt sughitul bebitei, la inceput tare ciudat mi se parea, acuma m-am obisnuit!!

La capitolul spaga, de data asta ma pot considera o norocoasa, locuind intr-un oras mai mic, chiar daca e numit municipiu, inca nu mi s-au luat banii pe principiul, suntem intre colegi. Asta nu a mai fost valabil si la cadouri, dar tot e bine.
Am tot discutat cu vara-mea care e moasa, si mi-a zis ca doar cu cadouri sa ma prezint(nu foarte costisitoare, chiar jenant de acceptabile), ca bani nu vor primi de la mine.Sa o vad si pe asta!!Sunt curioasa!!!Oricum de oferit bani, voi oferi doctorului, o sa vad ce va fi, daca ia sau nu!!

Chiar Naty, la tine nu functioneaza principiul???

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu ma simt de cateva zile muuult mai mare, am inceput deja sa merg ca ratza si asta ma irita, mai ales ca gafai cand urc o panta usoara....m-am cantarit si ce mi-au vazut ochii:12 kg in plus!!!! deja?? ....adevarul ca m-am cantarit acum, dupa ce am mancat si am baut toata ziua. o sa ma repet si maine dimineata, pe stomacul gol. am masurat si burtica si are 104 cm!!! incep sa cred ca e adevarata povestea aia cu fat frumos care creste cat casa republicii:)) oare cat o avea teo mic acum? uffff si merg la echo abia la 33 de sapt.!
alex a fost tare dulcica. m-a intrebat daca la iarna ne dam pe sanie si cu teo si apoi cu ea. i-am zis ca normal! apoi, scumpa mica, mi-a zis ca pana atunci il scot pe teo si cade si balonul asta care s-a umflat un burta mea:)))

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, n-am inteles intrebarea-daca principiul functioneaza la mine, sau la anturajul meu? Mie mi se pare normal sa nu iei bani de la colegi; poate nu toti gandesc asa dar...Si eu am dus doar cadouri pana acum, nu spectaculoase, dar eu ma cunosc de ani de zile cu doctorita mea, iar sotul ei mi-a fost coleg de facultate si acum lucram in acelasi spital (specialitati diferite). Crezi insa cumva ca atunci cand am fost internata nu am impartit sute in stanga si in dreapta la asistente si infirmiere? Au fost 2 (!) care m-au refuzat constant pt ca sunt medic, atat. Reversul? O colega de salon a carei matusa buna era moasa in spital de ani de zile, am vazut cu ochii mei cum a dat cui prindea, inclusiv ca sa fie ajutata cu alaptatul prima data; in schimb medicul care o operase (si fusese o complicatie grava, v-am mai zis eu atunci, i s-a intors uterul pe dos, asa ca dupa ce nascuse vaginal a trebuit taiata ca la cezariana pt salvarea uterului), si care nu era deloc oricine in spital nu a vrut in ruptul capului sa primeasca absolut nimic.

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, nu ma refeream la tine, ci la faptul daca ti se accepta banii, fiind tot medic?
Se pare ca sunt oameni si oameni, unii tin cont, altii nu. De, suntem romani in Romania.

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A inceput sa-mi iasa buricul in afara...sunt ff mandra, parca ma simt si mai gravida acum

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunt necajita! am interdictie sa merg la alexutza!!! a luat si mama viroza. are febra si tuseste. m-a sunat ca sa-mi zica sa nu ma prinda pe acolo, ufffff.

referitor la subiectul spagi, atentii, etc....sper sa nu devina subiect de disputa....eu una vad mare diferenta intre spaga si atentie! adica spaga, o dau ca sunt OBLIGATA si nu am de ales,o dau in sila, asa cum i-am dat dr. de familie, ca sa ma ajute sa nu mai stau la cozi de acum inainte, asa cum am dat cand am nascut data trecuta...mi-e sila de cei care IMPUN spaga.
atentia, o vad ca o MULTUMIRE pt ceea ce a facut omul acela pt mine. o dau ca un cadou, cu inima deschisa, fara nici cea mai mica parere de rau. nu mi se pare corect ca un om care a muncit atat sa invete si se dediac total meseriei lui sa fie platit in halul asta!
eu lucrez intr-o institutie in care se da spaga la greu. la inceput ma suparam foarte tare ca atunci cand auzeu cunoscutii mei und elucrez,invariabil imi dadeau aceeasi replica "la spagarii aia??? mama, te-ai scos!". ma infuriam.asta pana am vazut cu ochii mei ce spagi se iau!!! eu una sunt mandra ca nu am luat nimic, ca am ajutat oamenii in masura in care am putut si ca pot sa ma duc noaptea la culcare linistita. recunosc, avem clienti, care de multumire, ne-au trimis, la tot departamentul, de Craciun sau 8 martie, cate un calendar, o agenda, o ciocolata, dar ATAT! au fost si cazuri in care s-a incercat sa se dea mai mult, dar TOATE, nu numai eu, am refuzat categoric.

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata-am mancat si noi,am umflat burticile si acum suntem liberi la ciripeala!
Intre timp,pt.ca m-ati facut curioasa,am sapat si eu putin sa aflu cum sta treaba cu cadourile pe la noi pe-aici..Asadar-pt.cezariana:intre 700-1000RON medicului(in fct.de renumele sau gradul Dr.),100-200RON pt.mana a doua(de ob.rezident),150-200RON pt.anestezist,100RON neonatologlului,50RON asistenta principala,10/5RON asist.la reanimare,salon,infirmierelor,etc.-iar pentru nastere normala:500-700RON medicului,50RON moasei/lor,100RON neonatologului,50RON as.de la copii,10/5RON asistentelor de la salon,infirmierelor,etc.,iar faptul ca-s colega cu ele(asistentele) nu face nicio diferenta!Am simtit-o pe pielea mea odata!(a doua oara nu vor mai avea ocazia)

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Hello mamicutzelor!

Intru si eu pe fuga sa dau raportul si nominalzariele foarte succinte!

cory, pupici totali si dezinteresati!

naty, am gresit eu, nu era vorba despre stranut ci despre sughit...iar de simtit simt asa ca o bataie de inimioara dar ceva mult mai ritmic si timp indelungat (chiar si 3-4 minute la rand daca nu mai bine)...hai ca m-ai speriat cu ir-ul ara ombilical,ca mie la morfot de 2 mi-a zis sa masuram si asta la urmatorul control si nu stiu daca trebuia sa ii amintesc asta data trecuta cand am fost la el sau era valabil pt urmatoarea eco (in cazul meu morfo de 3 la 34 sap)...oricum, luni merg la el si o sa-i zic de treaba asta ... el spusese ca nu e grav si ca dupa 23 de sapt scad ... offffsper sa nu fi facut vreo prostie...

ariel, hai ca ai luat-o rau pe aratura cu apartamentele astea...parca ma vad pe mine!

adriutza...iti plac tie asa mult postarile mele ... ar fi o treaba dragutza sa scriu pt copilasi, mai ales ca aveam veleitati prin liceu .... dragostea asta nebuna ravasa talentul in mine ... pupe fata draga!

underqueen, si florinelul m-a certat, ca de ce ma uit ... si mama a inceput ca da, vezi, ca nu vrei sa asculti sa nu iei hainutze inainte...

sovi, mama a luat un parchet f fain , care cred ca are suprafata de lemn lacuit, e si mai gros si arata super ... cred ca a dat pe el cam 50 ron/mp, de la Mihai Bravu, cum mergi spre berceni pe partea dreapta, dupa Mr. Bricolage, sunt toti aia insirati la standuri...ei parchetul asta la luat dupa randul cu saormeria ... undeva in capat de tot, pe partea dreapta ... pe acolo sunt si usi si un nene cu ac profesional ... daca intrebi de bebe cu usile, ajungi si la parchetul asta ... iti spun, e si f fain si de buna calitate...daca ai nevoie de alte detalii, phones la papacios!

ramo, nu stiu a cui a fost gresala dar numai in pielea lor sa nu fim!Doamne Fereste, e ingrozitor!

In alta ordine de idei, ne-a venit o idee smecherita, cum sa facem rost de albinutze...de fapt florinel a fost cu idee...bagam Happy Meal la greu, dar nu luam decat albinutze cu galben si negru ... i-am facut instrcutajul si maca-mii si azi ma suna, ghici ce mananc eu acum? avem deja 3 albinutze, chiar daca sunt toate la fel, nu conteaza, nu conteaza, am albinutze bazz, bazz, bazz!

Va pup si fug ca vine florinache si trebuie sa mancam ca la 7 am un business!

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput