Timisoara, Impreuna! ( 77 )
Raspunsuri - Pagina 16
Doris-Alina spune:
Scuzati-o pe Laura, ca-i dusa....
Am rezolvat-o eu, sa nu ne mai carnatareasca iar, ca fac cu nervii...

Anda, modifica la blog, ceva mai simplu, sa inteleaga si unii...![]()
![]()
![]()
Ok, fetele, o mica mare modificare....
Maria vine maine seara acasa...mi-a trimis sms, ca va roaga sa mutam intalnirea de sambata, pe vineri...sa poata fi si ea cu noi....sambata vrea sa stea cu sotul ei, e de inteles, nu? duminica pleaca inapoi...
Asadar, mare intalnire de alungat 

si varcolacii, de dat ghinioanele si la altii...
Vineri 25 ianuarie, ora 18 sau 19, cum va convine...in Unirii la fantana...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Beeeeeeyyyyyyy 

gataaaaaaaaa.........am fript carnatii si i-am halit 

Dorisake acum sunt 

si merg sa ma 

cu putina apa de ploaie 

Gacicele care doresc pogacele sa vina sa le dau ca is mortale de faine 

manca Maya pe ele de ma cracanez de atata mirare ![]()
![]()
Io vin indiferent de ora si zi ca vreau sa ma'mbat sa ma fac troaca de porci 

muci 

varza 

macar cum,numa sa beu cu voi iubitele mele 

Varsta Maya Maria
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Katik, esti singura vineri? ca dupa intalnire, venim la tine...ne primesti?
Faci ceva fructe de mare, noi venim cu vinul, bona o avem pe maria, ca si asa isi doreste...
ce zici?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
La povestea lui Maya era o problema majora sa vad daca am rezolvat.
Varsta Maya Maria
Poze cu noi
aidaciolac spune:
Nici eu nu zic un DA clar si convins nici pt vineri , nici pt sambata.
Sa vad cum vine husbantu acasa si daca am cu cine sa las matza.
Da , anul asta e suuuper idiot pana acum si pt mine si pt mai cateva cunostinte. ... sa speram ca nu va continua asa
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
Fetilii va spun Noapte buna! 
eu intru schimbu 3...adica schimbat fata,spalat de la brau in jos azi,ca ieri a facut baitza,pus pijamale,dat laptic si bagat in pat la 
iar eu ma voi culca dupa filmul de pe Acasa "Pagini de viata" care e super fain.
Va pupez pe toate de la mic la mare 

-ici.
Varsta Maya Maria
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Laura, o sa te constipi de la atatia carnati, fata....
Si noi
pe tine...pai cine mai stie sa coloreze pagina asa frumos ca tine? nimeni...
Te asigur la la desen, cand o fi la scoala Maya o sa aiba numa 10...
Am ramas restanta...acu citesc din urma...
Ana, felicit din inima baiatul mamei destept...pentru mentiune...
E o realizare a lui si trebuie sa fie mandru, ca de parinti nici nu mai zic...
Cand o sa scriu si eu ca tine?
Lumeeeeee, lumeeeeeee, Inesuca a luat locul 1 la olimpiada de romana...sau mai stiu eu la ce?
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Aida, da-mi voie sa te strang tare in brate si sa-ti urez: Bun venit in Clubul Toate mi se intampla numai mie ...la inceput de 2008...
Alte amatoare?
Vad ca nu-s singura...
POZE CU NOI