Sezatoarea canadiana (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asa... am revenit!

Monicutza, nu-i asa ca mai sint si cuminti din cind in cind!?! Atunci cind dorm. Imi place sa intru in camere si sa-i privesc dormind... si mi se par cei mai cuminti si mai frumosi copii din lume. Asta pina cind se trezesc, cind mi se par numai frumosi... cumintenia vine ea e parcurs. Daca reusesti tu sa conduci, poate imi dai si mie curaj!
Rocs, lucrezi deja? In domeniul tau? Cum e vremea pina la urma pe acolo!?! Ploua asa mult cum se spune? Stii, cind am vrut sa ne mutam in Burlington sau in Vancouver, am facut o lista cu avantaje si dezavantaje pentru toate trei orasele, ajutati de prieteni care locuiesc deja acolo. Si dupa vreo luna de calcule, am ajuns la concluzia, teoretica ce-i drept, ca viata e cam la fel peste tot, doar de tine depinde sa-ti placa mai mult sau mai putin un loc, sa te descurci mai bine sau mai putin bine intr-un loc decit in altul. Mai mult de atit, am ajuns la concluzia ca aceasta teorie ar putea fi perfect valabila pentru oricare loc din lumea asta.

Trimit, ca plinge Lisandru... in brate! Si asta-i grav!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Jessie nu in contabilitate, purchasing adica fac comenzi de piese de schimb pentru masini si le trimit la furnizorii din alte tari sau furnizori locali.
Simonna eu de mine ziceam ca vorbesc tare, nu de tine, sper ca nu s-a inteles asa, dar e bine ca nu sunt singura

Magdone 21+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by try
Fetelor care ati tot fost de mai multe ori prin insule si-at istudiat problema intens, cum e perioada din iunie? Ma refer la vreme/apa (ca la pret stiu ca e mai mult ca-n aprilie)."Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try, noi am fost o singura data in Cuba si asta la inceput de decembrie asa ca nu prea am cine stie ce experienta. Inainte de plecare am studiat insa un site f interesant care m-a ajutat sa ma decid asupra destinatiei si resortului. vezi ca au si un forum cu informatii la cald. Bafta la studiu!hai ca editez, ca sa-ti pun si site-ul, ca m-am laudat cu el dar am uitat sa-l postezhttp://www.debbiescaribbeanresortreviews.com/www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Am linistit una bucata de baiat, alta bucata de fata am trimis-o cu tati la patinaj, si inca o bucatica de fetita am trimis la colorat tablita... Asa ca, am revenit sa mai spun una-alta. Vad ca Lisandru a adormit in brate, am capatat o dexteritate de a scrie cu el in brate de n-am treaba.
Carmen, imi pare rau ca nu ai mai avut lapte, dar macar acum sinteti amindoi linistiti acum si asta e cel mai important. Si al tau tot in brate? Mai sa fie, eu cred ca a fost ceva in aer cind i-am nascut... Adevarul este ca si mie imi este greu, desi imi place sa-l tin aproape de mine, m-am obisnuit atit de mult cu el in brate, ca atunci cind nu-l am tresar ca atunci cind uiti sau pierzi ceva. E tot timpul lipit de mine, in port si in casa in wrap sau in brate, e ca o extindere a corpului meu... de fapt asta si este pina la coada la virsta asta! Dar se apropie de 6 kile si usor nu-mi este, ma cam doare spatele. La mine nu exista insa restrictie la purtat, ca am nascut natural. Ce bine de tine ca vei avea ajutor... Eu as vrea sa gasesc unul, dar asa, de la cineva de incredere, macar in joia cu cursul, dar nu am nici o idee acum la cine sa apelez, ca vreau sa vina acasa, nu sa car fetele pe drumuri.
Mqqm, pai mai pune niste simboluri cum ar fi niste papuci vechi pe care nu te induri sa-i arunci. Sa stii ca nu sint chiar asa de obosita cum ma asteptam si culmea este ca ma simt chiar bine psihic. Daca fericirea nu ar fi o chestie atit de necunoscuta si de relativa, as spune ca sint chiar fericita!
Laura, ei, nu sint ei chiar sa de destepti si nici chiar asa de ascultatori, dar nu stii ca cioara isi lauda puii!
Oana, uite acum vad urari pentru Antonia de ziua numelui. Cu intirziere ii urez si eu multe si bune toate!
Claudia, te sun dar nu mai stiu daca e bun numarul pe care il am, ca numai tu m-ai sunat in ultimul timp. Sa stii ca daca vrei sa-l intarci nu va dura prea mult, mai ales ca pleci din casa la ora aceea. La noi a fost mai greu ca eu eram tot timpul acasa, dar asa ai un motiv sa nu-i dai, nu te vede, uita si adoarme. Sper! Imi pare rau ca nu ai luat postul, dar urmatorul va fi al tau! Din nou... sper!
Maru, dar macar stii ca asteapta o Sezatoare intreaga odata cu tine! Trebuie sa tina si acest lucru de cald acolo... cit de putin!
Simi, 14 ani!!! Woau! O viata de adolescent!
Simonna, sper sa nu ramin numa' cu experimentul... ca vad ca m-ai trecut in rezerva!
Ana, si al tau e cu Crashmal-ul? Si Agata se uita si ii place de nu mai poate. A venit si Agata de la biblioteca cu tot felul de carti, dar i-am zis ca daca vrea sa-i citesc, sa aduca din alea frumoase si de atunci aduce ori documentare, ori carti cu povestioare vesele si haioase, ori povestile clasice, ca sa i le citesc in franceza. Si chiar m-am mirat ca nu-i indruma nimeni ce carti sa aleaga pentru virsta lor.
Mikiion, woau, A-? Felicitari! Nu stiu cit de slabi sint si nici nu ma intereseaza, eu vreau doar sa termin cit mai multe cursuri cit stau acasa si sa fie notele acolo un B, un A-, sa nu cobor chiar la C. Desi, in conditiile date, cred ca nu m-as stresa prea mult nici cu un C+. Tot cinci cursuri ai si acum? Eu nu cred ca as putea merge cu atitea nici daca ar fi toti copiii la gradinita/scoala. Esti tare! Eu stau in bloc de lemn si am loc special pentru masina de spalat si uscator.

Ei, cam atit am avut de spus, as mai spune, dar la case nu ma pricep, in saptamina de vacanta Agata sta acasa... Ma duc sa fac fac baie flacaului, sa-l masez si sa-l dezmierd, ca e tare agitat. A dormit un pic in brate la mine cit v-am scris, acum s-a trezit si iar e miriit si agitat. Il adorm si dupa aceea ma ocup de fete, iar dupa ce le vad la nani punem si noi, ca mosnegii, un film sa ne limpezim creierii. Si as bea o bere... Nu am baut decit una mica de cind am nascut, mai sta in picioare chestia aia berea face lapte!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

care se uita acum pe TVO e un reportaj despre cimitirul vesel de la noi din Ardeal

Magdone 21+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana Stroe, m-am tavalit pe jos de ris dupa ce am citit mesajul tau. Esti dementiala , fato!

Dar ai asa multa dreptate, si eu m-am enervat de multe ori vazind ce citesc ei, ba chiar le-am ales chiar eu carti de la biblioteca, doar, doar ii stimulez mai mult.

Azi cind am ajuns la client mi s-a rupt tocul de la cizma si am ramas cu piciorul in aer. Am mers ca o balerina pe virfuri juma de zi. Noroc cu clienta ca mi-a vindut un pont, la Tony Shoes in Westmount aveau reduceri. Mi-am luat o pereche super de botine de piele (bineinteles ca tot cu toc) la numai 58$. Si mai aveau multe incaltari super dar nu marimea mea.

Deci ramine stabilit, intilnirea "babelor" la inceputul lui martie. O sa ma interesez de orar si eventuala rezervare.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Denisam, La multi ani pentru Emma! Sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba noroc!

Try, pentru mine o buna perioada de mers in sud este de la sfirstul lui februarie pina la sfirstul lui mai. Pe urma se face tare cald si umid....Noi am fost la Cancun (prima experienta) la sfirsitul lui iunie si a fost ingrozitor de cald si umid, la prinz nu puteai sa mai stai la soare ca te topeai. Dar si apa era super calda...Acum depinde de fiecare. Eu am prieteni care merg numai vara in Cuba si le place f.mult.

Simi, sic, ca noi avem 15 ani de Canada ...Asa ca sintem cam de acceasi virsta...la emigrare

Nelia, vroiam sa-ti spun despre citit: in primul trimestru din clasa I eu intrasem complet in panica pentru ca nu vedeam nici un progres la copila mea, dar profesoara mi-a zis sa nu ma stresez, ca dupa Craciun toti isi dau drumul. Si ce crezi? Asa a fost, la inceputul lui ianuarie si Antonia a inceput sa citeasca cursiv. Inteleg ca Agata a inceput si ea, deci probabil ca au o perioada de acumulari si pe urma, gata, merge mult mai usor. Si acum ma minunez cind de bine citeste, avind in vedere ca franceza este o limba grea.

Aseara am fost la un mic spectacol la scoala lui Antonia, au cintat in cor cu profa de muzica. Uitati niste poze de pe situl scolii, pina ajung sa descarc pozele personale. Acum, cine recunoaste interpreta?

http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles.cfm?nid=888C7B9C-E22E-3E3F-4C2651009028E67F

Poate aici se vede mai bine?

http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles_photo.cfm?nouvelleUUID=888C7B9C-E22E-3E3F-4C2651009028E67F&name=img_1230844.jpg

Mergi la inceput

Oana, ei, Agata nu citeste chiar cursiv, e cam mult sa spun asta despre cititul ei. Hai sa spun ca leaga literele in cuvinte, stii ca-ti spuneam la intilnire ca eu nu vad cum va face acest lucru si uite, ca l-a facut. Cred ca de acum incolo tine de vointa si de practica.

Denisam, la multi ani pentru Emma! Sa fie sanatoasa si fericita! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

clau07, nu stau demult in Brossard, de un an si jumate...asa ca nu am avut timp sa cunosc prea multe. eu stau aproape de centrul comercial Dix30 (aut 10 cu 30), sectorul M. stii ca in Brossard are 90% din strazi in ordine alfabetica...
site-ul CPE-ului oficial este asta
http://www.cpeaupieddelechelle.com/
au 3 locatii, una e f aproape de mine chiar. evident ca sunt si eu pe o lista, undeva la numarul x sute si nu stiu cat...dar stiu ca la inceput e mai greu de gasit, apoi cu cat cresc in varsta gasesti mai usor loc.

despre cele in mediul familial (vezi tot pe site-ul dat, Biroul coordonator pt mediul familial) am vizitat cateva, pana la urma am dat-o aproape de casa, unde mi-a inspirat mie incredere si e ok...e un adevarat shopping pt gradinitze , dar eu am fost constransa sa fie ff aproape de casa.

mai sunt gradinitele private, dar subventionate deci tot la 7$ ...am una chiar langa mine http://www.garderielescanaries.com/cgi-bin/main.pl, cu grupe de varsta, activitati si arata destul de bine.au mai multe locatii in montreal. mie chiar mi-au oferit loc in toamna, dar deja o dadusem in mediu familial.

mai sunt o groaa de private in mediu familial (vecina mea de ex 25cad pe zi) sau private, dar mai mari,educative, cum le zic ei...la vreo 30Cad parca...acolo gasesti usor locuri.

eu zic ca e ca peste tot, nici mai rau, nici mai bine ...e si dupa noroc si gusturi.

despre scoli nu stiu prea multe, dar ma intereseaza si pe mine...poate dana podeanu sa ne spuna , ca ei au mai multi ani in Brossard si copii deja la scoala.

OOOFFFF, de ce ma atingeti cu un punct asa de sensibil :sofatul...Nelia, suntem identice...si pe mine tot copilul parca ma face sa ma apuc, desi nu as vrea :(((...cum o sa trecem peste asta???? hai sa ne luam la intrecere, care ia prima :))...rad io rad...

valen, cum a fost cu 2 copii asa de mici in Cuba? ma refer la conditii de dormit, la mancare, la asistenta sanitara in caz de necesitate...poti sa imi povestesti un pic? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simi, iti facem o vizita cat de curand, nu-i asa Roxana? deci nu miercurea, am inteles...abia astept sa ne vedem..

Mergi la inceput