Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

MADAULE, vreau eu pilates!!! cum sa facem sa-mi dai si mie dvd-ul? sau sa-mi faci o copie, cum preferi!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sor-mea si-a luat asa ceva http://www.smartbuy.ro/product--trambulina_mare_122cm--175182.html pt casa de la tara. da abia la vara o scoatem "la produs" ca in casa nu merge, ca dam cu capul de tavan

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bicicleta medicinala se numeste asa deoarece este pentru oameni bolnavi. care nu pot depune activitate sustinuta. ganditi-va ca fundul sta pe un "scaun". ce grupe musculare pui la contributie pe bicicleta? mai, dk vreti in forma, nu degeaba se spune "misca fundul". daca ai centrul de greutate foarte relaxat, respectiv de-a dreptul asezat, nu arzi la fel. pai asa, merci, oricine poate tricota pe bicileta cu okii la tv si sa se mire p-orma de ce nu slabeste. numai activitate indelungata si sustinute pe bicicleta aduce un aport substanmtial, ori este fte plictisitor si nu ajungi sa pedalezi 1 ora 2 pe medicinala aia... pe cand pe stepper pui mai multe grupe de muschi in miscare si arzi mai bine, si exercitiul cardio este mult mai bun pe stepper.
eu folosesc bicileta medicinala doar 5 minute, sa incalzesc genunchii inainte sa ma urc pe banda ca am ceva probleme la genunchi.

altfel, oricum, vorba lui corap, in toate casele in care am vazut bica medicinala, aceasta functiona cu succes pe post de cuier. tocmai pt ca e doar pt oameni in varsta, nu are mare rezultate. i-as lua bunica-mii bicicleta medicinala, sa nu zic ca nu face nimic pt intretinere si cardio, dar bunica-mea este o puturoasa:), de-aia are 90 kg de 30 de ani....nici pe bicicleta nu s-ar urca neam.

exercitiu pentru azi, vineri, 18 ianuarie pentru grupa mea:))respectiv colega mea de la serviciu si corap, singura inscrisa pana acum de pe forum
pui stepperul in fata tv cand incepe filmul si nu te dai jos pana nu se termina, o ora si jumatate, cu pauze publicitare in care ai voie sa te opresti, sa te asezi sau sa te plimbi cate 10 min. ca sa micsorezi ritmul cardio.

uitati aici site cu nr calorii la diverse activitati, bagati kg si selectati activitatea:
http://www.fatburn.com/free_tool_activity_burn.asp
si aici va aflati greutatea in pounds, ca sa aveti ce baga pe celalalt site:))
http://www.manuelsweb.com/kg_lbs.htm

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Xandra il am si salvat pe comp, incerc sa ti-l dau pe mess si vedem daca merge

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Vad ca lumea e incantata de ferma virtuala, as aca de azi toata lumea la treaba, fiecare cu sarcina care i s-a incredintat.

Andache- nota 10 pentru incercarea de mobilizare a graselor! Trebuia sa ma simt si io, dar din pacate lenea a invins si raman pe mai departe la varianata de cura de slabire. Doar.Dar care are super efecte, deocamdata!

Cuscra Xandra- ha ha ha..pai daca tie ti-e lene sa iesi afara= activitate simplista si fara efort, crezi ca vei alerga pe banda??? UIi zic ca dai banii degeaba. Si io am stepper acasa, luat d ecatre tatal meu la indelungele mele rugaminti. Cat crezi ca a durat minunea sportului???? Maaaxim 4-5 zile. de atunci zare intr-un colt. Io as zice mai degraba sa iti iei un abonament la o sala, ca acolo mai vezi si pe altii, eventual du-te si cu Adi si altfel va motivati unul pe celalalt! Parerea mea!

Pumba+Ina- si noi bem lapticul seara faara spalat pe dinti. Sau daca ne spalam, ne spalam la baita, iar laptele il bea dupa.

Madutza- bravo-bravo-bravo pentru dezampersare!!!! Si sarah are initiative de acest gen, poate-poate ma mobilizae week-endul asta s-o tin fara!

