Gradinita 16 - Iancului
Aveti cumva copii la gradinita nr 16 de la Pta Iancului? Ce stiti despre ea? Cum sunt educatoarele? Sunt preponderent calificate, sau preponderent suplinitoare? Ce educatoare are la toamna (anul scolar 2008-2009) grupa mica, pt copii de 3 ani?
Multumesc!
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Raspunsuri
adaz spune:
Buna An-ka,
Eu am fetita la gradinita 16 Luminita si sunt foarte multumita.
Daca mai vrei detalii astept intrebari.
An-ka. spune:
Merci, adaz! Desi nu am auzit sa aiba atata renume ca 201 din acelasi cariter, totusi am decis sa-mi inscriu si eu fetita tot la gradinita 16 Luminita. Si am incredere ca o sa fie bine! 
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
tapusele spune:
Salut!
Mamicile care au copiii acolo, ati putea sa-mi spuneti cum se procedeaza,de obicei, pentru inscriere? Trebuie sa vii dis de dimineata in prima zi, trebuie sa dai spaga, trebuie sa stai noapte dinaintea inscrierilor, etc?
Cand ne-am inscris la cresa Ciobanasului a trebuit sa stam o noapte acolo ca sa prindem loc si a fost ok, fara spaga si altele. Dar cel putin am stiut care e "obiceiul", pe cand acum, cu inscrierea la gradi, e taaare complicat.
Multumesc anticipat!
roli25 spune:
Eu am copiii aici. Nu am dat nici o spaga si nici nu am stat noaptea. M-am dus cu dosarele copiiilor in perioada afisata de inscriere.
S-au acceptat toate dosarele depuse in perioada de inscriere. La o vizita anterioara la directoare, sa intreb ce si cum, directoarea mi-a spus ca au obligatia sa primeasca toate dosarele celor cu domiciliul in sect 2. Si au acceptat toti copiii inscrisi.
Inscrierile anul asta incep pe 2 mai.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
tapusele spune:
Multumesc frumos!!!
:D sper sa fie asa usor pe cat pare!
Si cum ti se pare? Sunteti multumiti de gradinita? Au curtea foarte mare si verde si ma bucur sa sunt langa biserica. Ma intreb daca ii duc cumva si pe la slujbe.
Merci!
roli25 spune:
Da sunt multumita. E curatenie, educatoarele ok, mancare buna. Curtea m-a incantat si pe mine de la bun inceput si ii si scoate afara de cum da caldura putin.
Nu, nu-i duce la slujbe, doar la impartasit i-a dus.
Succes!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)