Sezatoarea canadiana (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nelia mi-a placut ce ai scris. Si eu te inteleg perfect, chiar daca nu am stat complet acasa decat jumate de an( la 6 luni ai lui Marc am avut 2 cursuri la univ si ce bine mi-a facut) plus ca eu am o lisa groaznic de vida de prieteni in carne si oase. Nu stiu cum se face ca numai peste ciudati( din pct meu de vedere , si dpa criteriile mele , dau) iar cei cu care ma impacam au ramas la Quebec ville. Sau eu oi fi ciudata ca mai e si varianta asta

as vrea si eu sa-l dau pe Marc la niste activitati. Ca are saracul atata energie. Dar eu nu gasesc nimic in cartierul meu pana la 3 ani. De la 2 ani, la mine la biblioteca in Anjou se organizeaza sambatat teatru pt. copii. Dar nu-l vad pe el sa stea cuminte pe scaun .
Iar cu inotul, o las pt. cand va fi mai cald. Ca mi-e frica cu otitele.

Imi dai si mie niste idei?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Asa e Nelia, frumos ai scris si esti nemaipomenita.
Noi azi am fost la parcul din capul strazii si ne-am dat pe derdelus si acum ma duc sa-i caut gazei mele patinele de anul trecut sa vedem daca ii mai sunt bune.De regula in weekend la noi sambata e curatenie, gatit, cumparaturi iar duminica mai ne intinim cu prietenii sau stam in casa terminati de oboseala ca de luni iara pe drumuri, la munci si obositi.
Eu nu stiu cum fac ca sunt mereu obosita, drept e ca ma si trezesc in fiecare zi la 5 dimineata.
Dar stau si ma gindesc la ce ai scris si asa e, depinde mult de copil, cred ca Ilincai i-ar place multe sa faca dar e usor timida si pina trece bariera asta ii ia ceva timp.Am incercat sa o duc la gimnastica in vara si tot ce a facut a fost sa stea agatata de mine.Poate trebuie sa mai creasca nitel sau poate e doar timida si trebuie avuta rabdare cu ea, mai incercam in primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor

Acuma imi dau seama ce greseala am facut cand nu m-am intors la vechiul loc de munca, in ideea ca-mi gasesc altul mai bun. E adevarat ca ma chemase doar doua zile pe saptamana in ultima perioada dar era mai mult decat nimic si nu stateam acasa. Sper sa nu regret pasul facut.
Un sfat ce eu nu l-am luat in seama: Cauta de lucru in timp ce lucrezi, ca gasesti mai usor, poti sa-ti permiti sa refuzi unele oferte si negociezi mai bine decat daca esti fara job. Daca puteti sa nu ignorati acest aspect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

fetelor, sa stiti ca eu nu am condus aproape deloc in Ro, desi aveam permisul din 2002. am venit aici , am luat G1, am luat apoi cred ca vreo 10 ore de conducere cu o filipineza si mi-am luat G2! la inceput mi-era o groaza de numa sa conduc, dar am fost nevoita sa ma descurc singura pt ca incepusem sa fiu chemata la interviuri..nu conta ca plecam asa repede de acasa de ajungeam cu vreo ora inaintea interviului numai sa nu cumva sa ratez locatia... si mi-era o groaza de parcari!! mergeam in cel mai indepartat loc de parcare ,unde era mai liber..dar acum nu mai am probleme. "repetitia e mama invaturii"..!
pentru fetele din Toronto: stiti cumva cum as putea sa trimit un pachet in Ro? preturile de la Canada Post m-au cam speriat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by jessie

fetelor, sa stiti ca eu nu am condus aproape deloc in Ro, desi aveam permisul din 2002. am venit aici , am luat G1, am luat apoi cred ca vreo 10 ore de conducere cu o filipineza si mi-am luat G2! la inceput mi-era o groaza de numa sa conduc, dar am fost nevoita sa ma descurc singura pt ca incepusem sa fiu chemata la interviuri..nu conta ca plecam asa repede de acasa de ajungeam cu vreo ora inaintea interviului numai sa nu cumva sa ratez locatia... si mi-era o groaza de parcari!! mergeam in cel mai indepartat loc de parcare ,unde era mai liber..dar acum nu mai am probleme. "repetitia e mama invaturii"..!
pentru fetele din Toronto: stiti cumva cum as putea sa trimit un pachet in Ro? preturile de la Canada Post m-au cam speriat....

http://www.faptudivers.com/RBD/transport_pachete.htm

Io is cea mai tare din parcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Melody, ce mai faci? Asa-mi palce nick-ul tau... nici nu-ti poti imagina.

Laura, eu il duc pe Luca la niste cursuri prin ... am un lapsus cumplit...din astea care se fac la centre comunitare. Desen e singurul curs la care s-a cerut singur...eu n-am fost capabila sa aleg unul, asa ca l-am inscirs la 2, care din descriere pareau diferite, dar acum ca au inceput realizez ca sunt cam acelasi lucru.

Cu activitatile copilui e destul de complicat, eu am dus copilul la multe activitati, din pacate nu pot sa zic ca-i mare amator de plecat de acasa (noi suntem,nu stiu cui seamana), dar eu am tot incercat in speranta ca vom da peste ceva care ii va place in mod deosebit. Si uite ca pana la urma a cerut singur desen.

Magdone, la ce ora aveti bilete pe 11? CA eu trebuie sa sun sa vad daca mai sunt locuri in ziua/ora aia. te-as suna da nu mai gasesc numarul.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Corina, am fost azi de la 11 dimineata . lasa poate data viitoare.

Fiind pentru prima data la un spectacol de genul asta, nu stiam cum o sa fie, dar vreau sa va zic ca mi-a placut f tare, iar Razvan a stat nemiscat 1 ora cat a tinut. De asta mi-era teama ca nu o sa aiba rabdare. A fost un spectacol interactiv, ii antrena si pe copii in poveste. Saracul Razvan de cate ori a ridicat mana nu l-a chemat si pe el niciodata pe scena, iar nici la tombola de la sfarsit nu a castigat, asa ca la intrebarea daca i-a palcut la spectacol si daca mai mergem, a zis ca nu i-a placut si nici nu mai vrea sa mearga

Cu condusul nu stiu cum sa va incurajez decat ca tot prin practica se invinge teama, cu cat conduci mai mult cu atat mai bine.
Ma uit acum la sotul meu care nu a avut carnet niciodata, si nici nu si-a manifestat vreodata dorinta de a conduce, dar acum am pus piciorul in prag si am zis: pana aici, eu nu mai conduc, m-am saturat, pentru toate alea eu trebuia sa conduc, la cumparaturi, du-te du-i pe toti la gradi, servici, ia-i de la gradi, de la servici, nu stiu unde, numai eu, nu mai zic asta vara cand cu renovarea, cate drumuri am facut la Home Depot de mi s-a acrit de magazinul ala...ce vroiam sa zic, ca numai de o saptamana conduce cu mine in dreapta si deja are niste reflexe si un tupeu pe care eu nu l-am avut si nici nu o sa-l am vreodata...totusi cred ca sunt facuti altfel decat noi femeile

Magdone 21+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

apropo de cursuri, Tudor a avut azi a doua sedinta de patinaj, bucuroasa ca l-am prins pe husband pe acasa i-am trimis pe amindoi; s-au intors dezumflati rau, al mare ca i-a cazut de multe ori odrasla, al mic ca nu mai merge ca s-a lovit...pai cum sa nu se loveasca, pentru ca lui ta-su nu i-a trecut prin capatina sa-i dea cupchilului suportul de care s-a tinut data trecuta si al mic saracu s-a chinuit destul (din poze iese ca totusi cupchilu merge bine, noroc ca-i meserias la activitati fizice ), o fi crezut ca-i Superman fiu'so si zboara direct pe gheata de la monitori nici nu ma astept...;
si eu am incercat cu Tudor chitara si pianul pe la 5 respectiv sase ani si n-a mers (la pian e si greu, ca trebuie sa lucreze cu notele), si anul asta deja sunt la al treilea caiet, profesoara spune ca merge foarte bine, asa ca nu ma impacientez, pina la 10-12 ani eu cred ca un copil are timp sa le incerce si invete pe toate, daca nu vrem sa faca performanta;

am fost sa vedem o casa...nasol cind cauti a doua oara, nimic nu ne mai place; cind ma gindesc c-am luat-o pe prima la plezneala, repede si fara ezitari;
asta de azi este tare frumoasa si pretul e ok...dar e uriasa pentru noi trei, nici bunici nu avem de adus; are 5 dormitoare ( trei sus+2 jos), piscina, curte mare, un basement frumos cu un living urias, soba cu lemne jos, si e la cheie, destul de noua, doar sa ne mutam,dar ne pierdem in ea...

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ana,unde ati gasit casa, in ce zona si la ce pret era (aprox daca vrei sa-mi spui)?

Din pacate noi am fost nevoiti sa renuntam la cea care o gasisem inainte de sarbatori;ultimele conditii puse de banca ne-au facut sa ne schimbam cel putin pentru moment decizia, dar nu-i bai, asa ca din februarie vom incepe din nou cu cautarea.

Claudia, imi pare rau de job, cunosc senzatia.Si eu am lucrat pana acum temporar.Eu urasc perioada de interviuri,in Ro nu am avut decat un singur interviu in cei 10 ani de munca, iar la cat de vorbareata sunt eu mai mare dragul .
Bafta multa in continuare, este inceput de an si sigur va aparea ceva in curand.Ai cautat pe emploiquebec.ca ?

Nelia, ce povestesti tu acolo pentru mine este SF.Eu cu unul singur nu fac fata, sincer.De activitati ce sa mai spun, nu am inceput nimic pana acum, tot sper ca atunci cand ne vom muta sper sa fie ceva si aproape de casa.Norocul meu ca la gradi face cam de toate ca altfel...

Legat de condus, mie imi place la nebunie.In ro am condus 3 ani iar aici mi-am luat carnetul dupa aprox 1 an de la sosire.Ce-i drept la prima "abatere" pe autoruta am crezut ca mor de frica.Totul tine de practica insa cred ca trebuie sa-ti si placa macar un picut.
Nelia, nu mai sta pe ganduri, ai sa vezi ca dupa o sa ai senzatia ca ccc conduci de cand lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ana Stroe, ma faci sa rid, baietii mei amindoi se cred Superman, iar intr-o ciocnire frontala cistiga fi-miu, ca are capu mai tare.. Casa aia cu 5 dormitoare suna super, unul din motivele pentru care ne-am luat casa a fost ca nu mai aveam loc in junior one-bedroomul pe care-l ocupam la vremea respectiva (2001) si pe buna dreptate, ca chiar era minuscul.. Dar in ultima vreme zicem din ce in ce mai des ca ne trebuie o casa mai mare - ca iar nu mai avem loc.. Mai in gluma, mai in serios, n-ai vrea sa-mi dai, te rog, niste detalii in privat (ca sa nu plictisim fetele aicea)?

nelia, toata admiratia (pentru ce-ai scris la sfirsitul capitolului trecut, ca inca n-am apucat sa citesc si capitolul asta). Si ce ziceai ca mai faci?

Fetele din si din jurul lui Toronto, daca aveti odrasle care vor sa creasca pestisori, sau vreti voi sa va-apucati, am de dat xifo, molly si betta. Betta sint inca mici, dar in doua luni vor creste. Maculii betta trebuie sa fie maxim unul pe acvariu, prefera apa mai calda (deci incalzitor), dar se descurca si fara. E pestisorul care poate sa stea intr-un bol (ca in desene animate), ii trebuie doar mincare (nu prea multa) si ceva substante de tratat apa (sau, alternativ, doar se lasa apa vreo doua zile la evaporat clorul). Xifo si molly sint "schooling fish", adica le merge cel mai bine in "turme" de 3 minim, au nevoie de filtru ca sa pastreze apa curata si nu zic nu la incalzitor (nu-i obligatoriu). Un acvariu marisor (10 gal) se poate gasi cu 10 dolari la reteaua de magazine Big Al's - majoritatea magazinelor pentru pets vind "kituri" de acvarii de volum mic (2-5 gal) cu 30-50 de dolari (inclusiv Walmart), numai ca multe din componentele kitului sint inutile. Cu cit e mai multa apa in acvariu cu atit e mai bine pentru pesti si e mai putina bataie de cap cu mentinerea apei.
Am zis ca dau pestisori numai in Toronto si imprejurimi pentru ca habar n-am cum sa-i impachetez si sa-i expediez, proces care in plus si costa bani.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput