Olga Gudynn-Unirea
Gradinita Olga Gudynn Unirea.
Sunt mamica unei fetite superbe si am facut pt ea o alegere f buna,Gradinita Unirea(asta dupa ce am vizitat toate sediile). Desi sunt si aspecte negative,echipa de acolo face ca aceste lucruri sa devina minore in comparatie cu profesionalismul si devotamentul de care dau dovada! Este o atmosfera vesela,plina de viata si transparenta! Lectioarele sunt atractive(in special cele de engleza) si tot timpul variate! Cea care te face sa crezi toate aceste lucruri este micuta mea care mereu se joaca acasa de-a "miss"...
Feedback ul gradinita-parinti este deosebit si este asigurat cu succes de directorul educativ....o persoana speciala!
Bravo voua! tineti-o tot asa!!!!!
pupici
Raspunsuri
danina spune:
Imi cer scuze ca te contrazic....
Eu tocmai am vizionat aceasta gradinita pt a doua oara si mi s-a parut cred ca acesta e cuvantul execrabila, iti explic si de ce parerea mea e aceasta ,inca odata te rog sa ma scuzi, dar sunt un pic indignata pt ca se permite functionarea unor asemenea gradinite. Pe langa faptul ca treci din bucatarie in grupa mica si tot prin bucatarie in sala de activitati si cea de masa ,unde e un miros groaznic in toata gradinita, camerele fff mici, copii garla la grupa sa fie inghesuiti acolo de nici nu respirau saracii, nu au si ei o masuta unde sa stea cat de cat, stau lipiti de perete ca la puscarie si educatoarele care sunt niste pustoaice, asa zisele "Miss " stau pe jos fara o catedra....cum ar fi normal. Zau, nu e de laudat asa ceva, inca odata imi cer scuze, dar asta e parerea mea, la ce am vazut acolo.
mamabuna spune:
draga danina,
mai detaliaza un pic te rog. cum adica trec copiii prin bucatarie? si cum adica stau pe jos "miss"- ele, nu au masute si scaunele in clasa? citi copiii sunt intr-o grupa?
am o prietena foarte buna care avea trecuta pe short-list aceasta gradinta. ne ajuti cu orice informatii.si de curiozitate, care este tariful pentru asa servicii?
danina spune:
Mamabuna adica bucataria e un fel de hol de trecere, acolo e grupa mica, iar in fata unde nici macar nu era inchis cu nimic, sala de masa ,care e si sala de pictura, ...etc. Dar sa nu-ti inchipui ca e imensa, o chichineata acolo. Tarifele sunt in jur de 1000-1100 ron parca nu mai tin exact minte, asta la program lung. Poti suna ca ti le spun cred si la tel.
O sfatuiesc pe prietena ta, sa insiste sa vada orice gradinita, doar atunci cand sunt si copiii acolo, pt ca asa se vede cel mai bine cum arata o gradi si cati copii sunt in momentul acela.
ruxi spune:
Mamy_kim, imi cer scuze pentru intruziunea off topic pe subiectul tau.
PENTRU MAMABUNA, am incercat sa trimit PM sau sa scriu un mail, dar nu este nici unul specificat la user-ul tau. Ma interesa foarte tare, daca ti-*ai pastrat parerea buna despre gradinita Marienkaefer. Am gasit un subiect mai vechi despre aceasta gradinita si scriai acolo foarte frumos despre ea. Noi suntem la alta gradinita, dar vreau s-o mut pe fetita mea cea mare de acolo, si m-ar fi interesat daca parerea ta e la fel de buna si dupa un an si jumatate de la primul subiect. Daca poti te rog sa ma ajuti, eu iti multumesc!
ruxi![]()

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
mamabuna spune:
ruxiscuze pentru intirziere, dar urmaresc mai rar forumul.
sunt inca si mai multumita decit la inceput de marienkafer, mai ales cind fac comparatii cu ce mai vorbesc si eu cu prietenele sau colegele mele cu copii la alte gradinte.
in afara ca insista cu germana, nu se opresc numai aici. orice problema o discuta (educatoarea si una din patroane) cu parintii. alexa este un copil bataios si ambitios, dar prin toamna a avut momente de anxietate pe care eu acasa nu le obsevasem. ele mi le-au semnalat. psiholoaga gradinitei mi-a recomndat sa facem mai multe activitati de familie si neaparat sa o inscriu la un sport. se duce la tenis si cu rabdare din partea tuturor a reintrat in ritm.
nu stiu ce te intereseaza pe tine.
in afara de germana fac mate, gimnastica, muzica, pictura, exercitii de concentrare... acum in ianuarie am primit mapa lor din primele 4 luni ale acestui an scolar. lunar educatoarea ne face o evaluare scrisa. si am primit si o evaluare psihologica. atmosfera e super relaxata, de familie.
pe mine ma linistete ca imi stiu copilul in siguranta, din toate punctele de vedere. si daca am o problema stiu ca pot sa sun si patroana gradinitei la orice ora.
cel mai bine este sa te duci sa vezi si sa vorbesti direct.
mama_lui_alex spune:
dar mamy_kim de ce are doar un singur post..fix in ziua in care a devenit membru..si intra direct cu o reclama???
acum 2 ani cand cautam gradi..gradi Olga Gudynn Unirii era la limita INSALUBRITATII!! s-a schimbat ceva in 2 ani? au daramat cosmelia si au ridicat una noua? (parerea mea)..PS-educatoarele erau ok
Mergeti si vedeti-o intai!!!
pupici.
mihuletu spune:
mai fetelor, de ce dati mesajele pe pm? va e frica de cineva? nu credeti ca parererile voastre ar putea fi de folos si altora sau ar putea fi un feed-back constructiv pentru gradinitele in speta?
fetita mea e la Olga Gudyn la Unirea. recunosc ca mesajul mamyei-kim e foarte optimist comparativ cu realitatea si suna a reclama, dar nu as putea vorbi de rau gradinita. e adevarat, e foarte mica - dar nicidecum la limita insalubritatii. straluceste de curatenie,la orice ora ma duc acolo. miss-ele sunt super - sara vorbeste engleza cu accent nativ si a inceput sa faca conversatie in engleza dupa aproape un an de cand e la ei. mancarea e foarte buna si e facuta in totalitate de catre ei - inclusiv deserturile - prajituri facute in casa. fii-mea nu mananca foarte diversificat, dar miss tatiana(toata stima), bucatareasa, sta langa ea pana termina de mancat. si nu cred ca ii face un favor, presupun ca acorda atentie si altor copii cu aceeasi problema. parintii sunt implicati in activitati - am fost chemata la un work-shop cu ocazia Halloween-ului sa ornam impreuna, toti parintii, grupa/gradinita cu bostani si alte figuri de sezon. nu sunt favorizati copiii vedetelor/copiii parintilor cu multi bani - sunt tratati egal. dar ceea ce apreciez eu cel mai mult la ei este faptul ca educatoarele sunt extrem de atasate de copii si nu le este frica sa arate acestora afectiune si iubire. inca un lucru pozitiv - plecarile in excursii. nu i-am pus niciodata mancare la pachet sarei, intotdeauna se preocupa sa faca rezervari la restaurante unde ori li se pune mancare copiilor la pachet, din bucataria lor proprie. sara e intotdeauna schimbata de haine, daca si le pateaza ori transpira si nu i s-a pierdut nici o hainuta.
ceea ce intr-adevar as putea trece la parti negative - gradinita este foarte mica, la fel grupele,copiii stau destul de inghesuiti in jurul meselor de lucru. nu au calculatoare acolo, dar asta nu stiu daca e neaparat un lucru negativ. patuturile sunt in aceeasi incapere in care studiaza, se joaca. si mi-e greu sa cred ca am un copil chiar atat de minunat cum spun ei - nu mi se spune nimic rau de sara, as aprecia totusi daca mi s-ar spune partile ei mai putin bune si care ar putea fi, inca, corectate.altceva nu am ce sa le reprosez, iar in comparatie cu partile pozitive... palesc.