LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)
Raspunsuri - Pagina 15

bumbita spune:
toanca, ioana, avand in vedere ca sunteti in domeniu si din bucuresti...ia dati-va putin cu parerea si spuneti-mi si mie ce stiti de soc. civ de avocati a lui musat...ma intereseaza mai mult aspectele negative, sicer. multam.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Ursoaica spune:
Buna ziua
Bumbi Herastrau este departe de Titan nu foarte departe dar nu se invecineaza.
Daca 150 000 este mult in zona Herastrau poate iei o garsoniera cu banii astia...
In zona unde locuiesc eu (imi bate porumbul in geam) o garsoniera este 70 000-80 000 euro ... parerea mea este ca merita 4 camere in Titan mai ales pt ca este o zona frumoasa si linistita cu multe locuri de joaca foarte frumos amenajate pt copii printre blocuri.

Ursoaica acum

maraki spune:
quote:
Originally posted by Florinini
Giova, vad ca ati avut spor la cumparaturi si ati luat lucruri de firma, se merita sa iei lucrurile astea si la preturi intregi ca te saturi de ele si tot faine sunt.
Cat despre curajul nostru de a o lua din nou de la capat in US ce sa zic...acum nu mai consider ca e curaj...face parte din normal ptr. noi...si uneori stam si ne gandim ce si cum o sa fie daca mai vine si bb2 ce facem cu copii, ce facem cu jobs, probabil eu o sa devin casnica forever...dar nu-i bai se rezolva, si asa sunt solutii sa traiesti. Numai sa vina si altu bb.
Ioana cum se mai simte Razvanelul tau? Pupa mama pe el de zambilici
Se pare ca multi Razvanei sunt bolnaviori acum.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Florinini chiar....cum e cu America? Unchi-miu a stat cam 8 ani pe acolo, stiu ca se muta foarte des din stat in stat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

toanca spune:
Bumbi, eu una personal nu am auzit lucruri naspa despre Musati....
Doar ca sunt foarte scumpi
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Daca o fii ,naiba stie , caci Clara e tot cu febra , ii dau la 4 ore antitermice , e ramolita de tot saracuta. vad ca apar si muci , tot tacamul.
Acina, petrecerea a iesit bine , desi la final ... Clara a vomitat , dar na asta e cu copil , ai surpize . O sa pun poze azi , putin mai incolo , ca de moment Clara vrea doar in brate
Irina, nu nu am avut alte probleme deosebite in afara de dermatita , dar poate as fi preferat , naiba stie in locul nenorocitei asteaia care ne mananca viata in fiecare zi .........
Bumbita , claro que esta libre hemos esperado el principe . Pues, vom avea gagiu de la capitala
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

bumbita spune:
ana ma bucur ca s-au distrat piticii....cu vomatul, ce sa zic, poate de la agitatie, or fii sarit, s-or fii jucat si i-o fii cazut rau laptele, mancarea...
sa incerc si iu: lo che tu dises semnifica che de hoy in adelante clara e sebi son nobios??? esta bien ?
muy-muy salud a clarita, la nobia de sebi
ursu merci mult pentru detalii...se aduna deci multe puncte albe pt zona titan...asta as vtea si eu, o zona cu spatii verzi...nu mi-ar placea o zona unde sunt blocuri...si asa am obs ca in bucuresti sunt numai blocuri turn, or sa fii inconjurat numai de blocuri, parca nu mai ai aer...cred.
raisa ce face? e bine? cum o feresti de gripa pana la urma? ca parca ziceai ca nici tu nu vrei sa-i faci vaccinul?
toana lucrurile bune le stiu.....dar as vrea sa stiu si lucrurile mai putin bune...daca exista. ce face matei mancaciosul?
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

bumbita spune:
cristina cum mai e razvanel??? pupici sa treaca repede
giova ce a zis dr de marco?

bumbita spune:
quote:
Originally posted by acina
Bumbi, am citit si eu de fetita aia saptamana trecuta, e f trist.
Deci va mutati in Bucuresti.Super.Pe langa Herastrau , unde va lucra sotul tau, sunt 2 cartiere , Aviatiei si Baneasa , cam scumpe ce sa zic.Eu stau in Aviatiei si stiu ca un apartament de 2 camere este cam 150 mii euro.In Baneasa usor mai mult.in alte zone sunt mai mici preturile dar tot trec de 100 mii euro.despre chirii ce sa zic, sunt cam tot in functie de zona.Am o prietena care a inchiriat un ap de 2 camere in Aviatiei et 3/4 cu 600 euro.Sunt sigura ca gasesti mai jos in alte zone.
Anca21 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
scump, domne, scump....dincoace era mai ieftin

o sa apelam la o agentie imobiliara si vedem noi ce si cum. multam mult.
bumbita mami de 2

bumbita spune:
ma duc sa hranesc copii si revin.

acina spune:
Am revenit,
Am fost in weekend la ikea si i-am luat lui andrei alt patut.
E super dragut .Sunt incantata de el si de faptul ca fimiu l-a acceptat.A dormit in el fara probleme.
La inceput , cand a vazut el patutul vechi strans, s-a matait si zice "mami lasa patutul Andei".Dupa aia l-a vazut pe celalalt aranjat in camera si i-a trecut.
Am uitat sa fac poze ca sa v-il arat.Dar fac azi .In prima seara am stat cu grija toata noaptea sa nu cada din el, dar nu a cazut asa ca sunt mai relaxata.
Miercuri am eco de morfologie fetala.Abia astept sa vad fetita.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii