*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 9
Ven spune:
pfff, mitsule, ce rapida ai fost!!
bravo fata, fara epi, fara epi :)) ca la carte! ;)
bun venit pe lume pui mic emir conrad!!
(cand o sa revii pe forum eu vreau sa aflu povestea alegerii acestor nume deosebite pt. bebe)
pupam fata si asteptam vesti bune cat de curand!!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
jelimoni spune:
mesaj de la mitsuuuu
LA 23;45 S-A NASCUT EMIR CONRAD, 2900 NATURAT FARA EPIZIOTOMIE FARA EPIDURALA, DEOCAMDATA NU STIU NIMIC DE CM APGAR..VA PUP MULT FETELOR!
FELICITARI MITSULE!!!!BINE AI VENIT PE LUME EMIR KONRAD!S-O FACI PE MAMI FERICITA!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
stancutza spune:
WOW!!! trei clopotei noi astazi!!!
Bine ati venit pe lume, sa fiti sanatosi si mancaciosi..ca frumosi se stie ca sunteti!
Felicitari mamicilor!
Bravo Mitsule- fara anestezie, fara taietura!
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
Shose spune:
Mishule sa fitzi sanatosi amandoi, sa avetzi o viatza frumoasa de acum si sa va iubitzi muuult
36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
mesaj de la mitsuuuu
LA 23;45 S-A NASCUT EMIR CONRAD, 2900 NATURAT FARA EPIZIOTOMIE FARA EPIDURALA, DEOCAMDATA NU STIU NIMIC DE CM APGAR..VA PUP MULT FETELOR!
FELICITARI MITSULE!!!!BINE AI VENIT PE LUME EMIR KONRAD!S-O FACI PE MAMI FERICITA!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
Felicitari Mitsu! Super super! Abia astept povestea.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
nemary spune:
se pare ca nu au vrut doctorii sa-i faca epidurala lui Mitshu, au lasa-o sa se chinuie pana la dilatie maxima. i-am spus ca i-ati facut galerie si ne multumeste tuturor si ne trimite pupici.
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Am ajuns si noi acasica, acum o ora.... am pregatit cina, am papat si-acum citim ce s-a mai scris.
La doctor... trebuie sa mergem si maine... la 1:30, caci astazi, doctorul a luat o pacienta inaintea mea si apoi... m-a chemat asistenta sa-mi spuna ca doctorul a avut o Urgenta si-a fugit in Sala de travaliu si nasteri...caci i s-a rupt apa uneia din pacientele sale , cu gemeni si... a intrat in operatie de urgenta... ii faceau femeii Cezariana.
N-am putut sa ma supar, doar sa-i urez in gand viitoarei mamici numai bine.
So, maine o luam de la capat...dar asa, va trebui sa stea si cu noi mai multicel.
MITSULE wow.... tu chiar ai avut parte de-o nastere naturala.... nu tu epidurala, nu epiziotomie.. sper din suflet ca nu te-ai chinuit prea tare. Anyway... FELICITARI proaspata mamica. Bebe EMIR CONRAD sa fie sanatos, cuminte, papacios si sa-ti aduca mii de bucurii.
Iar tie, iti doresc laptic pe saturate pentru ingerash si... te asteptam acasica cu pozici si povestea nasterii.
Pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
honey79 spune:
quote:
Originally posted by nemary
se pare ca nu au vrut doctorii sa-i faca epidurala lui Mitshu, au lasa-o sa se chinuie pana la dilatie maxima.
Nu inteleg...cum adica "n-au vrut" sa-i faca epidurala???? Mi se pare rautate curata..sa nu vrea. Probabil sa fi fost ceva probleme? Si-atunci as intelege, daca ar fi fost vreun risc. Dar.... sa nu vrea doctorii ??? Uffff.... nasol.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laura_dimitris spune:
FELICITARI MITSULE !!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE EMIR !!! SA FII SANATOS, SA O ASCULTI PE MAMI, SA AI NOROC SI FERICIRE !!!!
Recuperare rapida Mitsule si laptic mult ca sa vedem de ce te-ai chinuit sa inghiti ceaiul acela de zmeur....
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
darene spune:
Felicitari Neda,Breaz si Mitsu!Sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si mancaciosi!
Noi ne-am trezit de la 7 si de atunci n-am mai dormit deloc (acum e 11 si ceva).N-am mai facut caca de ieri dupa-amiaza si ne-am scremut toata noaptea si dim.acum stam in patut si gangurim...Parca incearca sa vorbeasca
Poze
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khaled 21.12.2007