LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bumbita noi am facut vaccinul in noiembrie si i l-am facut si lui Raisa ... chiar eu v-am zis ce dozaj sa folositi.
Acum nu te astepta ca in Titan sa fie case ... NU ... tot blocuri sunt dar este mai curat. Intr-un careu de blocuri cu 10 etaje sunt blocuri cu 4 etaje ... sfatul meu este sa va cumparati apartament in bloc cu 4 etaje, mai putini vecini, mai putina mizerie, mai putina galagie, nu va freaca cu trantitul usilor de la lift, nu aveti gunoi pe scari, ...toate astea inseamna LINISTE... Mai mult ca sigur ca mai sunt si alte zone in Bucuresti asa dar eu nu le cunost ...
Important sa dai turul blocului cand cumparati apartamentul sa nu avezi vreun melc 9loc de depozitare a gunoiului) chiar pe sub geam pt ca PUTE RAU DE LA EL!

TARE GREU MERGE FORUMUL! Am si eu putin timp liber si nu pot intra pe aici!

Profit: LA MULTI ANI! TUTUROR SPIRIDUSILOR carora nu am spus La multi ani pana acum.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Deci sa inteleg ca v-ati incuscrit deja? Bravo voua!
Pe mine ma doare rau de tot capul , m-a enervat una teribil , m-a mai enervat si Marian , nici nu am =mai mers la masa de nervi. Nu ca mi-ar strica sa mai sar cate o masa , doua , zece...
Of ca simt ca imi plesneste capul.
Revin cand imi revin.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irino, esti in ton cu mine astazi Il trimit pe grec sa aduca motorul si macaraua lui Angelo de la socrosenii si ....gata cu ei

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

De doi ani am spus ca vrem sa ne caute chiriasi pt. apt. din Gr si magazinul de jos. Anul trecut a inchiriat desteptul de socra-miu un apt. din vila, apt lui nepoata.sa de 8 ani. Pt. noi cica nu a gasit pe nimeni, ieri am cerut niste poze cu Angelo sa le vad, ea a facut greseala si a scos altele, a vrut sa mi le ia din mana si nu am lasat.o si am inceput sa ma uit la ele. Surprise!!!!! Magazinul lui cumnata-miu este inchiriat( de cat timp habar nu am ) si este super market. Cu jumatate de gura mi.a raspuns cand am intrebat ce-i cu ala.....dupa care am completat: pt el s.a gasit si pt noi nu? noi eram urgenta! Fii-su nu are probleme financiare, vacante-vacante in fiecare an, al meu sot destept, nu are munca si asteapta la mila lui tac.su oricum sant niste scarbe cu totii ca au tinut ascuns de mine toate chestiile astea Sant atat de redusi incat au ascuns si ca se muta fii-su la un apt mai mare

asta a fost oful meu, cred ca am dreptate....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Ursu cand mai pui poze cu Raisa?
Maraki la starea pe care o am ii spanzuram de clanta pe toti grecii aia ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

quote:
Originally posted by bumbita

sa incerc si iu: lo che tu dises semnifica che de hoy in adelante clara e sebi son nobios??? esta bien ?

muy-muy salud a clarita, la nobia de sebi

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006).

Pues si , son novios.Tiene Clara un novio muy guapo .
Si eu o cuscra pe cinste

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by d_melli

Ursu cand mai pui poze cu Raisa?
Maraki la starea pe care o am ii spanzuram de clanta pe toti grecii aia ai tai!

Be my guest

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am uitat sa va spun ce obicei are fimiu .Sper sa-l dezobisnuiesc de el, nu stiu cum.
Cand am nevoie la toaleta, el zice " cu tine mami " .
Intram impreuna si cat timp fac eu pipi el sta cuminte si imi povesteste :" toaleta, chiveta, baia(adica virgulita cada), jucaliile (alea de baie-le tin intr-o cutie pe marginea cazii)" .
Asa, dupa ce termin eu, el se urca pe wc sa apese butonul de la apa, apoi ne spalam pe maini amandoi si acum urmeza faza tare- pe dinti tot amnandoi.deci daca eu merg la toa de 3 ori intr-o ora el vine in fuga si urmam ritualul, buton wc, spalat maini si spalat dinti

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Anca vreau si eu poza cu patul ca tare ma bate gandul sa iau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ana, ce ma bucur, ce drag imi e....si lui sebi..mai pune si tu poze noi, de actualitate cu clara...s-o mai vada sebi...

si mie imi place si cuscra ....e che bien nos estamos entendiendo nos otros, verdad? creo che estoy descobriendo nuevos vocaciones? hi-hi-hi!!!

sa va zic ce am facut noi la pranz...am mancat doua castroane de ciorbita de pui...cu paiul. ne jucam, cine trage mai mult...numai ca mami se facea ca trage ciorbita cu paiul

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput