Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 6
zouzounaki spune:
MARILOU FELICITARI,SA-TI TRAIASCA COMOARA DE FETITA!!!
Madalina iti urez si aici,nastere usoara,sa vina bebelina Sofia sanatoasa si binecuvintata si refacere cit mai rapida
pupicele gravidutelor,mamicutelor si bebicilor
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
zouzounaki spune:
fetelor,mai stie careva ceva de Vigi_lentu(de doamna),de Gummy si de Nicol????trebuiau sa fi nascut deja..sper ca totul e ok...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
alina_alexandra spune:
Ella, mie mi-e rau in fiecare zi si vars dimineata si seara. Daca nu am ce, imi da o stare naspa toata ziua. Nu stiu cum o sa trec de lunile astea. Burtica nu se vede inca dar mi s-a ingrosat talia bine.
In rest bebelutii mei sunt bine. Pe 28 ian. am fost de urgenta la un eco pt ca aveam scurgeri maronii. Din fericire era doar un polip cervical care s-a format in urma hiperstimularii si acel polip sangera. Nu e nici un risc pt sarcina si nu afecteaza bebelutii dar am trait o ora de cosmar pana am ajuns la eco.
Ei erau f bine, unul avea 20,02mm iar celalalt 20,04mm, au aparut mugurasii pt manute si picioruse si deja arata a omuleti. Unul cred ca e fotomodel asa statea si poza la eco si dadea din manute. Celalalt m-a tratat cu spatele si n-am putut deloc sa ii vad fatuca.
Azi ma duc la eco din nou, la prof. M ca eram programata de la inceputul lunii si astept sa vad ce mai fac.
Cam astea sunt noutatile la mine. Inca n-am gasit nici un remediu pt starile de greata si voma. Daca stiti voi ceva, spuneti-mi si mie.
Intrebau fetele de celule stem... pentru ce...?
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara.
A.A.
ella_72 spune:
Alina sa ne povestesti cum a fost la eco.Si eu merg marti , pe 5 febr.tot la Prof.M. Abia astept.....nu mai am rabdare sa vedem ce-mi zice..Eu nu am avut niciun fel de scurgeri sau sangerari , dar iau si cate 9 utrogestan/zi .
Teoretic , dupa calculele mele , as fi astazi in sapt.10.Tu cate saptamani ai ?
Nici la mine nu se cunoaste burtica.....
Ella 10+
madalina28 spune:
Fetelor va multumesc tuturor nu va enumar ca sa nu "discriminez pe cineva",parca ieri a fost ziua cand am aflat rezultatul BHCG,timpul a trecut destul de repede dar cred ca aceasta noapte va fi cea mai lunga din viata mea.Va pup si va multumesc inca o data.
Madalina 38+Sofia AMR 01.02.2008 bb
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
andicu spune:
Madalina , Doamne-ajuta! tin pumnii pt maine!
NASTERE USOARA SI SA FITI SANATOASE SI TU SI PRINTESA SOFIA! recuperare rapida, mult laptic si bebe cuminte!!! asteptam vesti!
ps. sa stii ca am emotii pt maine!! ..
HAI MADA!!!!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
denisa73 spune:
Marilou sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri alaturi de ea!
Madalina NASTERE USOARA SI O FETITA SANATOASA SI MANCACIOASA!Asa e parca ieri imi spuneai ca esti graviduta!Multi pupici!
Pupici dulci la fete!
25+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
aurel_cris spune:
Buna seara dragele mele in sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe net.Am fost super ocupata cu mutatul,a venit mami si am reusit cat de cat sa despachetam din bagaje.Sunt pe ultima suta de metri si nu stiu ce sa fac mai intai,nu m-am mai protejat mai deloc,am tot alergat.Astazi am fost si eu la ultima echografie,bebe este ok iar pe 8 feb. ma prezint sa imi scoata firele de la cerclaj.De 3 zile am picioarele foarte umflate si ma dor rau,cred ca retin apa,am pus 2 kg in 2 saptamani....
Nu am citit mai nimic din urma asa ca am de recuperat,nu stiu ce sa mai intamplat....stiu doar ca maine naste Madalina,asa ca scot majorele la treaba
MADALINA
NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA
Deci voi ramane cap de lista,Doamne nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici,eu tot nu realizez ca am reusit....
35+Bianca Maria
pussi spune:
mada! nastere usoara si BB sanatos!
Alina-Alex. din experienta iti spun...repeta hemoleucograma cat de des poti( odata pe luna) daca vomiti. Eu am vomitat zilnic pana la 16 sapt. si pe la 28 m-am trezit cu o anemie
aurica ce putin mai ai... sa-ti iei tensiunea
noi am facut vaccinul ieri si a fost groaznic dupa
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!