LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)
Raspunsuri - Pagina 19
bumbita spune:
...este de inteles, avand in vedere starea ta speciala. ai facut poze cu patutul? sa-l vedem si noi...
aloooooo cuscra , cu se mai simte nora mea?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
oachi_79 spune:
Neata! Dar nu prea buna
Razvan toata noaptea s-a foit, pina la urma pe la 3 i-am facut laptele si parca s-a mai linistit. In schimb dimineata avea 37.9 in fund. Asa ca azi stam acasa, mai ales ca a mai si tusit ieri putin. Asta e colectivitatea.
EL dis de dimineata si-a umplut sacosa cu masinute si s-a dus la usa sa plece pa, imi si arata cu ce haina sa ma imbrac. Ieri la gradi a plins putin cind sa-l ia educatoarea, dar s-a linistit rapid.
Acum s-a pus la masuta, si-a tras fotoliul si asteapta sa manince.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
cosmi1975 spune:
neata si eu la o cafea 10 min ca ma apuc de invatat
noi suntem ok ....PAPAN e un scump si a inceput sa turuieeeeee de te doare capul....mai pe limba lui mai pe a noastra dar e spre bine (nu mai e mutalau)
BIANCA e ok si ma uimeste pe zii ce trece, daca inainte nu era asa organizata acum parca s a maturizat dintr o data
MARAKI , unii oamenii sunt foarte posesivii (SOCRII)adica ei nu vor sa va dea posibilitatea sa va descurcati siguri ptr ca pierd controlul asupra voastra si au impresia ca
si s cam dati la spate si atunci nu se mai simt buricul pamantului si nu mai pot venii cand au chef si as se uite cam de sus la voi....sfatul meu??????o discutie serioasa si un pic de raceala va dezamorsa situatia chiar daca va fii dificil
BUMBII ce mai faci draga?
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragele mele!
Va citesc de cateva zile din umbra dar nu am reusit sa postez!Sper sa nu apara ceva neprevazut taman acum!
Cristina m-am cutremurat cand am citit de Razvanel. Sper din suflet ca sunteti mai bine si ca mititelul isi revine! M-am topit cand ai descris cum a facut nanel pe burtica ta! Pupa mama pe el de copilas iubaret si mumos. Va tin pumnii in contiunare. Ce zic medicii de laringita, e normal sa faca atat de repede dupa tura trecuta? Sa ne mai dai vesti
Brandusa draga si voua va doresc multa multa sanatate, sa scapati repede si sa nu mai aveti probleme deloc. Pupici multi micutului tiz si domnisoarei Ana!
Il pup si pe bebe Edi de Bumbita si sper sa-i revina apetitul la cote maxime! E tare greu cu mititeii ca iau de la spiridusi diversi virusi, lasa ca se imunizeaza ei si nu-i mai "darama" nimik!
Ana de Spania sper ca e mai bine Clara.....of of, prin cate treceti si voi! Sanatate maxima spiridusei
Giova sanatate si lui Marco, sa inceapa azi sa pape mai bine si sa va fie de bine cumparaturile! Chiar ca v-ati intolit misto.
Florini, pupici si lui Davidut si sanatate multa!
Maraki pacat de socrosenii astia ai tai ca nu sunt fair-play. Ca fac diferente intre copiii lor si il juta mai mult tot pe cel care nu are nevoie. Foarte bine faci ca te impui si nu-i lasi sa faca ce-i taie capul. Poate se vor destepta si ei, macar acum, si isi vor da seama ca Giorgios are nevoie de ajutorul lor, mai ales ca este bolnav si trebuie sa aiba mare mare grija de el.
Ancuta, sa stapaneasca Andrei sanatos patutul si sa se obisbuiasca repede sa doarma in pat de "baiat male". Bafta la echo morfo!
Ana de France, asteptam peripetiile lui Alexandre!
Ursulina, ce mai face Raisa?
Irina, cred ca te durea capul din simpatie pt MAraki, le faceai Vodoo socroseniilor ei
Ali, deci s-a smecherit Iarinuta, il prefera pe tati....te lasa sa te odihnesti, sa te pregatesti pt marea intalnire
Bombon, cum mai esti, ce vesti ne mai dai? Ai reusit sa decoperi care e varsta sarcinii, te-ai programat l amedic?
Cosmiiii, hielaaaaauuu!
Bumbi, daca eu eram Ioana la care se referea intrebarea ta despre firma de avocatura din Bucuresti sa stii ca snt paralela, habar n-am despre ce e vorba. In Bucuresti mie imi place foarte foarte mult zona Vatra Luminoasa si zona Basarabiei (unde stau nasii mei), sunt de o parte si de cealalata a Parcului National...........dar nu cunosc preturi la ap in zona. Eventual o sa-i intreb pe nasi!
Mireluta, frumos numele ales pentru samburicul mic! Sa faci fata mai departe cu totate
Silvia, tot shopingaresti? Ai gasit ceva cresa pentru Alain?
Ma bag in hartoage iar, sper sa mai apuc azi sa scriu cateva randuri
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
cosmi1975 spune:
TIOANA helauuuuuu EU STAU LA 5 MIN DE VATAR LUMINOASA , e o zona super ...BUMBII e f ok si n titan
bumbita spune:
deci sunt tot mai multe puncte albe pt titan...aseara tocamia ne-a zis o cunostinta ca are de vanzare un apart chiar langa posta vitan...ca ar accepta si schimbul cu craiova. cum este zona? sincer-sincer
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Si eu la cafea...ma primeste cineva.
Nu prea mai am ce sa mai zic ca a sintetizat Ioana mai sus, doar...
Ieri am auzit-o pe ''socroshenia'' a lui Maraki evident...pentru ca zapacita de Maraki cand se certa cu ei m-a sunat pe mess si eu cum nu eram a intrat mesageria si a lasat sa se inregistreze....si....sa ii ia naiba pe greci cu limba lor ca zici ca e chineza de balta...dar e amuzant rau de tot sa auzi cum suna.
Cosmi acum ca mi-am adus aminte nici mie nu imi placea de tine la inceput acum doi ani cand ai intrat...dar pe parcurs am uitat de ce...cred ca de la 1975 ala ti se trage...chiar nu mai stiu pe bune...
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
acina spune:
mai fetelor sunt o individa care nu se tine de cuvant, am promis poze cu patutul si cucu .
Ieri dupa serviciu am fost in fuga la Carrefour la un shopping scurt.Puteti sa radeti de mine dar sa stiti ca eu i-am luat inca un bibe lui Andrei ca e mai mare.Cred ca fimiu o s abea din bibe laptic pana tarziu.Pe mine nu ma deranjeaza.Asa , dupa care , ma suna nasa ca trec pe la noi si la fix cum am ajun acasa au ajuns si ei cu Maria.
Andrei a fost suuuper fericit, s-a jucat cu Maria , s-au alergat prin toata casa, au mancat cereale in casuta lui.In timpul asta Alexia , de care fimiu a uitat complet(ce inseamna copil mai mare de varsta lui)se tinea in 4 labe dupa ei si tipa de mama focului de bucurie .Unde mergeau ei voia sa mearga si ea.Au mancat ei iaurtel, a vrut si ea.Au fost haiosi rau toti.
http://ikeaeu.ecweb.is/08/MRO/ cica poze cu patul -pag 75 figura 3.
A, nu va mai zic pe bocete au fost din toate partile cand a trebuit sa plece Maria.Andrei plangea ca pleaca Maria, Maria nu voia s aplece, apoi plangea si ea ca trebuie sa plece si uite asa.
Show nu gluma.
Pupicei tuturor iubitele.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
d_melli spune:
Anca si eu ii dau biberon si am sa ii dau pana cand nu o mai vrea el.Bea dimineata si seara cate unul.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
BUMBII vitan nu are nicio legatura cu titan ....zona??????sincer nu m as muta , dar daca i avantajos merge
DMELII iubita stai linistita ca m am invatat ca unii oameni sa ma judece inainte de a ma cunoaste , nici n am pretentia sa ma placa toata lumea si nici nu mi ar conveni: asadar n am nicio probleme din punctul asta de vdere....pb e la cel care nu gaseste motivatia de a place pe cineva numai (in cazul asta)dupa titulatura....oricum iti apreciez sinceritatea