LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

au venit socrosenii...ne certam

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki pe ei ...baga si webul ...inregistreaza...si la final cand s-a terinat sa intri sa ne spui...oi fi tu Cioaca al sectei

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ce o face Maraki cu socroseniile?Nici un semn pana acum...hm .
Mie mi-a trecut durerea de cap pe jumatate inca mai am asao stare nasoala.Maine am programare la endocrinolog.Acolo sa vezi desene animate ce imi aud urechile. Va povestesc eu maine seara.
Madame de France mai baga poze cu domnul Alex.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina ti.am deschis voice-ul, nu ai auzit? Acum au plecat, le.am spus ca pt. ei romanca=tampita, multeeee....m.au intrebat in final daca ei mai pot veni la mine in casa si am zis ca trebuie sa ma gandesc Dar vreau nu vreau, trebuie sa vina pe 4 februarie ca fii-su iar se interneaza in spital pt. control la artere Iar o sa-i bage camera video prin burta, pana la inima L-am facūt pe cumnata-miu jidan si ea cica ma refer ca e bogat si am zis: nu draga, jidanii sant numai dupa bani, taie/spanzura, doar sa faca bani De Angelo le.am spus ca nu mai are ce cauta la ei si ca am terminat cu grecii lor care au tinut secrete fatza de mine.

hai ca v.am innebunit cu grecii mei, vai ce m-am saturat eu.......

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Of Maraki nu poti nici cu ei dar nici fara ei ...
Dar nu puteti gasi voi chiriasi?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki stai linistita ca nu ne-ai innebunit cu socroseniile tale.Macar te descarci si tu, ca noi nu te putem ajuta decat cu o vorba buna.
Ana de Franta pai te asteptam mai des sa ne povestesti de ce face Alex si poate pui si ceva poze cu el.MAre strengar mai e!!!
Ana de Spania cum mai e Clara?sper ca ai reusit macar ceva lichide sa-i dai.of draguta de ea cat sufera.

Marco doarme de la ora 22, dar se tot trezeste plangand si tuseste. mi-e asa mila de el....
Nu a mancat nimic azi, doar supa cu 3 galuste, lapte dim. si seara
ma bag si eu la somn,.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata, s-a terminat si ziua...fetelor sa stiti ca eu chiar nu ma asteptam sa fie o azi pe aci...glumesc, voi stiti asta deja. este ultima data cand mai vb pe acest subiect, dar nu pot lasa neterminata aceasta incercarea a mea, chiar si in joaca, dar de-a serosulea ( hi! hi! hi! cum suna ). parol, cosmi.

ceea ce am incercat eu este sa aduc armonia si distractia pe care o regaseam eu de fiecare data cand intram.

nu am reusit. asta este, din pacate. se pare nu am fost destul de convingatoare, sa fac sa inteleaga cele aprox. 35 de mamici , cred , care nu ( mai ) scriu ca practic prin atit. lor nu fac altceva decat sa ia dreptul spiridusilor sa faca parte din prima lor echipa in viata ( echipa virtuala a spiridusilor ).

TOCMAI DE ACEEA, CAPITOLUL SE NUMESTE - SPIRIDUSI DE IANUARIE -FEBRUARIE 2006, DA? NU MAMICI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006.

eu nu condamn mamicile care nu au timp sa scrie, Doamne fereste! si mie mi s-a intamplat, dar va mai citeam, imi era dor de voi. dar sa mai scrie si ele o vorbulita acolo despre spiridus, sa nu-l excluda chiar MAMI din aceasta echipa din care el face parte.

eu nu condamn pe cele carora nu le mai place atmosfera pe aici. Doamne fereste !dar sa mai scrie si ele o vorbulita acolo despre spiridus, sa nu-l excluda chiar MAMI din aceasta echipa din care el face parte.

eu nu condamn pe cele carora nu le plac anumite persoane. Doamne fereste !dar sa mai scrie si ele o vorbulita acolo despre spiridus, sa nu-l excluda chiar MAMI din aceasta echipa din care el face parte.

frumoasa poezia noastra de inceput :" suntem pitici de 2 ani/frumusei si nazdravani/ pusi pe sotii si prostii..." felicitari persoanei care din timpul ei a rupt o bucatica si a scris aceste rime ( chiar nu stiu cine este ) , felicitari tuturor mamicilor care apar in listuta pentru comorile lor...

asaaaaaaaaaaaaaaaaa, si acum sa ma duc si eu la culcarica...ca taaaaare m-a mai obosit sebi in seara asta....ba urcat pe bicileta, ba acum, ia scaunelul lui si-l transforma in prelungirea lui...orice ar vrea sa ia de pe sus, ia scaunelul. si bineinteles, dulapuri deschise, haine/lucruri scoase...cine, cine oare le strange de pe urma lui ca un aspirator? hm?

asta micu' e ceva mai bine..ma refer la mancare...i-am bagat in seara asta si marimer si 2 seringi de ser fiziologic...a mai scos si din SN....si a si mancat 250 ml. maine sper sa revina la apetitul lui ala...nesatul. manca-l-ar mama sa-l manance.

SANATATE TUTUROR SPIRIDUSILOR NOSTRI SI DE AICI SI DE PE ALTE MELEAGURI, STIUTE SAU NESTIUTE. SI PUPICI SI LA MAMICI!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

stati asa ca uitai sa raspund lui marakina ....f bine faci ca te impui, parol. f bine. lasa sa stie cu cine au a face data viitoare. pai ce, ei fac ce vor pe-acolo prin viata ta? sa se gandeasca de doua ori ce spun sau ce fac. auzi, da' giorgios ce zice de neintelegerea asta a voastra??? se lasa influentat sau te sustine cu tarie??? sa nu cumva sa va afecteze relatia voastra...nu te mai supara si tu asa ca pana la urma tot pe tine te afecteaza. hai ia un pupic mare de la mine sa treaca supararea mare.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

buna dimineata, duamnelor! va invit la o cafea ...buuuuuuuuuuna.mmmmmmmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
eu ma bag la un capucino mai chior.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput