*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 21
alinaatudor spune:
buna fetele,
am si eu o intrebare..cum ar trebui aranjat coltul bebelushei..adik..intrebarea mai tintita..cum trebuie sa fie p[atutul in raport cu ferestrele si usile..cumj trebuie sa stea bebe..? va rog mult, ca nu stiu exact cum sa pun patutul...biine, nu am nici multe optiuni, dar...
Multumesc mullt
Alina 36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 4 Saptamani
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by irlandeza
Buna tuturor.
Fetelor, vreau sa va intreb ceva. Voi mai sangerati ? Eu am 2 sapt. de la nastere si tot mai sangerez, e mai putin ca la un ciclu.
Ieri am fost la eco si dr. a zis ca mai am niste fluid in uter, dar ca pe moment sa nu-mi fac probleme. Voi ati fost la control ? Ovarele si rinichii sunt OK.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
Eu am 25 zile de la nastere si tot nu pot sa renunt la tampoane. Acum este o scurgere bej/rozalie ...sper sa scap cat mai repede ca m-am cam saturat.
Epiziotomia s-a vindecat la exterior insa , daca bag un deget in vagin , simt un fir pe-acolo . N-am stiut ca sunt cusuta si in interior pana n-am dat cu degetul de firul ala ...cam ciudat , ma gandesc ca trebuia sa se resoarba pana acum.
Fetele care ati nascut in decembrie , voi cum stati cu taietura , s-a vindecat complet?
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
chiar am vrut si eu sa va intreb de taietura si scurgeri...la mine nu mai e sange doar un lichid galbui...deja nu mai suport..zici ca nici dupa 25 de zile nu ti-o trecut??..oare la prostioare cand ne putem gandi??tampoane folosesti din comert?always?sau?tot cu vata ca in spital?ca eu una m-am saturat de facut tampoane..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul