Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!

Sunt racita varza! O forma tampita pe care nu am mai incercat-o pana acum! Ma doare capul ingrozitor si desi nu sunt infundata in nas nu pot sa respir ca ma inteapa rau o nara...sper sa nu ii dau lui luca iar virusi...sper si eu...

amma, mult curaj si te imbratisez!

si pe tine Val!

si eu am un nodul la san. nu a trecut dupa ce am alaptat. trebuie sa merg la doctor in urmatoarele saptamani si tot aman!

felicitari iarinei ptr ,,colt de diamant"!

tzuna, luca a facut asa in prima faza a racelii. se trezea urland si adormea numai in brate, cu capul pe pieptul meu sau pe umar. ma cocosase. cred ca nu putea sa respire sau il durea ceva, cap, nas sau ureche! habar n-am! dupa ce i-au dat mucii macar stiam ce are! Pup fetita isteata si cocotzata!

doamne ce ma doare idiotenia asta de cap!si nu-mi trece cu nomic...

poater doar asa!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

multumim cui mi-a laudat ingerasul.....

Nu le-am facut eu,,...mi le face tipa care a facut calendarele de Craciun...acuma i-am mai comandat o tura si le modifica ea asa pozele...abia astept sa vad ce-mi mai face!!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

buna dimineata! Trebuie sa fiu scurta ca am pierdut vremea de azidimineata si acum sunt in criza de timp!

Ama, iti tinem pumnii sa treci usor peste momentele astea, din cate am citit pari o fata hotarata si cu picioarele pe pamant si cred ca reusesti sa te concentrezi asupra lui Lucas pana vine rezultatul bun si scapi de griji! Noi suntem aici cu majoretele pentru tine!

Iunita felicitari pentru dintisor! Azi am cautat dintisorii de lapte ai lui Raul (dusi de zana si ascunsi intr-o vaza) si mi-am amintit de perioada in care ii cadeau...cum trece timpul!!

Tzuna e o adevarata placere sa-ti citesc mesajele, aceeasi impresie de calm si echilibru o am cand citesc mesajele tale, chiar daca sunt intr-o perioada mai grea, ca cea de acum!! O pupam pe Maria si o rugam sa o lase pe mami sa ne scrie mai des si mai ales sa se odihneasca! Referitor la studii, cunostinte...din pacate e usor cu teoria.... Poze?

Lumi, cum mai esti cu noptile?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Am reusit sa pun poze in albumul de 9 luni...daca vreti sa ne vedeti...

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna ziua,

Felicitari Iarina! L-ai invins pana la urma pe dintzisor!

Ama-sunt alaturi de tine cu gandul,cu rugaciunea si sper sa nu fie nimic grav.Am trecut pe langa ceva asemanator si stiu ce este in sufletul tau.Mult curaj ca sigur cineva acolo sus te iubeste

Tzuna-imi pare rau ca micutza ta sufera si-mi dau seama ca si tu langa ea.O sa trecem si peste asta.Spun trecem ca ma aflu in aceeasi situatie ca tine.A avut si ea 3 nopti linistite si de azi noapte a luat-o de la capat.Astazi am dat iar proba de digestie la laborator.Am obosit sa ma tot gandesc "oare ce are?" "oare de ce nimeni nu-mi poate da un tratament?" Pe de alta parte am obosit si sa-mi dau cu presupusul si sa-i raspund sotzului meu la tavalugul de intrebari."Sigur e in regula?" "nu e nimic grav cu ea?"

Ciudat este ca face asta doar noaptea.Ziua este alt copil.Danseaza,pupa tot ce prinde,ma dragaleste,tine conferintze,rade in hohote.Nu mai inteleg nimic.Si o ducem asa de aproape 3 luni.

Cer scuze fetelor care au postat poze ca nu le-am vizionat.Imi voi face timp si pentru asta.Acum nu am stare.Vin ganduri peste ganduri,griji peste griji.

Va las acum ca-mi fug randurile de obosita ce sunt.Va pup si ve doresc voua si puiutzilor vostri multa sanatate.

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Mai multe poze aici... de cand era in burtica la 3 luni si pana acum :)http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw

Mirell@ mammy lui Teutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

TZUNA,sa sti ca si eu am avut necaz cu David ca nu dormea noaptea...Acum nu stiu cum e la tine ,dar sa-ti spun ce-am facut eu...
Asa se trezea si David,din 15 in 15 min,daca aveam noroc din ora in ora...asta dupa ce el la noi in dormitor dormea toata noaptea.Tipa asa de tare de ma gandeam ca o fi cazut din patut.Ma duceam la el,ii dadeam suzeta,sau tineam mana putin pe el,si adormea rapid la loc.EU,pana sa atipesc iar se trezea iar si o luam de la capat.

Am incercat tot ce-am stiut eu...i-am dat laptic in timpul noptii,dupa aia i-am dat ceai,am incercat si sa-l obosesc bine inainte sa-l pun la nani,etc.Nicicum n-a mers.
Pana a venit o prietena la mine si de la o poveste la alta am ajuns si eu sa-mi zic necazul cu David.
Si mi-a zis ca ea are niste cunostinte care cand vin cu copilu la ei pun copilul intodeauna sa doarma cu capul in est.
Asa ca,desi nu am crezut in chestii de astea,ma pun si eu si mut patutul.
Prima data l-am pus cu capul in vest,si dimineata l-am gasit cu capul in est.La fel si in urmatoarea dimineata.
Si mai stiu ca nu-i bine sa doarma cu electrice in camera.Am scos si alea,a ramas numai baby-pfonul.
Puteti rade daca vreti,da uite ca eu asa dorm de 4 nopti bine,fara sa ma tot trezesc.

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]

Mergi la inceput

Dragelor, o intrebare am voi mai sterilizati biberoanele?E o limita de varsta ptr chestia asta! Eu nu stiu ce sa fac! Imi vine sa nu o mai fac dar am impresia ca din momentul in care nu i le mai sterilizez nu mai e bebe al meu mic...si mi-e greu.tare greu...

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

karla eu nu mai sterilizez decat 1 data /saptamana tot tot tot . la ceaun :D... da, e cam ciudat , dar te obisnuiesti si cu asta. ca limita d evarsta unii spun ca pana la un an...

Mihaleaaaaaaaaaaa eu nu rad ca eu te cred... la noi nu functioneaza:D ca iarina da turul patului deci doarme si la s-s-e si la n-n-v...

azi sunt de garda se pare

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

iunita multumim de idei , dar nu il dau cu nimic in gurita pe Matei , il spal de 2 ori in zi pe dintisori, bea doar apa fiarta, de azi am trecut pe ceai de musetel la recomandarea medicului!
Cu suzeta in gura nu sta, ca nu i-a placut de la bun inceput si a azvarlea cat colo cand o avea in gura ...

Mihaela la noi e invers. Eu zic ca nu are nimic si sotul isi face griji . Si daca o tine tot asa ca nu e normal una sau alta atunci ma pun si caut pe net ! Si dupa ce vad ca mai sunt si altii cu probleme la fel ma duc la medic... ca e doar la 5 minute de mine. Asistenta mi- a spus ca neaparat trebuie sa il vada medicul ca nu ii place ce ii povestesc . In final nu a avut nimic, dar ca sa fii tu linistita mai bine du.te sa il vada !

Pupici tuturor !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput