LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Bumbita noi am facut vaccinul in noiembrie si i l-am facut si lui Raisa ... chiar eu v-am zis ce dozaj sa folositi.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

ursu, asa e, ai dreptate, scuze. am facut o incurcatura. de fapt, tu mi-ai zis ca nu imi recoamnzi sa-i fac lui edy si eu am ramas cu ideea ca mi-ai recoamnadat sa nu-i fac lui sebi.

acina sa stapaneasca sanatos andreo patutul si sa aiba numai vise frumoase. cum e patutul? eu vreau mammut. albastru pentru sebi. si pentru edy verde.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Apropo de vaccin , ca la cat ma doare capul nici nu stiu ce citesc, cand se face urmatorul vaccin si care e?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

buuuna.
hai ma Bumbi, ca m-ati emotionat complet cu cererea de logodna, pupa mami pe ei de frumosi! Succes cu mutatul in Bucuresti. Pupicei la puiul mic si bolnavior, sa se faca repede bine.
Razvan e din ce in ce mai bine, dar mai avem ceva de tras... Bine ca tine branula, asta este important. I-au aparut pe sub ochi niste cearcane rosii, de la tratament, a mai avut asa .
Gio, asa tarziu se culca blondul tau? mai mai mai....
Maraki, te inteleg, dar... n-ai ce face. Oricum, faptul ca te ajuta socrii astia ai tai... conteaza. Acuma esti suparata, dar linisteste-te si... vei vedea cu alti ochi. Asta este, poate nu-i Giorgos preferatul lor, nah. Rau cu ei,rau fara ei (socrii). Fii fericita ca ai un copil sanatos, stiu eu ce spun , believe me! Si-apoi, tu sa fii sanatoasa. Maica-mea (!!!) nu l-a mai vazut pe Razvan de cand avea 11 luni...
Brandusa, mult curaj si Doamne ajuta si la voi, offff! De parca n-ai tras destule pana acum...
Copilu' meu a vrut sa adoarma musai PE BURTA MEA! N-am pomenit asa ceva. Pur si simplu, simteam cum ma "umple" de ceva pozitiv... ca sa intelegeti sentimentul meu, o sa va spun ca el NU STIE sa ma imbratiseze, nu intelege acest gest, ca atare tandreturile noastre sunt destul de reduse...
Cam atat.
Pupici tuturor.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

se vede ca am copil acasa, nici timp sa deschid forumul nu am.
febra nu a mai facut azi noapte.
am fost la dr., Marco nu are nimic nici la gat,nici la plamani. Mi-a zis sa-l tin preventiv acasa , macar 3 zile. asa ca mi-am luat o piatra de pe inima.

Acina sa stapaneasca Andrei sanatos patutul. de care ati luat? noi i-am luat birou din Ikea, ca sa mut calculatorul la el in camera. vine foarte bine.
Bumbi, Ana ce frumos ca v-ati incuscrit.
Ana imi pare rau ca, Clarita e tot asa. sper sa treaca febra cat mai repede.
Cristina ma bucur ca e mai bine piticul.
maraki naspa fazele facute de socrii. incearca sa te calmezi si sa nu mai pui la inima. voi nu le puteti inchiria?
Irina ia un calmant sa-ti treaca durerea de cap.

merg sa mai adun de prin casa, profit ca doarme piticul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

cristina ma bucur ca sunteti mai bine. si eu ma simt foarte bine cand ii tin in brate, cand le simt caldura si mirosul lor si mai ales, cand adorm la mine in brate piticii mei. si de altfel cred ca orice mamica se emotioneaza cand isi simte copilasul.

giova super! ma bucur pt voi. sa aveti grija. mai bine , nu-l mai aduci acum la gradi cat este viroza asta.

ana i-auzi prima declaratie a lui sebi pentru clara:

clarita tu eres para mi la mas bonita y cherida blondita!!! estoi perdido en tus ojos azures!!!

ce parere aveti de leonard cojen? eu ascult cu repet de 2 ore melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=yIdZ-rRnUkg&feature=related

nu ma mai satur de ea.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

ana ce antitermice folosesti? te intreb pt ca mie mi-a zis dr ca nurofenul , panadolul si, in general antitermicele, de acelasi fel nu trebuie sa le administrezi la mai putin de 6 ore intre ele. de ex, daca ii dai nurofen il poti repeta numai dupa 6 ore. dar ii poti administra paracetamol sau novocalmin supozitor si dupa o ora. nu stiu daca m-am facut inteleasa.

cum se mai simte acum clara fata de dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

marco a dormit 30 min., dupa care a fost sus. asa ca s-a dus naibii tot adunatul meu.
Bine macar ca mi-a facut mama curat, spalat geamurile. doar de calcat nu a putut ca nu mai incalzea fierul. am vb. azi la service si mi-a zis sa merg cu el la mag. ca imi dau altul in schimb. doar ca nu am mai ajuns azi la media galaxy, sper sa apuc maine, cu marco dupa mine.
Bumbi pai de unde stii tu spaniola?

e super frumos afara, pacat ca noi avem nori aici, si fara masina nu ma incumet sa ies cu Marco. poate apar si cainii de pe undeva...asa ca no way.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bumbi , iti raspund rapid ca scriu cu ea in brate . Da stiu , alternez antitermicele , ibuprofen (nurofen )cu paracetamol . Aici nu este algocalmin . II dau la 4 ore cam ca e tare fierbinte . Si cel mai rau ca nu manca dar nici nu vrea sa bea nimic . si asta cu hidratarea e f important . II mai dau cu forta cate o siringa cu lichid .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu o sa apuc sa scriu tot ce vreau, dar o sa ma straduiesc
Bee- nu exista in Buc un kinetoterapeut, care sa stie sa-i faca masaj pt curatarea bronchiilor lui Rzvanel? Plang ei nitel in timpul tratamentului, dar e de un mare ajutor chestia asta....Fixotid-ul e un cortic nu f agresiv, asa ca macar cu asta pot sa te linistesc. Cel mai usor astae se adm cu babyhaler-ul.Sper as fie totul bine curand!
Cristina-Mie mi se pare EXTRAORDINAR faptul ca Razvanel a vrut pe burtica ta-acolo se simt ei in siguranta si tu pot sa percepi "nevoia " lui de a sta acolo ca pe o mare imbratisare, pe care ti-a facut-o din tot sufletelul lui mare si care abia asteapta sa se deschida tie....
BomBON- telefonul ala avea ceva important de transmis....Ma bucur enorm pt voi!
Mirela- Sa creasca maricel tizul! Il asteptam cu drag!
Giova- sa--ti fie de binje cumparaturile!
Ma bucur ca Razvanel e mai bine- Ioana.
Bumbi-iote-te stalpu societatii...cu prazu inainte!
sa stii ca te primesc, daca fugi de zapezi gripate, da sa stii ca aici sunt virusi si mai dubiosi cu atatea neamuri "colorate" care se perindaµ.....Daca vrei "consultanta" cu Titanu dau gratuita ca pe acolo imi facui veacu in tineretile mele tumultoase.
Maraki- sa-ti fie de bine tunsoarea!....ma chinuie de mult pb, da acu o spui.....poate ar fi cazu sa nu va mai bazati pe socrii...ce dau e binevenit, ce nu- asta e...asa nu mai aveti asteptari si, im!plicit, nemultumiri
Florinininii- lasa ca vine curand ce asteptati voi...si nu-variceal!!!
Anca- sa va fie de bine patucul...
sper ca n-am uitat pe cineva....doar ca nu mai am timp sa va povestesc de traznai d-ale lui alex, carea inceput sa dea ordine la chelneri: Madame, astept! ...cand am timp o sa va spui ca ar fi tr sa-i dea aia cota parte ca comandau vecinii nostrii de masa ca sa mai stae nitel sa se distreze la spectacol, da acu n-am timp ca tr sa ma duc sa-l recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello mai pe seara si de la noi,

stiti care e toata faza cu grecii? ei se duc in fiecare an in Gr, au toate neamurile acolo unde avem noi apartamentul si magazinul. Ar putea foarte bine sa vb. cu toti( doar se viziteaza zilnic mai rau ca tiganii ) sa ne gaseasca chiriasi. Asta e ideea, nu ne dau nimic, sant ale noastre Tocmai am terminat si cu Maria si m-am saturat de cand spun sa se duca Giorgos la maica.sa, sa aduca jucariile baiatului.

Giova, noi nu putem inchiria de la distanta, nu am fost niciodata in Grecia cu Giorgos, pana sa ma marit cu el, mergeam de 2 ori pe an

edit. stiti ce nasol e cand afli ca ti s.au ascuns multe lucruri pe care deja le stie tot neamul?cel mai vinovat e Giorgos....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput