LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery nu te mai gandi la stiri cu nenorociri! Bine ca nu am antena montata, cine stie ce stiri mai vedeam pe la protv
Sanatate lui Razvanel, vai prin cate trece Eu nu cred ca este regres, e asa din cauza laringitei, il doare si pe el, e bolnavior, nu trebuie sa avem mari asteptari cand sant in faze din astea. Acum o sa-l scoli la 12 noaptea si dimi la 6 fara... Aveti foarte mult de tras, imi pare tare rau Insanatosire grabnica, o noapte linistita sa aveti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

O seara frumoasa tuturor.
Multumim mult pentru urari si ca v-ati gandit la noi, Alain s-a distrat de minune, l-am vazut pe web, ii place sa fie in centrul atentiei. Am aici un filmulet cu el http://youtube.com/watch?v=Sz7AHxK8G54 . A primit o multime de cadouri si s-a distrat f bine.
Cristina, sanatate multa puiutului tau tare m-am necajit citind, sa va faceti bine.
Mirela, pupici ma bucur ca ati scris.
Pupici la toata lumea

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, merci mult pt. sustinere! M-am descarcat si eu, ce sa fac...
Ce face Angelos?

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

seara buna si de la noi....

cristina suna foarte trist ce spui tu acolo. imi pare foarte rau de micutul razvanel trebuie sa treaca prin asa necazuri si dureri. eu vreau sa creasca odat mai repede. cand ii vad bolnavi ma dezarmez total, intru intr-o panica de nedescris, as bate pe toata lumea, ma enerveaza toti din jurul meu....ii lipesc de mine, ii strang in brate si as vrea sa le iau eu toata durerea.

imi inchipui ca este foarte greu cu tratamentul cu antibiotice la 6 ore atat pt voi, dar mai ales pentru el, saracutul. MULTA, MULTA SANATATE!!!

si inca ceva, sa nu te mai prind ca asculti stiri triste de la tv. astia de la pro tv sunt sadici rau. pe bune. macar la stirile de la ora 17 asculti efectiv nuai pe cine si cine a/s-a omorat. altecav bun, constructiv nimic.

eu vb, care m-am jelit zilele trecute de ma intreba al meu ca ce am....la mamicile de septembrie-octombrie 2007 , exista o mamica, da mamica, care, din pacate , a pierdut fetita dupa doua luni din cauza unor complicatii la inimioara. este o poveste foarte trista...FOARTE FOARTE...NU ARE ROST SA VA POVESTESC.

Dumnezeu stie mereu ce face. orice se intampla, se intampla cu un scop. oricum, cu problemele care le da copilasilor nici eu nu sunt de acord si zic ca e cam dur, ca le cam greseste. iarta-ma Doamne!

asaaaa, mireille...alejandro...mie-mi spui...era pe si pe lista noastra, printre pozitii fruntase. alexandru este in calendarul ortodox pe 30 august, nu stiu daca stii. foarte frumos nume. pupicuti la samburelu' alexandru si la spiridelu' dani.

marakina asa zici?!...deci nici in deutschland nu e loc pentru noi ( din cauza virozei). ce sa le faci, mai, ce sa le faci....nici eu nu mai vreau sa aud de socorosenii....de ex, hai sa-ti zic una scurta. miercuri m-am dus cu a mea la dr. pediatru cu copii. nu aveam cum sa ma duc sola cu amandoi si am apelat la ea pai da, ce sa faca acasa??? se uita nora pentru o soacra sau soacra pentru nora, cum i-o zice, pe canal d...sau a doua sansa, cine stie cunoaste ce zic aici asaaaaaa, sa nu mai deviez.ea era cu inceput d-asta de raceala: dureri de cap/oase, sinuzita...si la final, cand am ajuns acasa ii zic pai sa nu mai urcati sus...cu gandul sa mearga mai departe cu taxiul...ca tot il platisem...la care ea, nuuu ca nu mi-e asa de rau....la care eu ii zic" eu ma gandeam la copii sa nu ia prea mult contact cu dvs., bolnava"deci ea socrosenia tot la ea se gandea.... soacra e soacra, ce sa mai, oricum ai da-o. chiar daca nu zice nimicuta, mocneste acolo in ea.

eu nu o sa fiu, frate, asa cu nurorile mele.o sa le consider fetele pe care mi le-am dorit eu mereu. o sa moara ele de dragul meu. vreau sa vb liber, deschis.

stati asa sa bag o masina la spalat si revin...sa nu plecati, da??? DA??? BAI, SA NU MA LASATI IARA SINGURICA-RICA SA DEBITEZ PE-ACILEA

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maraki

quote:
Originally posted by mirela10

a,noi ne-am gandit la nume`pt bebe-alexandru(aici se zice alehandro,scris alejandro).ii place mai mult lui iulian,asa ca de data asta cred ca-l las si pe el sa decida.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (24+) si dani(21.12.2005)

E frumos si Alejandro dar imi place foarte tare Armando

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

mmmmmmmmm, armando, stii tu ce stii marakina...armand assante...maiimi place si arthur..tot cu A

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bine mai maraki tu taci si nu spui nimic??? am fost in seara asta si eu cu o prietena si cu sebi la shoping , la vanatoare de reduceri...am fost in magazinul nostru central si pana la urma am ajuns in real. acolo, exista o firma TAKKO, care are produse nemtesti...le stii sigur dopo-dopo. super hainute pentru copii, pentru noi. la preturi extra. mie imi plac foarte mult. le-am luat copiilor garderoba de primavara. mie nimic. eu nu ma pot hotari inca. mi se pre ca sunt grasuta si nu-mi vine sa-mi iau nimic. parca sa ma pedepsesc. zic " asa-ti trebuie daca nu ai vointa".

aaaaaaaa, da' nu v-am spus, de luni ma apuc de masaj. vine o tanti la mine acasa. de-abia astept. tre sa ies in vara snur. si noi la si va dati seama, cu trei berbanti dupa mine tre sa fiu .

revin...

acum ca s-au culcat baietii, mai fac si eu una-alta prin casa.

Mergi la inceput

hei, tanti aglaiaaa? ! e cineva acoloooo???

mai, fetelor, stiti ca luni expira perioada de pensar, da? sa te tii atunci invazie de intrebari, de pupaturi, de urari...vaaaaaaaai, ce va fii pe capul nostru, 3 capitole intr-o zi...ce sa mai!

nu, acum pe bune...voi chiar vreti sa ajungem pe pagina 2-3, 4, 5??? noi fruntasele? nu-i pacat de spiridusii astia? eu una recunosc ca am fost codasa la scris si ca meritul mentinerii in top apartine altora, voua...dar acum chiar mi-e necaz, pe bune.

pai ce ex le dam noi mamicilor ce vor urma? de ex vad copiluti de mai iunie 2005, piticodromul de ...., colectia de toamna -iarna 2005, sar peste perioada ianuraie -februarie 2006 si mai departe.... vor zice ( daca sunt blonde ) ca in perioada asta nu s-au nascut copii. le vom da satisfactie altor mamici ca am disparut. e pacat. mare pacat.

adica, repet, mie mi-e necaz. fac un ultim apel. VENITI INAPOI CU MIC SI MARE. ADICA SI MAMICI SI SPIRIDUSI.

eu tot voi scrie, promit. mai des decat pana acum. pentru ca acum realizez ca imi pasa. am inceput sa va cun, imi sunteti alaturi cand sunt suparata, imi spuneti acolo o vorba buna si conteaza, imi sunteti alaturi cand sunt bucuroasa si am cu cine ma bucura.

imi inchipui ca intre voi, cele mai fidele DC sunt legaturi si mai puternice, sunteti si mai dependente si tocmai de-aia nu pot intelege frate de ce nu mai scrieti. de ce ?

sper din tot sufletul sa nu stresez pe nimeni cu debitarile mele. ei si daca stresez,asta e, macar stiu ca am incercat. eu asa fac cu cei la care tin.

mai stau totusi putin. caut cate ceva infos despre baraka.

Mergi la inceput

bee te rog eu sa imi spui si mie cum se mai simt copii si cum ii tratezi, da? multa sanatate, sa le treaca repede-repede. cand plecati la munte?

Mergi la inceput

urez si eu celor 49 de doamne o noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbi de doua zile parca ai fi alta persoana Abea acum te descopar Ai fost super activa dar ai avut un stil foarte misto Cine ar crede ca esti singurica cu 2 copilasi mici? Pai sant cuminti daca ai putut sa scrii atat Nu am auzit de firma Takko Aici in mall-uri nu am vazut

revin, s-a trezit Angelinos

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput