Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va multumesc tuturor celor care v-ati gantit la mine. Pentru voi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineatza si de la noi!! O cafelutza, ceva? Pe alese: decofeinizata sau normala, cu frisca/fara frisca etc:))

Cristina, fenomenal filmuletzul!!!!!!!!!!! N-am cuvinte! Ingrid e absolut adorabila! Iar felul in care l-ai facut e superb! Nu pot sa comentez, pt ca mi-ar lua un capitol!

Fetelor, ce copilashi superbi avem, oare cu cine or semana?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

Buna dimineata!

tocmai am vazut filmuletul cu ingrid, care este o papusica dulce.

dealtfel a viziona poze de strumfi a devenit un adevarat "sport" de dimineata, nu stiu daca ajuta si la slabit

de-a lungul timpului vazut gogosik,sabina,laurentiu,david,daria,dani_dun(ce-s pletele astea cand e trendy chelia?),elisa,victor,tudor,adeluta,cezara cu cercei,lorinuta plina de realizari,miruna-una,raducu,emily,broscuta alma si in mod sigur si alti copii de care nu-mi mai amintesc acum,oricum toti sunt de nota 20.

ieri nu m-am atins de dulciuri...tine-ma doamne tot asa;apropos, dupa cate zile se instaleaza sevrajul? ca sa fiu pregatita

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Violeta, mersi de cafea, ff buna.
Esti la serv? Eu da, bleah, mi-e un somn de nu mai pot.

Pup fetele, spor in toate cele,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! O cafea si-o vitamina pentru toata lumea! M-am reapucat de rontait Elevit, ca sa mai compensez caderea asta dramatica a parului. Ziua de ieri a trecut multumitor, eu am recunoscut sportiv ca nu pot sa tin diete stricte asa ca m-am mobilizat pentru cateva ture de apartament in pas alergator, apoi un pic de gimnastica. Mai, sa stiti ca nu scartaiau oasele asa de rau cum ma temeam... Plus ca am probat toate perechile de blugi dinainte de fenomenul Una si am constat ca una singura ma incape - exact aia pe care n-o purtam niciodata. Deci azi am de gand sa pun iar osul la treaba.

Ingrid, esti o frumoasa! Iar mama ti-a facut un filmulet grozav!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata1

tipa la care faceam eu nu mai lucreaza dar sper sa gasesc pe cineva la fel de bun

la mine cel putin daca fac efort imi scade productia lactata asa ca deocamdata stau in banca mea.
mamici care alaptati cum se impaca la voi exercitiile fizice si lactatia?

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ilenutza
la mine cel putin daca fac efort imi scade productia lactata asa ca deocamdata stau in banca mea.
mamici care alaptati cum se impaca la voi exercitiile fizice si lactatia?
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Deocamdata toate-s bune si frumoase! Acu nu-ti inchipui ca am rasturnat muntii, m-am dezmortit si eu asa, usurel, vreo 30 de minute. Mai vedem azi cum evolueaza situatia.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata si de la noi.

Ile, eu m-am apucat de bicicleta mai serios de cam acum o luna, adica fac aproape in fiecare seara cate 30-40 de minute (rar cand mai sar peste) + abdomene sau alte exercitii. Pana acum nu am vazut nicio scadere in productie. Deci nu cred ca e obligatoriu sa scada lactatia daca faci efort, dar probabil depinde de organism, nu stiu ce sa zic... Normal, daca as fi constatat si eu ca ar fi afectat laptele, as fi intrerupt.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cristina26, am vazut filmuletul cu Ingrid. E o papusa, o minunatie! O sa puna tati body-guard la usa, sa nu ti-o fure baietii, ca prea e frumoasa... Iar filmuletul e tare reusit. Incepusem si eu sa fac unul in genul asta, dar l-am abandonat dupa ce am vazut ca nu e chiar asa simplu sa il faci sa arate si bine. Felicitari!

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata.Am cintar deci vreau si eu in lista.(sa fiu in rid cu lumea).
Am 64kg la 1.64. Vreau sa ajung la 60 si daca s-ar putea si la 55 cit aveam inainte de sarcina ar fi bine.

Mergi la inceput