Fetele Din America (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata, am luat si Driver License. Azi mi-am facut prima iesire singurica cu masina pana la Walmart si dupa aceea mi-am facut curaj si m-am dus pana la un Mall din apropiere, unde de atata excitment mi-am mai luat doua perechi de pantofi (am ajuns la fabulosul numar de 30 de perechi si nu ma opresc). Ma gandeam ca in mai, cand ma duc din nou in Romania, imi trebuie o valiza unde sa imi pun numai pantofii:))
Vestea buna (sau proasta pt buzunarul meu) este ca am descoperit cu ocazia Test vision-ului facut pt DMV ca am nevoie de ochelari pt distanta (am -0.75 dioptrii la ambii ochi si astigmatism). Asa ca tb sa scot vreo 350 de dolari sa imi fac ochelari, si eu care ma bucuram ca aveam de recuperat vreo 500 de dolari de la taxe.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bravo, drive safely.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ariciu, poti sa vii in Canada. Se traieste cam la fel si poti sa te arunci oricind pina la NY, sa-ti treaca nostalgia... :)
Emigrarea e legala, aud ca daca aplici pe Quebec merge relativ repede (un an, un an si jumatate, noua ne-a luat mai mult de doi, dar ne-a pierdut Posta Romana toate actele pe care le putea pierde!). Pe urma nu te obliga nimic sa vii in Quebec, poti sa mergi intr-o provincie engleza, viza e data de Canada!
Doamnele din America, cu bine!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mireamara, felicitari pt carnet!!! Imi aduc aminte ca tu tot in Florida stai? Poate ne intalnim (noi suntem o gasca marisoara de romance pe aici si ne intalnim mereu!!!)

Vreau sa imi iau si eu o masina de spalat, dar gen europeana cu uscator incorporat (nu 2 corpuri cum sunt aici)....aveti ideea pe unde gasesc? Am vazut ceva pe net, dar parca as vrea sa o vad in magazin!!!
Masinile de uscat au nevoie de ceva aerisire in plus cand le montezi??

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu am avut Hayer si spala minunat, din pacate uscatul nu era asa bun decit daca erau rufe f putine. O prietena si-a luat whirlpool cam aceesi problema (mergea cu rufele la uscat). Nu are vent, functioneaza pe principiul transpiratiei.
Daca nu gasesti in magazin si cumperi online sa afli cine o repara in caz de.. Eu n-am avut nevoie la Hayerul meu 4 ani cit am avut-o, dar daca aveam nu era nimeni in preajma ( numa sears la 150 deplasarea)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by ariciu

Multumesc fetelor de raspuns.

Am sa incerc in paralel sa aplic la Loteria Vizelor si sa ne cautam de lucru un contract de sponsorizare (ne incercam si noi sansele..desi cred ca cu greu putem obtine noi din Romania un job -si cu sponzorizare- in defavoarea unui cetatean american... , oricat de experti am fi in domeniu)

Mai o o intrebare: daca nasc in America, copilul va avea cetatenie americana...dar noi ce sanse avem sa obtinem cetatenia cu un copil cetatean american ?

Cum zice Simona ar fi cel mai bine. Emigrati in Cacnada si poate de acolo puteti ulterior chiar sa va gasiti job in America.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ariciu, daca ar fi din nou as emigra in Australia, e societatea ideala ptr mine ( mai putin faptul ca are primele 10 animale periculoase din lume)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Ariciu, daca ar fi din nou as emigra in Australia, e societatea ideala ptr mine ( mai putin faptul ca are primele 10 animale periculoase din lume)
A

Moi aussi! De mica visez la asta! Poate-poate, mai incolo...

Oricum, animalele alea periculoase nu prea ajung ele in curtile oamenilor. Prietenii nostri de o viata care traiesc acolo de 20 de ani zic ca numai in rezervatii au vazut din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanziana, da, sunt in Gainesville, mai in nord. Aici sunt peste 70 de romani, ne intalnim mereu, la petreceri, vizionari de filme, Paste, Craciun, disco, gratare...orice ocazie e buna

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa l pastrezi fericita Miereamara!fara amenzi, fara probleme.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput