Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 13
ciarli spune:
Incercare de postare poze
Ciarli
[http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89]
pussi spune:
am pus poze noi
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
digeka spune:
Salutare tuturor!
Ciarli - doua minuni - si cu cercelusi deja
Pussi - mi-au placut mult craciunitele - adorabile
Eu cred ca e o idee super cu evadarea pe 1 sapt doar voi doi
Sa va creasca bebelinele sanatoase
Boo - felicitari pentru inceput de burtica, abia astept si eu.
pe toate
kla78 spune:
PUSSI frumoase foc tustele tale,la fel si bebe Filip!doamne abia astept sa aflu si eu ce am dar cred ca pana in april nu voi stiiabia atunci voi avea eco.
CRIS tare frumaosa burtica ai si nu te-ai ingrasat deloc,o adevarata graviduta frumoasa,eu am deja +9 kg desai eu nu stiu unde le-am pus ca nu ma vad deloc grasa si nici burta mare nu am doar la cantar vad dar nu-i nimic bb sa fie bine!ce chestie cu bebelina ca nu vrea sa iasa si cand ma gandesc ce ingrijorata erai uite ca acum totul e invers!
DENISA ce mai faci???ma da si tu un semn!
BOO felicitari pt eco!ma bucur ca bb e in grafic si creste frumos!
multumesc cu raspunsurile voastre in legatura cu miscarile lui bebe,am fost ingrijorata 2 zile recunosc ca n-a dat nici un semn dar apoi a 3 a zi a inceput din nou asa ca m-am linistit!
CIARLI,CELLU,ANDICU,si toate fetele va pup!
22+
Monica-Elena spune:
Ce repede a trecut timpul Kla78 vad ca deja esti in 22 de sapt. La mai multe sapt pana la 40. Mai ieri scriai pe alt forum si iti faceai tot felul de griji.
Pupam mamicile cu burtica si piticii fivosi care sunt niste copii f speciali
flori76 spune:
Pussi,Ciarli..ce minunatii aveti voi acolo Nu pot sa spun decat ca m-am topit uitandu-ma la ele.Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
De bb Filip ce sa mai zic?!?E un superdulce si deja e baietel mare de-acum... Andicu,sa va traiasca si sa fii mereu o mamica la fel de fericita si implinita ca acum
Kla:nu ne arati si noua burtica ta?Doamne,ce-a trecut timpul...22 sapt....
Aurel_cris:pun si eu majoretele la treaba,poate se hotaraste printesica sa vina
Flori
kla78 spune:
MONICAai drepatate,parca ieri scriam la aspirante temerile mele ca nu mai vine o data barza si la mine si uite-ma inca tot nu-mi vine a cred si voi fi asa cred ca pana il voi tine in brate,acum au trecut grijile in privinta tratamentelor ,analizelor etc dar au inceput alte griji,asta e viata mereu o lupta continua!tu cum esti???a trecut ceva timp pana sa vad un mesaj de-al tau chiar imi era dor,bebele cum e??ce nazdravanii mai face???pupici!
FLORIiubita sa stii ca locul tau inca il tin ocupat aici,abia astept sa ne intalnim la odisee si sa iti dau sfaturi chiar trece timpul repede desi stand zi de zi fara sa fac nimic mi se pare o zi o luna dar acum cand ma uit in urma ca deja am incheiat luna a 5 a mi se pare ca trecut destul de repede!tu in ce stadiu esti???nu mai stiu nimic ca am tot avut probleme cu pc-ul si abia puteam scrie cate un mesaj nici sa citesc pe la aspirante n-am putut!astept vesti!pupici
22+
kla78 spune:
FLORIvoi pune poze dar cand o sa am un pic de timp sa-mi fac album pe vreun site ca cel de yahoo care l-am avut s-a inchis!
22+
aurel_cris spune:
MADA ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari,poate ai timp si ne pui poze cu bubulina ta
CIARLI ma faci sa rosesc,ai niste fetite superbe felicitariiiii,e o bucurie sa le privesti
PUSSI ce au crescut fetitele si sunt scumpe foc,mia placut la nebunie sa vad pozele voastre si ale fetitelor de Ciarli
BOO ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi,felicitarii pt echo,sa cresteti mari acolo in burtic
KLA bine ca te-ai linistit si bebe a intrat in miscare,ai ajuns la 22 de sapt.,ce trece timpul nu.
MONICA-ELENA ce mai face Mihnea cel istet??
FLORI 76 merci mult pt majorete,iti tin pumnii sa te muti cat de curand la noi
Dragele mele maine mergem la dr. sa vedem ce zice de inducere,in ultimile zile am inceput sa fac tensiune seara nu stiu de ce.Maine vin cu vesti proaspete,programarea este dupa amiaza asa ca intru tarzior sa va spun ce am facut.
39+Bianca Maria