Sezatoarea canadiana (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nelia , am obtinut un app. ptr. saptamina viitoare.
In site-ul lor scrie ca ofera program de dimi si dupa-amiaza, intre orele pe care le-am mentionat mai sus.
As vrea sa stiu daca avem si optiunea de-a o lasa pina dupa-amiaza - just in case, fiindca vara aceasta se anunta foarte busy pentru noi cu multe evenimente - daca poate servi prinzul acolo , daca poate sa doarma, pentru ea somnul de dupa-amiaza este vital, daca sare peste somn este foarte irascibila.
O sa discut cu tipa de la adminteri si o sa ma lamureasca, nu am vrut s-o fac prin telefon fiindca am o lista intreaga de intrebari si tot vroiam sa vad scoala.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu stiu ca pina in clasa I dorm piticii, oriunde in Canada, deci si la Montessori. Fetita ta e mica, sigur ca are nevoie de somn si nu cred ca vreun sistem de aici nu au program de somn. Numai sa existe acel servici despre care vorbeam, ca in daca exista, in cadrul lui va avea si siesta. Poate ca nu-l ofera gradinita sau scoala propriu-zisa, am vazut pe aici scoli unde servici de garde avea nume diferit decit scoala si copiii se deplasau in cladirea vecina si acolo stateau dimineata, la prinz si dupa-amiaza (era alta administratie, in cazul particularilor probabil si alt patron si lucreaza impreuna). Spun si eu, ca nu stiu, dar cred ca s-au gindit ca oamenii au servici, iar acel program nu le convine.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Fetelor, va multumesc pt sfaturile legate de casa, sunt putin surprinsa (in mod placut) de ce mi-ati spus, pt ca f multi din romanii pe care i-am cunoscut sunt de 3-5 ani aici si inca stau tot in chirie ,nu au curajul sa se "arunce" la o casa. eu sper sa nu ne afecteze negativ recesiunea asta anuntata pt State...
am fost azi si am obtinut viza turistica pt State, mie mi-ar placea tare mult o vizita la New York, insa nu stiu pe cand...
merge cineva la Bon Jovi in martie? ati reusit sa gasiti bilete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Try, jos palaria. Sunt impresionata de ce a-ti facut la subsol.Dar cu stilpii aia de metal ce faceti? Ii imbracati in ceva?

Roxana, n-am uitat, am zis ca de ziua femeii in jur de 8 martie. E 10$ intrarea (da' v-am mai zis) si apoi platim ce consumam la masa (bauturi nu "baieti"). Daca om sta prea mult cu gura cascata probabil ca nici nu consumam mult. Cine ridica mina sus?
O sa ma interesez daca ne trebuie rezervare.

Jessie, daca reusesti sa iei viza si plecati la NY, sa va luati city pass de pe internet, aveti 4 muzee, Empire state building si o croaziera si e super pret. Noi am sarit 2 muzee din lipsa de timp.

Stiu, v-am promis poze....curind.

Eu sunt super aglomerata, de unde mi-era teama ca nu voi avea clienti de ajuns, acum am inceput sa si refuz. E mare cerere dom'le de contabili.

Diana2007, pasta de dinti ar fii o solutie, dar la cite tacimuri ai de frecat, e cam lung. Nu stiu de alta solutie, eu am tot crema aia de care stii si tu.

Simonna, meseriasa terapia ta.

Pe miine fetelor.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nelianici Marc nu se uita la mine la varsta asta. Si am notat in caietul lui ca abia pe la 2 luni jumate a observat mobilul. Si noi am stat cu emotii ca sotul are miopie mare si operatie de stoparea ei. Plus ca si eu am ochelari.....

Rocs acum am observat ca puiutul tau e cu doar 4 zile mai mare ca al meu. mai povesteste despre el, sa am si eu un punct de comparatie.

Diana suna bine ce ai gasit tu.Pacat de pret. Dar stii ca ai drept la credit d'impot anticipée? ¸
Mesajul meu era aiurit ca si mine. sa concluzionez ca sa se inteleaga ceva. Vroiam sa spun ca locurile sunt mai multe inainte de inceperea scolii in septembrie. Si ca trebuie insistat ca mai pot apare. Eu cu mediu familial am avut si bune si proaste. Dar cea de care am fost incantat, facusem munca de observatie in parc. Pt. ca frcventam acelasi parc. Si din vreo 5 tipe doar de ea imi placuse.

Try ce spatiu de joaca mare au copii tai acum!!!!!Super!!!!

Laurajrnu plec ca doar nu primesc cetatenia quebecoasa
Imi pare rau sa aud ca David are alergii asa severe. Poate se atenueaza cu timpul.