Corapino- noi nu stam prea bine la imaginatie de genul asta. cand vin acasa imi povesteste ce a facut pana sa vin io, mai ales daca sunt lucruri care au marcat-o - gen spart a spart Flori o farfurie, dar chestii reale, nu imaginate.

Si apropo de vorbit, ieri a zis Sarah cea mai lunga fraza de pana acuma, dupa ce s-a imbracat cu o gaina frumoasa care-i place ei mult: "vezi, tati, ce mumoasa e Sarah??? Vezi???"

Ina- bag seama ca-i faci concurenta acerba cuscrei cu talentul scriitoricesc!!!

Bicicleta eliptica- este exceptionala!!!!!11 Eu una sunt fana. Faceam si jumatate de ora pe ea cand mergeam la sala! Dupa alea clasice nu ma dau in vant insa...Hai ca deja ma bate si pe mine un gand!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Corap merge cafeaua ca unsa dupa o tura la coafor si manichiura executate de dimineata. Traiasca bona cea noua care vine mai devreme decat e programul si pleaca mai tarziu decat se termina, de bune voie si nesilita de nimeni. Sincer de cand cu bona noua sunt extrem de relaxata cu casa. Nu imi mai fac ganduri negre legate de dezastrul pe care de regula il gaseam acasa, de mancarea copilului, ca daca nu am chef sa fac nimic face ea minuturi pentru ala mic, camasile sunt toate calcate, pijamamlele la fel, spre marea mea stupoare , fi-miu a invatat 3 poezii, stie care e dreapta si stanga, si bona se chinuie sa ii scoata peampersul. Deci sunt foarte bine, frate..... zau de mult nu am mai avut o stare de relaxare legata de casa, dar ma stresez cu altele.
Legat de poll-ul zilniz,achesez ideii generale conform careia acesta va deveni invariabil o forma oarecare de suport al hainelor sau al copiilor-maimuta. Va vorbesc din experienta pesonala. Si iarasi din experienta personala va spun ca una care a slabit dupa nastere, ma rog de la 4 luni de la nastere, aprox. 30 de kg, ajungand acum la o greutate si forma satisfacatoare, dar nu slaba, ca fara miscare nu faci nimic. Pe mine m-a ajutat faptul ca Titi nu dormea in carut decat plimbat asa ca dadeam cel putin 20 de ture de parc cu carutul, ma duceam pe pante si le urcam de varfuri si tot asa, timp devreo 2 ore. Atunci am slabit cel mai bine. Am tinut, si inca mai tin, cura, si am facut electrostimulare.
Gata ma duc sa fumez o tigara, ca eu nu am vointa Andei sa ma mai las si de fumat, ca de bautura m-am lasat de cand cu cura.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madau, n-am mess la serviciu.
poti sa-l arhivezi si sa mi-l atasezi pe mail? andasro@yahoo.com
astept!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, deci bem cafea sincron...Stii la ce ora a ajuns aseara Adila??? LA 4.30!!!Si a plecat inaintea mea..

Andache- deci cat faci pana la urma pe banda??? Cat timp? Si tu asa faci??/ Stai la stepper la TV? Bravo pentru vointa!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

nu mai stiu cine m-a intrebat in cat timp alerg 3 km. in 20 de minute fix. pe banda , la viteza maricica, incep cu 7km/h , progresez si termin in 10 km/h.
afara nu stiu sa zic ca afara nu stiu fix cat alerg, adik distanta, doar imi aproximez distantele pe bulevarde si stradute, n-am niciun contor.

ce de lucruri vorbesc copiii vostrii... nic tot nu leaga 2 cuvinte unul de altul dar a mai invatat noutati, speram luna viitoatre sa facem si noi o propozitioara

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mi-amk adus aminte de ceva: dordia a stat 2 ani pe forum zilnic , cat a stat acasa, si, de cand s-a angajat, a mai trecut de 2-3 ori pe la noi...deci intra de plictiseala sa inteleg...stie cineva ceva de ea?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput