Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, am crezut ca sunt prima, dar pana am trimis au aparut randunelele!

Bravo, Cami, tot inainte!

Si eu uitasem sa schimb semnatura, si noi avem 26 de sapt azi

Simo, nu te panica, macar stii de la ce e...poate mai poti vb la telefon cu medicul...

Naty, imi pare rau ca tati al tau are probleme si tu simti ca nu poti sa-l ajuti...nu-ti mai face ganduri negre degeaba!

Noi o sa ne ducem prin City Mall pe la 11 sa se joace Vlad la locul de joaca, pe-afara e o floescaiala de-numa, balti si alte alea...apoi papam o pizza, de ieri ma gandesc la ea si vreau sa ma duc la Wenice ca sunt reduceri sa vad ce gasesc pt. baietii mei

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata
Vad ca aveti deja cafeluta pregatita, asa ca am sa ma servesc si eu .
Acum fug sa citesc din urma, si apoi va raspund, dar pana atunci mi-au sarit doua randuri in ochi de la Naty..Draga mea, eu nu consider ca ne-am contrazis, ci doar am discutat civilizat, chiar daca parerile sunt impartite. Ca doar nu suntem comunisti si ce zice unu trebuie sa zicem toti...Iar voi aveti mare dreptate, o sa ma mai interesez in privinta preturilor, pt ca si eu imi doresc sa ma "ajunga" cat mai putin, dar in acelasi rand vreau si cele mai bune conditii si cel mai bun tratament pt bb meu.
Si inca odata zic, eu consider ca suntem aici ca sa discutam, si fiecare sa isi zica punctul de vedere...doar nu trebuie sa fim toti deacord cu el...
Va pe toate si revin

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna dimineata!
Simonette suna doctorul si nu mai sta pe ganduri. Macar te linistesti ca nu e de joaca daca sangerezi!

Mare balamuc si azi la mine la serviciu. Se refac bugetele ca statu ne-a promis ca ne da ca sa aiba ce ne lua acum. Aproape ca au injumatatit banii pe contractele pe care le aveam. Numai in cercetare sa nu lucrezi! Si se mai intreaba de ce pleaca toti afara?! Mai mult ca sigur ca nu voi avea vreme sa intreb de modul de calcul pt CSL in cazul in care exista si concedii medicale. Am tot cautat pe forum conta si nu inteleg cum se calculeaza un CM, cum e cu bazele de calcul. Nu ma mai ajuta neuronu, saracul o avea si el depresie.

Dana 25+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

neata randunici pufoase! eu m-am trezit de pe la 7, ca am visat atre urat, ma certam cu bunica-mea si cu o matu-sa (cu cae am ceva divergente si in realitate), motiv pentru care m-am trezit si f nervoasa, si nu as baga mna in foc ca nu tipam de nervi si in somn... in alta ordine de idei, v-am citit, businessul de aseara a picat, asa cum ma si asteptam, defapt nici nu plecasem prea hotarata...vezi raspunsul pentru ariel...

mstela, asta e mama , spagi si iar spagi ... oricum, eu iti dau scris ca vei cheltui mult mai mult ... ca n-ai pus la socoteala spagile la alaptat, la aratat copilul vizitatorilor, si asa mai departe ... de asta merg eu la Medlife, ca sa scap de acest aspect care pur si simplu ma terorizeaza... ca oricum anul asta nu voi avea cine stie ce concediu (probabil vom merge cateva zile cu bebe undeva la munte – la hotel Pestera in busteni mi-ar placea, ca am inteles ca au si piscina cu valuri .... )...si uite asa se compenseaza.... ... mai mult, acolo nu trebuie sa-mi duca nimeni grija de mancare si alte tampenii...probabil ca va veni mama cu lapte de pasare , ca asta e regula la noi in neam ... nu pleaca nicio gravida din spital pana nu primeste lapte de pasare...dar in rest (sa vina cu flori, ursuleti si baloane ca altfel ii tai! pe toti! )...mstela, in post se poate face botez cu deslegare de la preot ... ia ca il sun eu pe varu , ca e diacon si inspector la patriarhie, si sigur imi da iste idei ... si poate o botezam si noi pe Honey in postul Sf. Petru si Pavel...cat despre cele 40 de zile...bebele botezat in week-end-ul trecut avea 3 luni, ca s-a nascut in oct si 40 de zile a facut in Post... ca sa nu mai vbesc ca stiu un baiat care are 19 ani si nu e botezat ... ca nu vrea maica-sa ...