Eu am ajuns la concluzia ca am o problema. Am inceput sa urmaresc chestia cu temperatura la mine in casa. Si am ajuns la concluzia ca sunt capabila sa tremur la 26 de gr in maneca scurta. Cred ca , corpul meu se resimte dupa un an jumate de alpatat. Plus ca fac raceli repetate, eu care in 8 ani de invatamant si cu jumate de clasa gripata nu luam niciodata vreo boala. Asa ca o sa iau masuri( vitamine), si scad temperatura treptat ca il obisnuiam si pe Marc ca mine.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna fetele eu va citesc aproape zilnic de scris mai rar

Donia noi am fost la ROM (in vacanta de iarna) insa piticului meu (are 4 anu jumatate) nu i-a placut deloc dupa 15 minute se plictise asa ca n-am stat prea mult si am plecat.
E interesant insa am zis ca mai astept sa mai creasca pentru muzee.
Insa a doua zi ne-am dus la Ontario Science Center unde n-am reusit sa-l iau decit dupa 8 ore de acolo.

Magdone da e foarte intesant site-ul http://www.kiddingaroundtoronto.com/ nici eu nu stiam de el
Noi la teatru mergem aici destul de des http://www.solarstage.on.ca/
Acum avem bilete la Old McDonald.

Ina869 in legatura cu gradinitele Montesori depinde foarte mult de copil Eu am avut baietelul 2 ani la montessori insa lui nu i s-a potrimit deloc.
Pun accentul pe studiu individual nu au multe activitati in grup
Baietelului meu exact asta i-a lipsit lui ii place sa vada alti ce fac
sa-i copieze si-i place sa se ia la intrecere.
Pina nu o sa incerci nu o sa-ti dai seama.

Laurajr ziceai ca poate o duci pe fetita ta la Kumon
Ce-ai mai facut ca m-ar bate si pe mine gindul sa-l duc insa nu-mi dau seama merita bani aia

oanagabriela ziceai ca plecati in vacants
Cit ai dat pe bilete

O zi buna miine

Edit : Va ziceam ca scriu mai rara astazi cit am scris mesajul am ars mincarea de miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Donia, noi taram copilul la muzeu (nu prea des) vinerea cand e gratuit ultimele 2 ore sau asa ceva. La inceput nu i-a placut, dar acum casca gura pe acolo parca, parca e mai incantat... La expozitia cu dinozauri n-am fost, am auzit insa ca-i spectaculoasa. Ma tot intreb daca sa-l duc... sau stric orzul pe gaste (a)....

Magdone du-te tu la teatru de papusi si zi-ne si noua cum e.

DanaMario, eu am 2 bilete/pass la Solarstage si trebuie sa aleg intre Ali Baba si The Baloon Tree. Sunt in mare dilema ce sa aleg... Le-ai vazut? O sa-mi expire pass-ul pana la urma... atata ma sucesc.

Ina869 eu stiu ca si scolile MOntessori (ca si Kumonul) sunt tot franciza... unele sunt bune (adica chiar aplica teoria doamnei cu acelasi nume) altele doar ametesc parintii.
Denisa, ne-am mai contrazis o data pe tema asta... vreau doar sa subliniez, again, ca-i parere personala, nu stiu toate gradinitele Montessori si sunt convinsa ca unele sunt foarte bune.

Diana2007 eu am vazut solutie din aia in reclama la TV (unde suni, platesti cu visa si ti-ai luat minunea) si o data in Sears la raionul unde se vand tacamuri.

Eu cred ca am imbatranit...rau... am insomnii.. nu pot sa adorm sau ma scol la 4 si nu mai adorm la loc....ca de aia am re-devenit brusc activa.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, you made my day! Terapie, cum zice Dana!

Corina, vezi ca este un subiect de insomniace la PSI, deschis de maru. Unele insomniace de ocazie, altele de cand lumea, altele de varsta, baga un nas acolo, poate gasesti o solutie (fara acetona). Daca nu, mai da si tu un buz la 12 nooptea sa ne plictisim reciproc... Si uite asa, ma duc eu imediat sa invat ceva mate de-a 11-a sa verific si ultimul capitol din munca lui fiu-meu, tanam. tanam. Fericire mare pe musiu, pana la toamna incheie capitolul matematica de tot! Am citit ce nedumerit era Luca ieri de dezinteresul tau in teme, vezi ca ai gasit metoda? Ori o fi Miss aia draga lui motivatia?

DanaMario, eu si familia sarbatorim atunci cand nu ard mancarea! Once in a while nu-i mare bai, asa ca poti sa mai scrii

Donia, nu au mai fost dyno si acum cativa ani? Atunci i-am vazut, e foarte fain, merita si daca nu esti innebunit dupa ei!

