Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
madybulancea spune:
buna intru si eu repede...sa o felicit pe Iarina pentru primul dintisor,la mai multiiii!!!!
Sa ii urez Ammei multa sanatate si putere!!!
Karra f frumos ingerasul tau....
pup!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by magdutah
am fost si noi ieri la medic caci mi se pare ca ii miroase din gurita lui Matei. L-a controlat si nu are nici o infectie si mi-a zis ca se poate sa fie de la iesirea dintisorilor sau ca doarme cu gurita deschisa.
Ne-.a dat insa trimitere si la un medic de nas-gat-urechi caci i-am spus ca de cateva zile s.a pus flacaul pe sforait. Asa ca toata seara am stat ca pe ace , mai ales ca ma pusesem de citit pe net si spunea ca poate fi de la polipi ca au crescut si trebuie operat, ca fiecare al doilea copil sforaie etc.
Astazi dis de dimineata am fost si acolo ... insa dupa control tot nimic. E santos baiatul ... sau cel putin asa cujm a spus medicul in "domeniul lui" . Acum sa vedem cum mai evolueaza ca nu stiu ce sa ii fac....
Va pup si sanatate multa . Poate deseara reusesc sa mai intru ...caci Matei e intr.o cercetare continua si imi e frica sa il las mult timp nesupravegheat. Sambata a reusit sa se ridice si sa cada si din scaunelul lui Peg Perego !EU daca nu l-am legat nu i-a fost prea greu sa reuseasca !
Magda Matei 9.04.2007
Hmmm...ma bagi in sperieti...ca si io am vazut chestia asta la David,si m-am gandit ca are vreo infectie ceva....Dar sotu zice ca is io nebuna,lui nu i se pare nimik.Asa ca am luat-o si io asa cum zice el...ca-s nebuna.Ca pana acum dadeam deja fuguta la dr.
Oare sa ma duc si eu cu David?Mai bine sa fiu sigura ca nu e nimk,nu?
Amma,iti tin si eu pumnii sa fie bine totul...ca tre sa fie asa.
Daca tot am intrat sa zic si io ceva de bondarelul meu...
Dinti...are 2 jos.care i-au iesit la 7 luni jumate unu dupa altul.In rest nu se vede nimic.Ieri mi se parea ca s-ar vedea ceva...tot jos..
Intrebare:Exista o ordine in care tre sa iasa dintii?Se poate sa iasa tot jos acum?Daca ii tampita intrebare ,ignorati-o!
Duminica l-am vazut si eu prima oara batand din palme la o melodie...Sa mai zic ca mi-a venit sa-l mananc de drag?
De atunci cum aude o melodie bate din palme,cateodata si fara.M-am tot chinuit sa-l filmez,dar cand ma vede cu aparatul in mana nu mai face...Da tot il prind eu...si atunci vin sa ma laud...
Da ma tot gandesc de unde o fi invatat...i-am arata eu...da pot sa zic ca nu mi-am dat prea tare silinta,n-am insistat.
de aia ma gandesc ca l-or fi invatat socrii cand a stat David 3 zile la ei...de unde altundeva???
mai aveam de zis ceva...da am uitat.
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]
Mirell@ spune:
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=7f85b51c.pbw Aici gasiti poze cu teo! Cine vrea!
In rest suntem bine! Amma, ma rog ca totul sa fie bine!!
Mirell@ mammy de Teoo
tzuna spune:
BUNA!
Am reaparut. Motivul lipsei- Maria nu doarme mai deloc noaptea. Plange mult de tot. Nu are febra, nu stiu ce o doare dar tipa rau, se trezeste din 15 in 15 minute tace numai dcaa o plimb ridicata prin camera.. cand o asez in patut o luam de la capat. Sunt terminata. Nu stiu ce sa mai cred. In acelasi timp ziua e f vesela, mananca f bine (mai putin azi) si a ajuns si ea acum la la luni si jumatate sa aiba 8 kg. Tot e bine. Dar ce fac cu somnul? care sa fie motivul s aplanga asa si seara de seara. Ca a mai plans dar avea si nopti mai bune cand ma odihneam si eu. Oricum nu am mai putut sta departe de forum asa ca citesc in mare ce ati scris , mai rasound la cate ceva si gata imi reintru in ritm.
Am vazut ca iar va certati. GABI 78- ai dreptate in ce-i spui tu lui Zadi privind rasfatul Zanei dar cred ca toate vom face greseli si unele chiar vom avea copiii rasfatati si cu tot felul de fite sa zicem asa. Legat de educatia copiilor- nu e deloc periculos sa-i soliciti acum cand sunt micuti (am mai scris de studiile facute in State si de cursurile intensive de la ei) problema este sa ii poti tine pe linia asta tot timpul ca ei sa nu ajunga sa se plictiseasca la gradinita, la scoala si sa le faci mai mult rau. Mesajul tau mi s-a parut putin cam dur , asta in situatia in care ZADI sigur isi da seama ca fetita nu ar trebui sa aiba acele crize. Si tot din lectiile de psihologie iti spun ca e bine sa spui copilului Nu (si sa explici de c enu are voie) desi recunosc ca si mie imi e greu si de multe ori nu-i explic nimic Mariei. Ii spun ca nu-i voie si o iau de acolo.
KMI- ii trimitem un pupic Timeei ca si Maria e la fel de slabuta dar cu pofta sa guste tot ce mancam noi. Mai nou dimineata refuza orice ii pregatesc in schimb mananca ce mananc eu asa ca micul dejun e compus din - banana in bucatele sau paine cu unt sau cozonac de casa si 40-50 ml lapte de vaca din cana mare identica cu a mea. initial nu vroiam sa-i dau dar altfel nu mananca nimic asa ca 40-50 ml d elapte de vaca pe zi nu -i va face rau ca in rest bea tot Humana. plus ca imi e asa draga cand vine ea spre cana si nu scapa nici o picatura. daca-i dau apa din cana e jale ca nu bea mai nimic. Scuipa tot.
VAL- te inteleg ca esti suparata dar cu putin noroc ii va reveni apetitul. E bine ca a mancat asa o perioada poate acum ii va fi foaame mai des totusi. iar daca din cauza dintilor nu mai vrea decat laptic nu ai ce-i face. Maria cat a fost bolnava a mancat numai lapte.
Ce mai stiti de Arissa si Maya. au mai scris ceva?
KITTY- imi pare rau ca ai ceva probleme cu Raul dar eu sper sa fie ceva trecator. e bine totusi sa mergeti la psiholog. Mi-a placut insa cum ai scris tu despre educarea copiilor si studii/cunostinte de specialitate. ai mare dreptate.
KRISSY- eu una stiam ca laptele de capra e mai gras. Mie in schimb imi place f mult. Am baut o vara intreaga cand eram mai mica si am stat la matusa mea la tara. Ea stiu sigur ca si-a hranit copiii cu lapte de capra. Nu stiu insa daca d ela 1 an sau mai tarziu. O sun si o intreb.
FONTANELA- la Maria e mica de pe la 7 luni si jumatate acum e aproape punctiforma. Perimetrul cranian e 45.5 cm deci e ok sa se inchida.
LAPTE DE VACA- eu nu o trec pe Maria la 1 an. Atata timp cat bea in continuare de asta Humana cu cereale o las asa ca are mai multe calorii si mai multe vitamine. Cat? Nu stiu cat ne mai tin buzunarele. In schimb voi continua sa-i dau dimineata putin lapte de vaca din cana ca sa bea si ea cu cana si asa va sti si gustul laptelui de vaca.
GABI78- am citit noul mesaj adresat lui Zadi si cred ca va las sa va "rafuiti " voi doua deci ignora mesajul de mai sus.
ABSOLUTA- tu chiar ai intrecut masura ca restul au mai lasat loc de comentarii etc.
Am vazut si eu mandretea de fetita cu tarcul la plimbare. Super.
Si Maria are 2 pete mari rosii pe obraji. Eu nu cred ca re dermatita sau altceva. Cred ca sunt d ela frig ca am scos-o si la -10 grade si cum nu sta cu fular sau altceva care sa-i apere fata... Acum o dau cu crema de fata pentru bebelusi si pare sa fie mai bine. Inca nu ma stresez. a mai avut asa si in concediu tot d ela frig si i-au trecut cat a fost bolnavioara si nu am putut-o scoate deloc.
RAISA- nu-i frumos sa faci KK in pat, nu ti-a zis mami? rusine ei! Maria a facut pipi si tot asa din picioare dar pentru ca eu chiar o lasasem fara pampers.
Trimit asa ca sa nu pierd mesajul si revin.
elyanne spune:
Biki... pampers si io nu si nu... ca puuut... n-au facut kk, dar put... Libero nu-mi plac pt. ca sunt mai grosi... Dar nu put, au aripioarele de prindere reglabile (adica se intind... ca's cu elastic).
Raman la libero... happy nu, se irita, pampers nu, am zis de ce, huggies nu, ca a inceput sa iasa prin pampers (nu pe langa... pe mijloc, prin el)... Altceva n-am mai testat recent.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
paxela spune:
http://good-times.webshots.com/album/562126805blYIgk poze noi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
iunita spune:
Multumiiiimi de felicitari! era si cazul.. stirba la facultate..ntz ntz ntz!
magdutah daca ii dai cu calgel e de la ala mirosul, am patit-o si noi. cu sforaitul..iarina sforaia cand avea mucuti... plus ca avand suzeta in gura sigur nu respira pe acolo decat daca i mai aluneca pe o parte
tzuna exact asa a facut airina 2 saptamani cu urlete si plimbat DAR NUMA IN SUS pana a spart dintele. EU ii dua si bonisan seara, 15 pic pt ca ea diaree sau febra nu a facut insa gaze o sumedenie.. de eram absolut derutata.. nus tiam daca sa ii dau de dinti, de burta.. in ultimele 2 seri am calmat-o cu nurofen. Cu laptele d evaca ..sunt mai multe mamici care dau deci fii pe pace, nu ii face rau. Si itimultumesc din suflet si te iubesc de tot ca ai scris chestia referitoare la NU.. ca io asa fac: nu e voie acolo da da dam..o iau dupa care ii insir o mie de chestii.. dar eu vreau sa stie de NU ca daca o gasesc cu mana la priza sigur primul lucru d eil spune un mare Nu si VREAU sa sara de acolo!
Mihaelaaaaa teoretic ar fi schmea 2 jos, 2 sus apoi restul jos sus..practic nu e asa. stiu calu Victor de marta i-auiesit in diagonala - unu sus, unujos, iar sus, iar jos.. stiu copiic arora le-au iesit mai intai caninii, nasica mea are 4 dinti si o masea.. deci.. e la marea ghiceala
s-a trezit maimutzel. va pup cu tot cu coltu mic de diamant!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
elyanne spune:
Mihaelaaa nu exista oridne de iesit dinti... cum vor ei...
In general ies 2 jos, 2 sus, apoi 2 sus in lateral si iar 2 jos in lateral.... apoi primele masele (cate 1 sus, jos, st. dr.)... caninii si iar masele (1 din fiecare...)
Cred ca astia's toti...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=98
La copii mei au iesit diferit de la unul la altul...
Mihai a respectat schema pana acum
Andrei nu... au iesit jos unul, sus unul, inca unul jos, iar sus... apoi unul in lateral sus, unul in lateral jos... si acum 2 odata sus,jos... unde nu erau... Hai ca te-am ametit (am ametit io...)... au iesit altfel decat in mod normal...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
tzuna spune:
LUMI_NAQ- cred ca poti sa incerci cu biberonul cu laptic (tot de-al tau) noaptea asa prin somn. Eu o mai pacaleam noaptea pe Maria sa pape desi nu ar fi vrut .
MARTUTZA- ma bucur ca sunteti bine. Pupici pentru Victoras.
Despre Maria- merge f bine in picioare daca se tine de mobila in rest in 4 labe dar cu viteza si mai ales spre locurile und enu are voie. Azi i-a venit in minte sa deschida sertarele de la un dulap. Eram langa ea asa ca am lasat-o si le-a deschis pe primele 3 iar la al 4-lea nu ajungea ca era prea sus si ce s-a gandit... sa se urce cu picioarele pe cel de jos si sa-l deschida si pe ultimul. Nu-mi vine sa cred... Oare ce ma asteapta?
Zilele astea am avut-o si pe finuta noastra la noi (cu tot cu mamica ca altfel chiar eram terminata) si Maria e topita dupa ea. Cum o aude cum incepe sa o caute. Nu stie sa se joace cu ea adica ar chinui-o daca am lasa-o dar e dulce asa cum se duce si se ridica la marginea patului sa o vada cum suge si apoi daca aia mica scoate sunete maria rade in hohote sau tipa. A facut-o si pe fetita sa rada in hohote pentru prima data ca Maria murea de ras in fata ei. E frumos sa ai 2 copii dar si f greu. Jos palaria pentru mamicile cu mai multi puiuti.
AMMA- sigur vei fi bine cu ajtorul lui Dumnezeu. Mult curaj.
IARINA- felicitari pentru dinte. Cred ca esti o scumpica. O sa vada mami a ta cand vei zambi cu gurita plina de dinti. Mie mi-e asa draga Maria cand rade si i s evad dintisorii..
MIHAELA- nu exista o ordine decat teoretica a iesrii dintilor. Mariei i-a iesit primul jos apoi 4 sus aproape in acelasi timp si apoi 2 jos dar in aceeasi radacina.
Gata pe azi.
tzuna spune:
IUNITA- am sa incerc si eu Bonnisanul. dar nu stiu daca ii mai iese un dintisor ceva.. ea are deja 8. Care ar fi urmatorul? Nu are nimic inflamat.
E posibil sa se fi obisnuit asa in brate noaptea? mie mi s epare putin probabil pentru ca ziua nu vrea in brate mai deloc. adica vrea dar numai ca sa o dam jos din patut sau din scaun. Nu stiu ce sa mai zic dar sunt terminata. Am niste dureri de cap si greturi de cred ca lesin. Nu-mi trec cu nimic. Nu am mai patit asa.