eu una nu sunt genul care sa dea o carutza de bani pe haine sau cosmeticale ... sau sa moara daca nu are pe ea nu stiu ce marca de toale ... ca tot la gunoi ajung si alea de 5 sute si alea de 5 mil ... a, daca as avea atat de multi bani incat sa nu ma intereseze , ar fi altceva... sau sa am mania asta cu iesitul in oras sau la cico toata ziua – bunaziua...nici nu cred ca as avea timp ... dar cand vine vba de lucruri de genul asta, nu ma uit la bani ...

ariel, si mami a patit la fel , avea ochii de parca ar fi facut pojar, asta cand m-a nascut pe mine ... dar nu din cauza spagilor, ca la asta e maestra...pur si simplu a avut un travaliu lung si greu saracutza...si pe vremea lui Pazvante Chioru, mai mult decat calmante dupa, nu prea aveau ce sa-ti faca...iti vand un pont...noi aseara am mers si am vazut un ap, de 4 camere, langa parcul morarilor, pe vergului ... atat ca ne-am razgandit, ne-am fi inhamat la cheltuieli prea mari, si nu am mai fi avut bani sa renovam asa cum imi place mie ... pretul e f bun...119.000 euro...

natynicule, asa e, ca ma mananca undeva si pe urma tot eu imi fac ganduri rele ... pisici mici! si multa sanatate pentru taticul tau!

mai, nu ma certalitzi ca eu am mancat doar unul ... florin unul, sora unul si mami unul ... deci, 4 albinutze so far ... ca nici eu nu-s fan ... si mai ales mor cand vad mamele care-si duc copiii buluc la mec, de zici ca ii duc la teatru de papusi ... da, da, sa mergem sa ne distram la mec si la fantanile din mall-uri...super fun!

numeioana, mama ce peripetii ai avut pe drum... dar stiu ca ai fost camicaze rau cu mercurul ala ...

clau, ma da voua chiar nu va e rusine asa un pic???? ce sa invetze ma copilul ala de la voi ... si pe urma il luati de urechi ca umbla cu gagici...hi hi hi ... poate ai de gand sa pui si matale scoica aia auto s-o vedem si noi...

adriutza, eu mor de dureri de coapse mai ales noaptea, dar pe exterior nu pe interior...

egonsis, pupici!

ursuleato, eu luni merg sa vbesc cu o tanti care e pediatru acolo si sa-mi recomande asa, mai neoficial , un medic ... si-ti spun si tie ce si cum ...

pidana, ciorbica ta de cartofi cu zeama de varza imi face cu ochiul teribil...si cred ca si niste scaricica aruncata asa la misto (va unui unchi, D-zeu sa-L ierte!)....ar fi ceva desavarsit...dar de ce trebuie sa mananci ce gatesc altii?

livycule, eu nu mai stiu cum sa intru pe mailul comun...sau nu-l gasesc...nu poti sa-l pui aici?

bubule, hai ca mai ai putintel de munca si gata ... da? n-am stiut de jucariile cu 6 ron ... pai asa mai venim de acasa...mercic de pont, sa vezi ce stoc imi fac...ca albinutze nu gasesc pe nicaieri ... sau daca sunt, sunt din astea cu alte culori pictate, si numai a albina nu arat ... ca si de la mec, nu le iau decat pe alea cu negru si galben...

zozela, pai ca decor vreau sa le folosesc...si mai am salvata si o albinutza super faina pe care o voi folosi atat ca invitatie de botez cat si ca print pentru dormitorul lui bebe... ia uite ce frumoasa e si ce bine ni se potriveste...

http://www.smileyme.com/ baby_crosses_plaques_kids_room_childrens_picture_decorations/plaque_bee_attitudes.gif

si ia uitati ce am mai gasit cautand albinutza... oare pot sa atasez la bibe astea , tetine de la nuk? ca eu din alea vreau sa cumpar...

http://www.vanstore.ro/ index.php/cPath/33_54?osCsid=793b2fbf5d93533eeff3d1dc613c5c5d

mihutzule, papciosul te foarte pupaceste dulce si abia asteapta sa te vada in niste pozici!

Pupici tuturor!
Buzz

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Simo27, nu e din cauza plecarii sotului ca se intampla di-nainte de plecarea lui... Nu am declarat eu dar am cam 10 zile de cand nu mai pot dormi, insa stau cuminte in pat si astept poate,poate adorm la loc! Uneori se intampla, alteori ma uit la tv...
Naty, fata care nu vrea sa iste polemici referitor la sistemul medical! Nu vad de ce te-ai simti in vreun fel...la noi asa merge treaba, asa am crescut si am fost educati! Fetele nu blameaza pe nimeni afara de cei care impun sumele fixe si care o cer cu nerusinare! Pt ca din nefericire exista astfel de medici... Referitor la cealalta categorie, care isi fac datoria de medic si la sfarsit accepta plicul cu cat li se da, mi se pare normal, caci eu daca dau plicul dr.ei mele, il dau din recunostinta...si gasesc asta absolut normal!!! Insa sa impui omului indiferent daca are sau nu de unde da suma respectiva...aici e problema... Si aia chiar merita starpiti... Inca o data si incearca sa te detasezi...

Delphin, cu drag, deja m-am linistit mult luand problema exact asa cum o descrii... Cu ajutorul Lui DD, totul va fi bine!Acum pb e sangerarea asta

Ella ... sunt cuminte, sa stii!!!

Ariel, stai linistita... e normal sa respiri mai greu cand depui un minim de efort... Cat despre kg eu zic ca e bine, asa pusesem si eu dar apoi am inceput sa pun mai putin... si si o Alexutza dulce foc!!!

mai scriu si revin...

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Fetelor, scuze ca am latit pagina cu link-urile astea, dar chiar nu am ce sa le fac... oare sa le scriu cu spatiu si sa-l stergeti voi cand intrati pe link?

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, fetele! Oana, multumesc muuult pentru lamuriri in privinta Pampersului.

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miros si eu putin la cafeaua voastra, imi place mult mirosul si cate o gurita parca as bea, dar la noi in casa nu bea nimeni cafea si nici eu nu tin mortis.

Pana la urma mi-am pus un castronel cu lapte cald si cereale cu honey de la Nestle...mmmm...bune, bune!

Mamicuta, pai eu ii cumpar lui Vlad jucarii de la MC daca sunt dragute fara sa pape meniul, il mai pacalesc si eu cateodata. Dar vezi ca albinutele respective sunt la meniu doar pt. o saptamana, in fiecare saptamana noua schimba jucarelele

Mihutza, te salut si eu si somn usor, ca la tine e noapte!

Ioana, cu placere!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, acelasi sfat insistent mi l-a dat si mie nasa mea apropo de pampersi: NU new born ci nr.1, ca ei cresc repede si n-are nimic daca scutecul e un pic mai larg, dar mai mic, clar nu merge
Pidana, am o oarecare idee ce inseamna munca in cercetare in Romania...tine nervii tari si...prenatal cat mai repede!
Mami. Aoleu, esti asa haioasa ca te-as pupa virtual tot timpul. Pot sa te angajez consilier permanent pentru orice fel de eveniment vesel de copii/adulti? Da si tu mai multe amanunte despre apartamentul ala de 4 camere, e in bloc vechi?-ca asta nu prea vrem; pretul e chiar excelent fata de alte oferte, doar ca mie nu-mi convine deloc zona, e departe de serviciu; pt randunoi ar fi ff convenabil dar el oricum tot va pleca de acolo cum gaseste ceva convenabil.
Ati amintit de vizitatori la spital. Nuu-sincer, in afara de randunoi, nasa si maxim 3 prietene f bune nu vreau sa aud nici de rude, nici de colegi nici de nimic (e si unul din motivele pt care ma duc sa nasc in alta parte decat la spitalul meu ). Nu glumesc! Sa vina acasa, cand m-oi linisti, cat or vrea si cati or vrea. Am fost si eu la o prietena acum 2 ani dupa ce facuse cezariana, era o aglomeratie acolo de oameni, cadouri, flori de abia respirai si eu am plecat prima caci vedea cum saraca se stramba de durere ca sa se ridice din pat pt fiecare care aparea si rasetele si discutiile o depaseau imediat. Pai de asta am nevoie??
Mihutza, , ce bucurie ne faci cand ne scrii! VRoiam sa te intreb, ca eu n-am inteles, cum vei naste acolo, ai aranjat ceva? Si da-ne o idee si despre preturile lucrusoarelor. Am fost in US acum mai multi ani dar recunosc ca nu ma uitam atunci la asa ceva. In Europa insa mi s-au parut tot mari preturile la lucrurile de copil, dar in nici un caz pana la absurdul de la noi. Chiar sunt curioasa sa facem o comparatie.
Alta americanca: Adriutza, durerile astea de coapse, fie pe interior fie pe exterior tot de la nervul sciatic vin (depinde ce fibre nervoase sunt comprimate de coloana care s-a modificat, dupa noul centru de greutate); nu prea ai ce sa le faci, fac parte din "tacam".

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata! ies si eu la raport

Papacios, sar'na pt pontul cu parchetul. Am salvat ce ai scris, si daca ceva, poate te deranjez cu un tel. Cel mai probabil vom lua triplustratificat de 15 mm.
Naty, intradevar, suna a depresie la tatal tau :(. Poate daca ii gasiti o pasiune sau o activitate noua l-ar mai "trezi"? Poate un catelus dragalas pe care sa il creasca ei si pe care simplul fapt ca tre sa il scoata la pipi il mai scoate si pe el dintr-ale lui, sa nu se mai gandeasca la moarte? Ii doresc sanatate maxima. Pe toate planurile.
Cami, AMR usor si in grafic!
Simo, Doamne ajuta sa nu fie de la altceva sangerarea.
Mihuta, tare frumos povestesti tu! Ma bucur sa aud cum, incet-incet, mai faci un pas spre integrarea in USA..
Pidana, succes la calcule! Scutura putin capul sa trezesti neuronu, la mine functioneaza uneori
Mamy, ar fi bine sa pui o pauza la link, sau sa faci treaba aia cu paranteze patrate descrisa aici http://forum.desprecopii.com/forum/faq.asp

Eu cu randunoiul am avut o noapte semi-alba, si sa nu va ganditi la cine stie ce placeri sub plapumioara, ca eu doar am vegheat la patul lui cat m-am priceput, sa il doftoricesc. Este asa de bolnav :( si nici nu mai sunt sigura ca are gripa! E cu boraciu, dureri crunte de cap si ceva febra. Abia a ajuns acasa ieri la amiaza si s-a pravalit in pat. N-a mai mancat nimic de alaltaieri de la pranz. Indigestie nu cred ca are ca am mancat amandoi acelasi lucru atunci si eu n-am nimic! E straniu, ca nu l-am vazut niciodata asa bolnav. Chiar am facut putin misto de el azi, i-am zis ca abia acum am inteles ce inseamna criza de 40 de ani!! (atat a implinit el ieri)
Acum ma duc sa iau un pui, mi-a promis ca o sa incerce sa bea o zeama clara in care a fiert un pui si ceva radacinoase.

Remarc din ce scriu mamicile care au bebe deja, ca in maternitate cel putin noaptea nu se dau copiii la san pe motiv ca sa se odihneasca mami. Si ii hranesc in schimb cu cine stie ce mascari. E cineva care e sigura ca bb nu a fost hranit cu bibe, si i-a fost adus copilul la san indiferent de ora? Incerc sa imi dau seama cat de raspandita e moda, ca sa stiu cum abordez problema cand va fi randul meu.
Uite ca au dat Naty si Roxana niste explicatii. La ora 4 Roxule?!

Ma apucasem si sa descriu cum imi povesteau 2 mamici de ce ele folosesc numai pampers, da asa suna a reclama!

pupici si multa sanatate!

sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput