LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata ....
MARAKI pai n ai treaba daca se trezeste baiatul la ora astaal meu la 8 e sus si acum l am culcat
BUMBI lasa ca cine vrea sa scrie , scrie ce atatea rugaminti
ASTERY offffff prin ce treci ...ai grija si de tine ca cel mic si frumos tb sa aiba sprijin in tine, da le incolo de ganduri ....hai capul sus ca tu esti o luptatoare

puiul meu doarme iar eu ma duc sa pun de o ciorba de ,, sir de porc cu zeama de varza,, ca s innebuniti astia mari dupa ea si fac pariu ca baga si PAPAN...asa zice STEFAN ca l cheamasi dupa masa poate dam o fuga la mc donald ca tare i plac cartofii si la bucur obor e loc mare de joaca...om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SILVI super filmuletul cu frumosul tau
MIRELA super numele ,imi place

raceli? n am afcut vaccin la nici unul din copii ca nu m a lasat doctora ...asa ca sper sa treaca iarna fara pb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alain si eduard!!!!
trec eu mai tarziu si pe la aniversari.

Noi am ajuns pe la 23 aseara. totul a fost ok, revin mai tarziu cu povesti. a fost super fain, obositor, dar misto. marco nici nu ne-a simtit lipsa, puteam sa stam mult si bine, dar......

Pe la 6 dim. Marco avea 38.5 febra, asa ca sunt putin speriata, si nu prea am chef de nimic. Tuseste rau, adica i se rupe tusea acum. I-am facut si sirop cu ceapa, nuci si altele sa vedem.....deocamdata nu arde, a scazut dupa nurofen...dar mi-e groaza pt. mai tarziu.

Nu am citit nimic, si pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Plssss link-uri cu frizuri! Azi mergem la Litsa sa ne tunda, ma gandesc sa ma tund cam 10 cm si caut un model

Giova ai vazut ce surprise ne.a facut Bombo? Asteptam detalii din excursie ..pupici....intru sa fac baie....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Multa sanatate la toti spiridusii bolnaviori . Si noi tot asa suntem , cu febra si tuse , tocmai acum cand azi avem chef .
Bumbita, super simpatica ca de obicei . Asa o soacra sa tot aiba fetele, cum esti si vei fii tu. Are Sebi gagica ?
Bombo, felicitari , imi inchipui ca tocmai acum cand ziceai ca va intoarceti in Ro , trebuie sa refaceti planul de bataie . Multi pupici
Mirela il dai la guarderie pe Dani ? Din septembrie ? Eu asa vreau cu clara , acus incep inscrierile .
Maraki , iti schimbi look-ul ?
Si noi am fost aseara la shoping . Am luat chestii la 70 % reduse , f faine : eu o jacheta, o blusa si un sveter , la clara pijamalute , bluzite .
Uitati la ce am lucrat pana la 1 jumate azi noapte http://www.dropshots.com/ana_m#date/2008-01-20/11:14:11
Merg sa incerc sa o culc pe Clara ca acusi vin musafirii , si mai trebuie sa impodobesc cu baloane pe aici .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Giova sorry, sant cam dusa....sanatate lui Marcolino, sper sa fie ceva trecator, pupici multi!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Ana, ce inseamna sveter? Intru acūm in drop la tine, petrecere frumoasa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

salutare la toata lumea. eu sunt cam .

cu tot optimismul meu, problema bebitului meu ma depaseste. si asa nu stiu ce sa-i ma faaac..

mai avem acum la 15 30 ultimii 4 ml de amoxicilina si gata...este adevarat ca nu prea mai tuseste...adica o data la 3 ore, sa zic...da' nu mananaca frate...nici lapte, nici de la bibe, nici san - cat mai am acolo, nici ceai, nici apa....nimicuta...cum ii pun bibe in gurita incepe sa planga, cu lacrimi de crocodil...

recunosc ca nu am stiut ce este aia durere, cu sebi nu am avut asa probleme...mi se rupe inima efectiv, uitandu-ma la el. acum realizez ce trebuie sa simta mamicile cu copilasii bolnaviori mai des.

da' acum ce fac eu cu micutul meu? ce sa fac eu sa-i iau din durere? cum sa-l fac sa manance ceva? macar 50 ml acolo de ceai/ lapte?

ma duc ca s-a trezit si plange...incerc iar...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Nu am citit inca nimic Maraki...banuiesc ca e ?
acum au plecat ai mei la autocar, ii duce Clau, ca eu am ramas cu piticul care doarme.
Febra nu a mai facut, sa vedem cum va fi mai spre seara. oricum maine cu el la dr. si pauza de gradi, macar 3 zile. ne rasfatam putin si ne petrecem timpul amandoi, ca tare dor i-a foist de noi, si doar 2 zile nu ne-a vazut.
Bumbi, Ana sanatate lui Edi si Clarei...of...doamne....
Maraki nu am link cu freze, eu ma las pe mana frizeritei intotdeauna.

hai ca ma bag la citit, si pe urma va povestesc pe unde am umblat si ce am luat.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bumbi imi pare tare rau de pitic ca face injectii... sa-i treaca repejor, bine ca nu plange.
vad ca ai bagat la greu in weekendul asta, asa ma bucur ca mai ai timp si de scris....
In Austria am plecat cu masina.
Am vazut in Viena la SCS mag. Takko, dar nu am intrat. am vazut si in Sb si la noi s-a deschis, dar nu stiu unde.
sa inteleg ca pana la urma va muati la Bucuresti? chiar vrei?
sau astepti sa sara astia cu o contra oferta ca sa ramaneti tot acasa?
Florina ce curaj ati avut, va felicti ca aveti puterea si chef sa o luati de la 0. eu sunt cam comoda de felul meu, nu prea am trageri dintr-astea, noroc ca ma trage si ma impinge de la spate al meu barbat.
Anasol ma bucur ca ai reusit sa-l inscrii la gradi pe david. pe la Tm nu ai relatii?
Silvia tare m-am distrat cand am citit de tine si botinele cu toc.ai fost mortala.
hai nu te mai necaji, in curand il vei lua pe Alain cu voi in Franta. e foarte greu sa stai departe de el, dar nu imposibil. mai ales acum cand a fost si ziua lui...cu atat mai greu ca nu ati fost alaturi de el.
Ioana ma bucur ca Razvan e bine, fara febra. Te cred ca esti obosita si fara chef de altceva cand ajungi acasa.Bine macar ca va face bona de mancare. eu ma gandesc cu groaza cum ar fi daca as lucra pana la orele 18-19 cum e programul in Tm. vai de curul nostru va fi.
Bumbi am ajuns la pag. 6, deci plecati pana la urma? inseamna ca e o super oferta si un viitor promitator. Oricum ce salarii sunt in Bucuresti...
Ii ziceam si eu lui Clau, ca ar castiga foarte bine acolo, dar nu vrea. nu poate trai acolo, si-l inteleg. sincer, nici eu nu m-as acomoda.

mai am, inca de citit, dar cum a venit Clau.....revin cand pot....

_

Mergi la inceput