La ROM au si programe de activitati speciale pentru copii, ca un fel de club, in fiecare sambata dimineata sau dupa-amiezile. Poate am mai zis... Fata mea a fost acolo un trimestru, sambata, prin clasa a 2-a, i-a placut la nebunie, abia astepta sambata urmatoare, din pacate pe cand am aflat de program era cam tarziu si deja abia se mai potrivea cu grupul, dar e super pt copii mai mici. Imi amintesc si-acum confuzia ei la prima ora... Ea a fost la ceva club cu cavaleri si domnite medievale si cand i-au intrebat pe copii la prima ora sa spuna ceva semnificativ despre epoca respectiva, fie-mea a ridicat mana si a zis "black death". Instructorii (niste tineri, studenti cred) au belit ochii la ea si-au zis... "pardon?". Ea a mai incercat odata ..."bubonic plague" un pic mai nesigura... Aia "ooooh! aaaaah! yeaah!", "very good, but we are actually thinking more like... printi, printese, cavaleri, castele". Ei i-a placut cel mai mult ca-i duceau prin muzeu prin locuri care erau inchise sau restrictionate publicului.

Nelia, in ritmul asta, iti corecteaza Agata lucrarile pt scoala in curand, nu mai trebuie sa cauti. Felicitari! Pe personajul asta extraordinar il cheama Eduard si e un vampir de treaba, mai mult nu stiu , si ma surprinde, ca ea nu e cu genul asta de literatura, dar cine stie, asta o fi mai special. Maine tre' sa fug sa caut cartea a 3-a. La a 2-a i-a citit si copertile!

La Mr Darcy vad ca-i coada mare, ce noroc pe Miss Benett (sp) aia! Sincer, eu cred ca de-asta n-am putut avea un gagic in liceu: pai cu stacheta ridicata atat de sus, plus creierul meu in stadiul de tot ce zboara se mananca, cine se putea masura? Vai, vai bietii baieti!

lorelaim, se adapteaza micutza, vezi? Poti fi mandra de progresul ei. Daca incep sa iti raspund la intrebarea despre plozioii mei, nu mai termin azi, asa ca am sa raspund doar ca bine, mersi. Cand am venit in Ca mi-a luat o vreme sa descoper ca asta e tot ce asteapta astia de le mine cand intreaba "how are you". Intram in niste detalii la inceput, ca rad si acum cand imi amintesc.

Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Ce s-a intamplat cu dintisorul lui Tudor alAnei pana la urma? Am scapat vreo postare?

Inca ceva si ma duc la... matematica. Stiti ca era o poveste cu un om (Pacala sa fi fost?) care umbla cu o usa in spate? Mi-o reamintiti si mie daca o stiti? De ce umbla? Care era deznodamantul? Nu de alta, dar umblu de vreo luna cu 2 covoare si o usa de dulap in masina si sa stiu si eu care-i hashul. Initial credeam ca tre sa le duc la curatat si sa caut o usa identica, dar de fapt doar le plimb de colo colo.

Ah, era sa uit... Podeanu, asa as veni si io la barul ala...Uite ce m-am intins iar!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus dragi canadience
Multzumesc frumos pt urari si pt felicitari... Din pacte acum eu sunt catpusita rau-rau-rau de tot... Cred ca Ina are dreptate: e gripa... Sinusurile sunt pline, capul ma doare si imi vajaie, am dureri musculare... am avut si un pic de febra... Azi noapte NU am reusit sa dorm - parca am avut in cap un film non-sens care se derula cu f mare viteza de cum inchideam ochii... Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata... Imagini fara nici o legatura (din care nu mai tzin minte nimic) se derulau in capul meu... apoi am avut frisoane, apoi am transpirat si iar frisoane... Vai de capul meu... Asa ceva eu n-am mai patzit... Cred ca am luat virusache de la prunca si acum isi face de cap... Prof de suedeza a anulat ieri ora si a venit azi... Eu cu capul mare (sinusurile astupate, urechi infundate) ma chinuiam sa ma concentrez... sa vorbesc corect atat in sue cat si in engl... De cateva ori am dat-o pe ro. Gabisor a fost neasteptat de cuminte. Timp de 1h si jumatate nu ne-a deranjat niciodata! S-a jucat singura in sufra cu jucarioarele ei. Ea manaca tare prost... Ii vine tot timpul sa verse... Nu vrea nimic... Pe moment o las in pace... Nici mie nu imi e foame... De-abia am reusit azi sa mananc o jumatate de felie de paine prajita...
Promit sa incerc sa scriu mai multe peste weekend... cand sper sa ma simpt un pic mai bine.
Multa-multa sanatate va doresc si un weekend fain si linistit!

Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am citit doar ultimul mesaj, revin mai pe seara,
Lorelaim, stiu ca pentru astfel de gripe nu ( prea) exista tratament medicamentos ( Tylenol sau Motrin ) asa ca iti spun cum am procedat eu: seara la baitza, lasa robinetul cu apa fierbinte sa curga si stati acolo tu si Gabisor, va ajuta la sinusuri, mancati stiksuri si paine prajita , carne deloc fiindca se digera greu, chestii usoare gen supici de legume ( creme cu crutoane), piureuri si ceaiuri la greu.
Probabil o sa dureze citeva zile ( pe mine m-a tinut mai mult, am avut organismul foarte slabit ), incearca sa te odihnesti cit poti, si asta ajuta.
Sanatate rapida!

Fug!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput