Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!

Kitty, multumesc de intrebare...e mai bine.Ranile s-au vindecat si ii mai dau sa suganoaptea dar parca nu asa des.
Fetele voi patiti ca noi?
De la un timp nu mai doarme de 2 ori pe zi ci o singura data de la 12.30 pana la 14.In zilele astea seara pica frant si eu ma bucur ca e obosit si va dormi bine...da' de unde?Atunci cand e asa obosit nu doarme bine deloc.Ba chiar foarte prost doarme ca se trezeste din ora in ora.
Acum tre sa il trezesc eu dimineata la ora 7 ca pana in 12 sa mai doarma o tura si dupa-amiaza inca odata.Or' de la varsta asta atat trebuie sa doarma??

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Karra suuuuper ingerasul tau
Karla32 ce mi-e draaaggggg

Am ales si eu cele mai frumoase poze cu...Georgicaaaa

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MIHAELA- cred ca somnul ne poate fi influentat de multe lucruri. de aceea in dormitor nu avem televizor ci doar radio care merge in timpul zilei. Maria se foieste si doarme in toate felurile posibile. Eu am un capat al patutului ridicat ca sa nu-i vina suc gastric inapoi dar bineinteles ca Maria nu doarme cum o pun eu. Voi incerca insa ca de cate ori o asez eu in patut sa o asez cu capul spre est ca nu ma costa nimic (spre deosebire de Calma baby care a fost apa de ploaie pentru 350.000 lei) si poate va avea ceva efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

A trecut cu chiu cu vai prima saptamana de serviciu ... chiu si vai pentru mice ca ea a fost bine mercic acasa cu tati, fara mofturi, fara fitze.... si fara sa ma bage in seama cand au venit sa ma ia de la serviciu. Imi venea sa plang. Abia cand ajungem acasa se bucura si ea ca o vede pe mami si ma dragaleste, pupa,... e o dulce si jumatate.

Amma mule imbratisari si de la noi. Sigur o sa fie totul bine si nazdravanul tau o sa se bucure cand o sa te intorci acasa sanatoasa. Vazut poze cu Lucas frumos si mergaret.

MARIA ALEXANDRA – super dulce cu caciulita de iarna si ce mumos (plagiat de la Iunia) I se vad dintzucii....

Ruxy – cand mica ... cand mare ... a papat pana la urma bomboana aia???

Mirell@ – bine ai venit in cuibul nostrum de viespulici cu inimi de aur. Asteptam si poze cu puiul tau.

Lumi_Nag – dar la cate albinute sunt in stup tu crezi ca Lucas mai asteapta sa-I faci tu o fata?!?!?! Pana la urma l-ai obisnuit pe musiu George sa bea apa sau orice alt lichid??? Ca si noi avem aceeasi problema. Eu ar cam trebui sa o obisnuiesc sa bea si alt lapte ca sa pot sa o intarc usor, usor, dar refuza cu incapatanare. Daca apa bea bine din cescuta, lapticul e chhhh din orice as incerca eu sa i-l dau.
Dar ce cauta Georgica al tau in lighean???

Pupi si pentru Adrian mosu’, ce frumos sta el pe piciorusele lui

MICKYN Tudor are ochelari, are chitara ... pe cand primul album???

Razvan are 7 dinti?!?!?!? Pai esti cel mai mic din stup, nu-I correct... iepurici mic. Si a facut si primii pasi?!?!?! Atunci mai meriti un rand de pupici. Ti-o trimit si pe Maya poate o inveti sa mearga macar de-a busilea

lauramar – ce face Ariana??? Ca vad ca ai intrat sa-I raspunzi lui Biky referitor la casuta din gradina ... dar nu ne-ai spus si despre ea, sau munceste de zor la balonase?!?!? Ca doar curand o sa incepem sa ne sarbatorim puiutzii si o sa avem nevoie de foarte multe.

Apropos de Biky, ce fetitza Grohi frumoasa ai.... si ce bine sta in picioruse!!! Cum stai pui cu dintisorii??? ca mami promisese ca da de baut. la vara venim si noi in casuta ta, ne primesti???

si pentru Matei de Ioanaradu. Dupa cum se vede din poze s-a acomodat bine la bunici

Ddana – ce puiutz zambaret ai . Super decorul de craciu din parcul vostru

Pupam nasucul rosu al lui Radu, e baiat mare si frumos… roseata de la nasuc o sa treaca ea sa nu ramana semne. Pupici si pentru Alex Dilu Crocodilu' , super baiat ai Diana.

Vazut si instalatorul Vladut .... te-ai scos Carmen, la cat de greu gasesti un instalator esti fericita ca-l ai in casa ... si ce mai pozitie de somnic are [pup si de la mine si de la Maya.

Lia – ce obrajori rosiori are Bianca, numai buni de mocioflit. Si ce frumos construieste ea (sau mami pentru ea)

ADINA – bafta cu serviciul, sper sa iasa asa cum iti doresti tu.

Val- asteptam vesti de la tine si ne rugam sa fie totul bine la tomografie.

Catalina – vesela ... si frumoasa ... arata foarte bine dupa toate prin cate a trecut.

Bine ai intrat in randul dintzosilor Iarina. Urmatorii sa vina cat mai repede si fara dureri. Esti happy Iunia??? Si va tineti de dezmat??? Spune tot ce ati barfit, mancat, si iara barfit!!!

