Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu acum iau 6/zi. Si mi-a zis ca de saptamana viitoare sa reduc la 4/zi (2 dimineata si 2 seara). Dupa care mai vedem ... La urmatoarea consulatie o sa-mi spuna.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Arina eu am avut dureri ca la ciclu chiar dupa transfer si au continuat mult timp,chiar in ziua testului eu ziceam ca imi vine ciclu si cand colo era pozitiv.Eu stiu ca e de bine cand ai semne de ciclu chiar de la inceput.Iti tin pumnii sa fie de bine.
Kla ce mai faci?
madalina mai ai putin,esti pregatita,cum vrei sa nasti natural sau prin cezariana?
Pupici la fete!

24+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri.
Denisa, sper sa ai dreptate!! Si eu am dureri de ciclu de la transfer incoace.

Va pup si sarcini usoare
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ma bucur ca in sfarsit a inceput sa fie activitate si pe aici.
Arina te asteptam la odisee pe 01.02 sa-ti predau stafeta.
Ella eu am luat utrogestan pana in sapt 25-26 parca,ideea e sa nu le intrerupi dintr-odata ca poate efecta embrionul.
Ginger mamica si printisorii asteptam si poze cu minunile.
Andicu, bb Filip un scump ca de obicei.Cu majoretele mai stati putin
Denisa inca nu stiu cum voi naste,eu as vrea natural cu epidurala dar vedem pe 01 ce zice dr si in special cum e bebelina sa nu aibe dubla circulara sau sa nu se intoarca cu capul in sus ceea ce e putin probabil.mamica si baietii.
Marilou cred ca a nascut sa-i traiasca fetita.
toate fetele.

Madalina 37+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Madalina multumesc pentru raspuns dar nu am de gand sa intrerup Utrogestanul....doar vroiam sa stiu cam cat se ia, pana la ce perioada....asa ....informativ....
Andicu minunat copil.....vreau si eu modelul ...
Boo si alina-alexandra noi aveam cam aceeasi perioada la burtici.....aproximativ...
La voi se cunoaste ceva, a crescut burtica ? La mine inca nu....

Ella 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello

Multumim de aprecieri!

Ella, eu am luat 7/zi in primele 6-7 saptamani si apoi am ramas cu 6/zi pana in sapt.12 Dupa aceea am scazut la 4/zi, treptat pana am ajuns la 2-1/zi in sapt. 16 cand am oprit. La mine a durat mai mult ca am avut o usoara dezlipire de placenta pe la 8 sapt.
Burtica o sa se vada de la 3-4 luni, depinde si de fizicul tau. La mine se vedea un pic pe la 10-11 sapt., mai mult cand eram dezbracata, asa ca mai ai putintica rabdare! cat despre bebe, vine el si fii sigura ca o sa fie la fel de frumos, ca doar e al tau, nu?!
Arina , multa bafta si sa te vedem pe listuta de ! si eu am avut senzatii ca la ciclu si primele 8 zile, si o jena la baie, credeam ca am facut o usoara supra-stimulare, ma dureau si ovarele, dar se pare ca era de bine! fii optimista!

tuturor!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

MADALINA, iti doresc nastere usoare si sper din suflet sa preiau stafeta.

ANDICU, o f usoara jena la ovare o am si eu. Sper sa fie bine, eu sunt in faza pesimista acum, cu dureri de burta si certitudinea unei nereusite. Sper sa-mi revin curand, incerc sa nu ma mai gandesc dar nu-mi prea iese. Am exact simptomele pe care le am de 4 ani incoace (de cand incercam pt bebe) inainte de venirea CM-ului. E frustrant rau...

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Arina nu mai cauta simptome....gandeste pozitiv, fii optimista pentru bebelusul tau . Sa stii ca aceste ganduri nu-ti fac bine deloc.Si eu am trecut prin asta si stiu ce spun.Eu nicio clipa nu m-am gandit ca nu reusesc...am stat linistita si am fost foarte optimista.Umple-ti timpul cu altceva....daca esti acasa- uita-te la tv,citeste ceva frumos....fa ceva ce-ti place tie ...si fara teste de sarcina.Mai bine spune o rugaciune,ceva , decat sa te gandesti la prostii.Eu in toata aceasta perioada de asteptare , nici macar nu am deschis calculatorul , n-am vrut sa stiu absolut nimic care sa ma influenteze intr-un fel negativ.Poate ca nu o sa ma crezi, dar asa este.
Haide....stiu ca poti ...ai sa vezi ca o sa fie bine daca esti optimista
Acum este lupta cea mare.....

Ella 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

SALUTARE!!!iar sunt codasa subiectului,eh asta e sper sa ma scuzati!

in primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici si proaspetele gravidute!!!

DENISAsunt bine iubita ms de intrebare,am fost cam ocupata dar asta e acum pot sa respir usor ca s-au rezolvat probleme ce le-am avut!pup burtik si printisorii!

ANDICUce-i dai la bb Filip sa pape de creste asa repede???e un scump foc!

ARINAsi fetele care asteapta testul nu va mai luati dupa simtome,la mine au fost exact la fel ca si cand imi venea cm de aia mi-am si facut test de urina in ziua 10 de la et ca stiam ca e negativ dar am avut marea surpriza si s-a pozitivat!multa bafta fetelor si pana la test nu va stresati degeaba!

PUSSI,GINGER,pune-ti ceva poze cu bebei sa le vedem acum mai maricei!

AUREL CRISmai ai asa putin si iti vei tine bebelina in brate,cred ca trebuie sa fi fericita ca ai scapat de grija sarcinii cu probleme,pupici.

MADALINAnastere usoara!!!

eu azi merg la eco de trim 2 am deja 18+3 nu-mi vine sa creddddddddd sunt aproape la jumatatea sarcinii,doamne ajuta sa fdie totulñ ok ca si pana acum ca in ritmul asta as putea sa mai fac chiar si 10 copii la cat de bine m-am simtit pana acumsper sa nu o zic intr-un ceas rau,am si un pic de burtik si o bucata pantaloni gravidute de pe la 3 luni i-am cumparat dar n-am apucat sa va spun,sunt tare mandra cand ii imbrac numai ca nu se chiar umple gaurica de la burtik poate si ca sunt mai slabuta si mica in bazin,na ca m-am intins,am sa va dau vesti cand ma intorc de la eco!

va pup pe toate fara exceptii!!!

15+4

Mergi la inceput

Fetelor, m-ati mai linistit. Gata, nu ma mai gandesc decat ca ce mi se inatampla acum e din cauza ca isi face bebe culcus.
Test nu stiu cand o sa am curaj sa-mi fac. Medicul mi-a zis sa fac test de sange pe 1.02 dar in Valcea se da rezultatul abia intr-o saptamana. Mai vad eu atunci...

Pupici pentru burtici
Arina

Mergi la inceput