Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kla Eu astept sa-mi vina CM,care vad ca se cam incapataneaza sa apara(azi Z42) si apoi o sa sun la clinica sa ma programez pt ET.Sper sa te prind din urma cat mai curand si sa te "torturez" cu intrebari de tot felul

Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aurel_cris

FLORI 76 merci mult pt majorete,iti tin pumnii sa te muti cat de curand la noi
Dragele mele maine mergem la dr. sa vedem ce zice de inducere,in ultimile zile am inceput sa fac tensiune seara nu stiu de ce.Maine vin cu vesti proaspete,programarea este dupa amiaza asa ca intru tarzior sa va spun ce am facut.
39+Bianca Maria

Te asteptam cu vesti bune maine seara.Bafta!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Cris, se pare ca ti-o iau inainte. Din pacate, trebuie s-o scot cat mai repede pe bebelina mea, asa ca vineri ma duc sa-mi faca cezariana.
Va

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

AurelCris si ioanacarmen va doresc nasteri usoare,printese sanatoase cuminti si mancacioase si refacere rapida!
Noi ne-am apucat de gradinarit si nu prea mai avem timp sa intram pe net.Noi suntem bine.
Kla cum mai esti? 9 kg e bine eu am pus 24 pana acum asa ca nu ai de ce sa te plangi,la Cristian am pus 28 asa ca acum cred ca mai mult pun,Dar vorba ta bbei sa fie bine!
Va pupic dulce pe toate!

28+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello!

Multumim de aprecieri!

Pussi, ce fete mari ai ! la multi ani , sa fie sanatoase, mancacioase si cuminti! DOamne, ce mai trece timpul! deja am inceput sa ma panichez, parca as vrea sa incetineasca un pic..ma uit la Filip si nu-mi vine sa cred!
Kla, ma bucur ca te-ai linistit! abia astept sa afli si tu ce ai in burtica!
Digeka, ma bucur ca sarcina merge bine! cat despre placenta praevia, stiu ca diagnosticul asta acum nu e relevant, abia dupa 4 luni se confirma..pana atunci, incearca totusi sa nu prea faci efort, daca e asa jos! macar pana faci 12-14 saptamani.
Ciarli, ai 2 papusele, sa-ti traiasca! si daca tu erai tipa aia misto cu ochelari de soare, pai arati super mamico!!
Ioanacarmen, nastere usoara si sa ai un bebe sanatos! tie, refacere rapida si asteptam vesti! tin pumnii sa fie totul bine!
Flori, draga mea, eu astept sa te vad aici, la Odisee!! cat mai repede si indiferent daca vei fi la prin FIV sau la Mamici!
Monica , speciali pt Mihnea!!! ce face? e baiat mare acum!
Leliutza, ma bucur ca ai intrat aici, ne adunam mamicile si burticile fivoase, ce bine, sa fim cat mai multe! si pe mine m-a apucat deja melancolia, ce sa mai zic de voi, mamici cu state mai vechi! tie si printesei!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Prezent !

Sunt tot asa cum va povesteam ultima data... Mi-e tare rau din cauza varsaturilor si asta imi da o stare proasta in fiecare zi. Am incercat cu B6 si am facut din cand in cand si perfuzii dar varsaturile nu se opresc...
In rest, am fost la eco saptamana trecuta, bebeii sunt in grafic, au crescut la 5,01 si 5,02.
Ma pregatesc acum de teste. Am postat un subiect nou despre ceea ce se numeste OSCAR TEST, o analiza mai avansata decat triplu test si pe care as vrea sa o fac. Din pacate in Ro nu exista, asa ca s-ar putea la inceputul lunii martie sa fug la Viena pentru analiza asta. Se face intre saptamanile 11-14 si are o siguranta de 90%.
Avand in vedere ca am aflat ca pentru gemeni tripul test este nerelevant incerc sa gasesc o metoda mai eficienta. Habar n-am cat costa dar o sa aflu candva.
In rest, data fiind starea mea ... nu sunt prea vioaie.

Va doresc tuturor sarcina usoara si Aurel_Cris, nastere usoara si bb sanatos !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Ioanacarmen, nastere usoara si bebelina sa fie sanatoasa ! Iti tinem pumnii pentru vineri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kla nu mai ai mult nici tu
ciarli superbe fetele!
andicu ai dreptate, trece timpul ... parca ieri erai la primul FIV si ne intalneam pt. prima data
ioanacarmen tinem pumnii pe vineri, pana atunci nastere usoara si BB sanatos! Sa fie DD cu voi!
denisa ma bucur ca sunteti bine!
cris bafta pe maine, te asteptam cu vesti bune sau cu ... in brate si in criza de timp
flori ma bag si eu la incalzit locul pt. tine
alina, ti-am scris si la gemeni, iti scriu si aici. Nu e o regula ce-ti spun eu, dar as vrea sa-ti zic cum a fost la mine sarcina. De cand am ramas gravida, am fost la servici vreo 4 zile in total, in rest doar medical ... medical pe bune. Nu am mai facut nimic, nici de gatit n-am mai gatit ca vomitam cand vedeam mancare, stiu ca am vazut-o pe mama cum a spart un ou ... si am luat-o direct spre wc, sau pe vara-mea cum spala carnea pt. ciorba. De sofat, la fel ... pauza, imi era frica ca vomit la volan, imi era frica sa plec de acasa ca ma apuca cine stie pe unde, daca plecam imi luam haine de schimb ca sa nu le patez pe cele de pe mine. Eu zic sa te obisnuiesti cu ideea ca asa e sarcina... iti limiteaza bine activitatile, dar merita tot efortul. Referitor la teste, eu am facut TT, a iesit cu risc de 1/100, ginecologul care-mi urmarea sarcina, a zis ca fetele sunt ok, am facut 3 ecografi morfofetale de trim. 2 intr-o sapt... si am mers pe mana ecografiilor, si amniocenteza am refuzat-o...asa ca nu te complica. Desi aveam incredere in dr. uneori tot imi puneam intrebarea cum sunt, si sincer mi-a fost frica pana in momentul in care mi-am fazut fetele.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi,Andicu

Alina: si sarcina usoara.Imagineaza-ti numai ce minune te asteapta la "capatul drumului" (minunea de a fi mamica )si sigur o sa treci mai usor peste perioada asta.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IOANA sa ai o recuperare rapida si o bebelina cumintica si mancacioasa!dar ce s-a intamplat de trebuie sa faci cezariana la 36 de sapt???

CRISastept vesti deseara!!!

FLORIziua 42 de cm???pai si un test ceva???poate DD a facut vreo minune!!!Doamne da!!!

PUSSIda mai am un pic desi mi se pare o eternitateeee pana in iunie!

ANDICUdaca tu abia astepti sa afli ce am in burtica eu ce sa mai zic???uffff dar orice ar fi sanatos/a sa fie numai ca vreau sa stiu ce culori de lucrusoare sa cumpar,pana acum am luat tot galben,verde si alb dar vreau si cele specifice!

ALINAo sa treaca si starea asta ai sa vezi,apoi cand ii vei avea pe bbi in brate vei uita prin ce ai trecut!!!

DENISAwaw 24 de kgggggggg???cum le-ai dat jos dupa???eu ma minunez ca n-am avut de cand ma stiu atatea kg cat am acum!!!

va pup pe toate,intru mai pe seara ca azi am zi de plimbarit cu barbatoiul!!!pa

22+

Mergi la inceput