Carmina cum ar putea sa nu-I placa cuiva un astfel de ingeras?!?!? Ca si craciunitza si regina florilor.

Magda speram ca Matei nu are nimic. Devine barbat... poate de aia sforaie.

Mihaelaaa – si eu la fel patesc cand vreau sa o filmez facand o nazbatie, dar pana la urma o sa-l prinzi tu si ni-l arati batand din palme David. Despre somn... sora mea are o chestie de genul asta, ea nu se poate odihni decat daca doarme cu capul spre nord.

tzuna – sper sa fie de la vre-un dintisor care urmeaza sa iasa si apoi sa te lase si pe tine sa te odihnesti. Domnule ce isteti sunt copii astia!!! Ca doar nut e-a vazut pe tine catarandu-te pe un sertar ca sa ajungi la altul!?!??!

Alexa te-ai scos ... ai scapat de hranit copii, ca vad ca se descurca singuri. iepurasul, sau e catzel?!?! Si cu saniutza ... si pe fund ... iar Delia ca o domnisoara statea in carut sa-I priveasca, nu??

Karla –ce dulce-I Luca in pozitia asta de somn

Pentru cine are timp de vizionat avem poze noi incepand de aici

Incerc sa incarc si doua filmulete, o sa dau link mai tarziu.

pupici la toti ca m-am intins cat un post intreg, ca o zi tot e mai scurta

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca acum cateva zile Krissyintreba de laptele de capra.
Mama i-a dat nepoatei mele sa bea de la 2 ani, lunile in care au la noi caprele lapte. Ea era mai sensibila, racea foarte repede, nu avea pofta de mancare, si dupa un sezon de lapte de capra (nu mai stiu cate luni, dar parca din primavara pana mai spre toamna, cat a avut capra vecinei lapte ) s-a schimbat foarte mult, in bine bineinteles. Mama e convinsa ca laptele de capra i-a facut foarte bine. Acuma nu stiu la bebici asa mici cum o fi. Daca incerci sa ne spui si noua. pentru Sophia.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

CRINA astazi am scris si despre Arianna ,poate nu ai observar cauta mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici!
am reusit sa mai intram si noi.
am asteptat sa treaca furtuna si sa reusim sa citim tot.
noi suntem binisor.am fost la dr si la 10 luni avem 10.070kg si 81 de cm, am fost la analize si ne-a iesit o lipsa de calciu si de fier, nu prea mare dar este.
acuma luam calciu de la pharco si vigantol.
voi ati facut la bebei analize?

am fazut pozici si filmulete cu copii care devin pe zi ce trece mai superbi.
de indragostit m-am indragostit de CATALINA de ANAALINA, este o frumusica si are parul cret, e mortala.
am vazut sanie si ochisori superbi in posesia THEODOREI, o minune de fetita.
CARLA am vizionat si pozele tale dar nu pot sa spun decat ca seaman f mult cu tati, o asemanare izbitoare.
ANCA(selene) ce bucuroasa e MARIA afara!
MIRELA noi iti uram bun venit alaturi de noi in stup!
AMMA vreau sa-ti urez curaj si sa se termine cu bine, si speram sa nu stai prea mult in spital ca sa nu fii plecata de langa puiul tau.
sunt sigura ca o sa fie bine.
ADINA iti uram sa ai bafta sa fie raspunsul pozitiv si sa reusesti acolo unde iti doresti.
Doina-vazut nasuc de RADU frumos, dar sa stii ca semne nu raman la asa ceva. am avut si noi si nu au ramas semne.
IUNITA vrem sa felicitam albinuta ta pt primul dintisor si sa iasa si urmatorii fara probleme.
acum va pupam si ne intoarcem la cele cateva pagini pe care le mai avem de citit, ca deh mai fetelor voi scrieti nu va incurcati.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am vizionat si pozele cu Maya e tare dulce si grasana asa cum imi plac mie bebelusii,e diferenta de 3 zile intre ea si Arianna cate kg si ce inaltime are?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauramar

Am vizionat si pozele cu Maya e tare dulce si grasana asa cum imi plac mie bebelusii,e diferenta de 3 zile intre ea si Arianna cate kg si ce inaltime are?

POZE

Citisem ca ai scris si de Arianna, am vazut si poze cu ea craciunitza, dar am uitat sa ma intorc la mesaj craciunitza grasunica.
Noi am fost saptamana trecuta la dr. (8 luni si 3 saptamani) si aveam 8.750 kg si 75 cm. La inaltime nu cred ca a masurat-o prea bine, mi se pare mai mult decat imi iesea mie, dar n-am mai reusit sa o masor acasa. Dr. a zis ca e foarte bine.
Nu stam foarte bine cu papatul, noroc cu tzitzi si masa de legume cu carne, ca in rest mai mult ciugule.
In schimb dormim foarte bine, 2 reprize de cate o ora jumatate, doua ziua, iar noaptea se trezeste doar la 3 si la 5 sa pape tzitzi si trezirea finala la 8 (saptamana asta ca a fost cu tati si a vrut sa-l chinuiasca putin, cu mine se trezea la 9 ).

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by madybulancea
ane nu ai terminat de citit????

Nu am apucat sa mai citesc din urma. Intre timp am fost si 2 zile la Bucuresti, acum am ajuns acasa. Si seara tarziu, cand ma lasa Raul sa stau la calculator, am tot cautat informatii pe net, ca vreau sa-mi deschid o firma.

Dar ajung eu la zi........ la un moment dat.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput