LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)
Raspunsuri - Pagina 14
bumbita spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
neata ....
MARAKI pai n ai treaba daca se trezeste baiatul la ora astaal meu la 8 e sus si acum l am culcat
BUMBI lasa ca cine vrea sa scrie , scrie ce atatea rugaminti
ASTERY offffff prin ce treci ...ai grija si de tine ca cel mic si frumos tb sa aiba sprijin in tine, da le incolo de ganduri ....hai capul sus ca tu esti o luptatoare
puiul meu doarme iar eu ma duc sa pun de o ciorba de ,, sir de porc cu zeama de varza,, ca s innebuniti astia mari dupa ea si fac pariu ca baga si PAPAN...asa zice STEFAN ca l cheamasi dupa masa poate dam o fuga la mc donald ca tare i plac cartofii si la bucur obor e loc mare de joaca...om vedea
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
nici eu nu o sa il fac pana la urma vaccinul antigripal. este o decizie proprie. o sa incerc cu produse naturiste pentru cresterea imunitatii.
cum a fost la mc? ce jucarii mai au? noua ne-au placut mult cele cu shreck
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Florinini spune:
Asa ca sa nu iesim prea tare in evidenta din tabloul iernii, venim sa va spunem ca si noi suntem bolnavi...da bolnavi nu gluma mai fratelelor si sorelelor.
A inceput raliul sotul care a bolit 2 zile plus ca l-a apucat si o criza de colecist, apoi a urmat David cu febra 38.9, nu scadea cu Nurofen a vomat am fost la medic si acum ia si el antibioti ptr. prima data, cica are gatul, nasul si gurita(de la canini) inflamate rau de tot. Deja de 2 zile e cu tratament si se simte mai bine.
De ieri si pe mine m-a apucat rau de tot, dureri de gat, cap ochi muschi, o fi virusul de care vorbea Bumbi, m-a apucat pe mine mai repede ca o fi crezut ca plec acasa si sa nu scap cumva, stranut de toata ma sfarcatesc pe mine ca o matza, ce mai tot tacamul.Noroc ca suntem la mama mea ca nu stiu ce am fi facut.
Si ca tortul sa aiba o cireasa mare si zemoasa...stam cu morcovul pe la partile dorsale infundatttttt nene ca nici vorba de frunze...am intrat in contact cu nepotul meu care a facut varicela ...si am stat pe acolo cam 3 zile, so ne asteptam si la explozia de bube...s-a intamplat inainte de ziua lui David pe 11 ianuarie...mai asteptam pana pe 31 ianuarie si daca nu face poate scapa.
Imi cer scuze mamicilor sarbatoritilor din 19 ian. ca am fost iarasi intarziata cu urarile, dar le pup si doresc numai bine puilor scumpi, baietei frumosi si destepti,
Alain si Eduard
sa fie sanatosi si fericiti, norocosi si mereu veseli!!!
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
Alain si eduard!!!!
trec eu mai tarziu si pe la aniversari.
Noi am ajuns pe la 23 aseara. totul a fost ok, revin mai tarziu cu povesti. a fost super fain, obositor, dar misto. marco nici nu ne-a simtit lipsa, puteam sa stam mult si bine, dar......
Pe la 6 dim. Marco avea 38.5 febra, asa ca sunt putin speriata, si nu prea am chef de nimic. Tuseste rau, adica i se rupe tusea acum. I-am facut si sirop cu ceapa, nuci si altele sa vedem.....deocamdata nu arde, a scazut dupa nurofen...dar mi-e groaza pt. mai tarziu.
Nu am citit nimic, si pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
giova, multa, multa sanatate lui marco. sa te duci negresit cu el maine dimi la dr. are o evolutie foarte rapida tusea asta. offf-offf-offf!!! bine macar ca nu fac si febra de la virusul asta.
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Ana_m
Hola ,
Multa sanatate la toti spiridusii bolnaviori . Si noi tot asa suntem , cu febra si tuse , tocmai acum cand azi avem chef .
Bumbita, super simpatica ca de obicei . Asa o soacra sa tot aiba fetele, cum esti si vei fii tu. Are Sebi gagica ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
ana multa sananate si claritei. cum a fost petrecerea?poze-poze...chiar maine sa descarc si eu pozele de la ziua lui sebi ca am uitat... ref. la gagica...raspunsul este ca nu, sebi nu are nici o gagica. i-ar face o deosebita onoare sa o curteze pe floricica clara de tortosa, daca este disponibila...esta? iar eu ca soacra o sa o iubesc si o sa am grija de clara, parol-parol o sa fie pe maini bune...suntem inimosi, strangem avere sa aiba unde sta, suntem petrecareti, muncitori, ce sa mai de familie buna.
bumbita spune:
flori, mami, da' ce-o fi si pe capul vostru. ce greu trebuie sa va fie si voua. pana la urma tot nu am intels de ce va lasarati voi situatia de la canada si venirati la romania? pt mamaie? ehehe, pt ca daca asta e motivul, la noi deja e jale mare pe parinti din ambele parti "mai copii, mai ganditi-va...unde plecati voi prin bucuresti, singuri, suntem toti aici...etc"
asa cum zicea si silvi, e bine ca sunteti tineri si ca sunteti descurcareti. si cum ti-am zis si eu, atata timp cat sunteti toti impreuna e mult mai usor decat daca ar pleca sotul si voi aici...
si cu virozele, temperaturile si varicelele, ma speriasi de tot...eu cand vad ca lui sebi nu-i trece fevra cu nurofen si e asa de mare - 38 cu 9 - ii bag un supozitor de novocalmin care e f tare si-si face efectul imediat....
Giova spune:
Maraki astept poze cu freza.
Preturile astea la mango erau la Poutletul din Parndorf. In magazine nu stiu.
Bee of of si iar of....pupam prichindelul sa se faca bine cat mai repede.
Florina la fel si voua va dorim.
Bumbita ma bucur ca e mai bine Edi. marco a avut dim. la 6 febra. acum vad ca iar se incalzeste.
Ma bag si eu la somn, numai de 20 min. a adormit Marco. nu stiu ce a avut de s-a foit atata.sa vedem cum va fi noaptea asta.
Maine e dr. pana la ora 13, sa vedem cand se trezeste sa fug cu el la cabinet.
, pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
giova sa stapaniti sanantosi tot ce ati cumparat. foarte bine, astea da reduceri. la noi , se simte o idee ca sunt reduceri. macar la leonardo, deloc. parca sunt mai scumpe
este super ca v-ati luat si pentru primavara tinute. mai ales, ca de obicei, reducerile sunt la produsele de iarna. sa stapaneasca sanatos marco hainutele si jucariile.
sa aveti o noapte fara peripetii...baga-i preventiv un supozitor de paracetamol. nu cred sa-i faca rau. pupici. buona notte.
d_melli spune:
Buna dimineata! De la mare , azi cu soare!
Bombon sarcina usoara. Stiu ca va doreati mult bebe!Cand mergi la medic?
Bumbita m-ai zapacit de tot, m-am si speriat vazand ca de data asta nu e sti singurica la ora 01. Ati avut chef de vorba deci.
Florinini zici tu ca v-ati obisnuit asa cu mutatul si luatul de la capat insa nu multi ar face ca voi , ma gandesc eu .Trebuie sa aveti curaj , eu nu cred ca as avea , Marian da, el ar pleca si maine pe te miri unde.
Cosmi si eu sunt fan ciorba acrita cu zeama de varza. Chiar mi-ai facut pofta, am sa o rog si eu pe mama.
Anam sa treaca tusea si la voi. Voi parca in afara de dermatita aia nu ati prea avut probleme, nu?
Bee sanatate multa la Razvanel.Anuska e mai bine?
Cristina voi sunteti mai bine? Intra si da un semn.
Giova deci pana la urma a fost productiva calatoria. Bag de seama ca ar trtebui sa plecatiintr-o plimbare asa solo doar de vizitat.Ce mai asteptati?
Eu sunt la munca si revin dupa cafea.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
acina spune:
Buna fetele,
Heideti ca am reusit s acitesc si eu din urma, a durat ceva ...
Bombo ce veste buna, felicitari.Sa fie intr-un ceas bun .
Ali tu ce mai faci esti bine da?
Mirela , Alexandru e frumos ca nume de baietel.
Anasol, ce mai faci?Ma bucur ca ai reusit sa-l inscrii pe David la gradi , burtica e ok?
Cristina, pupicei la bolnavior, tu esti bine?
Maraki tot la cumparaturi?Pupici la Angelo.Nu am nici o idee de tunsoare sa te inspir.
Bumbi, am citit si eu de fetita aia saptamana trecuta, e f trist.
Deci va mutati in Bucuresti.Super.Pe langa Herastrau , unde va lucra sotul tau, sunt 2 cartiere , Aviatiei si Baneasa , cam scumpe ce sa zic.Eu stau in Aviatiei si stiu ca un apartament de 2 camere este cam 150 mii euro.In Baneasa usor mai mult.in alte zone sunt mai mici preturile dar tot trec de 100 mii euro.despre chirii ce sa zic, sunt cam tot in functie de zona.Am o prietena care a inchiriat un ap de 2 camere in Aviatiei et 3/4 cu 600 euro.Sunt sigura ca gasesti mai jos in alte zone.
Cosmi felicitari Biancai.
Ana_M arata suuuper tortuletul.A meritat munca.
Bee sanatate micutilor.Of mai sper sa scapati si voi odata ..
Giova bine te-ai intors, imi pare rau ca Mrco e usor racit.Poate nu se va agrava.Deci cumparaturile nu au fost pana la urma asa cum iti doreai, dar lasa ca ai luat cate ceva, nu te-ai intors cu mana goala.
Sper ca nu am uitat pe nimeni,
pupicei , revin.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
toanca spune:
Bombonica, felicitari ptr. sarcina, sa fie un bebe sanatos si tu sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2