Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
anca_tamas spune:
betty multumim de apreciere.chiar daca as vrea eu sa-i dau si altceva domnisoara mea scoate cu limbuta tot afara.nici un fel de ceai,apa sau lapte praf nu vrea.nu stiu ce voi face cand nu se va mai satura cu laptele meu. par nu mai are acum ca am tuns-o ca pe baietei, am bagat masina lui tati de tuns in perisorul ala moale.acum asa de tepos e ca-i iese prin caiulita
diana_jors spune:
Fetele, am primit un hint: www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=41&p=0&sort=id%20desc" target="_blank">carticele educationale, in Metro sunt seturi de cate 4 la aprox 10 RON, deci jumatate pret fata de site
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
sherbi spune:
fetelor, relelor, ati innebunit?
mie chiar imi place sa citesc subiecte fierbinti. cateodata chiar ma plictisesc sa citesc doar meniuri de papa, greutati si lungimi de bb, dinti, lapte etc. nu ma intelegeti gresit. e normal sa scriem despre copiii nostri, dar nitica raca e de bun augur...in conceptia mea.
si acush sa va plicti si eu. david are diaree, nu-s de la ce si are kuru rosu si oparit.
noi umblam cu capra din casa in casa pana vineri cand va veni sotu pe plaiuri romanesti, asa ca va pup din zbor pana data viitoare.
am citit de lucas si tin sa spun ca e david la indigo. acelasi comportament.
zadi, mama, scrie tot ce vrei tu despre educatia pe care o dai copiilor tai. eu una sunt interesata. nu aplic decat ce imi convine si doar daca am chef.
cat despre istericalele lui ingrid, eu zic ca-s normale. are o personalitate puternica, nu e vorba numa de rasfat.
las ca va vad eu fetelor cum o sa fiti peste vreo 2-3 ani.
david deja ma bate cu palmele cand ii iau ceva nepermis din manuta si se crizeaza.
asa ca...tavaleala pe jos ma asteapta prin magazine. sanatos sa fie el, ca restul nu conteaza!
salutare la toti si toate, mici si mari!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
loradin spune:
Buna dimineata,
imi pare rau ca nu am mai reusit sa fiu atat de activa pe cat imi doream dar stau f rau cu timpul(de fapt el cu mine)
In primul rand vreau sa va spun ca ma uit cu mare placere la pozele puilor vostri si-mi dau seama in acelsai timp ce repede cresc(mai cand erau in burtica si ne vaitam ca nu mai putem?)
In al doilea rand vreau sa urez si eu bun venit noilor mamici si le pot garanta ca nu se vor plictisi in stupul nostru
Vad ca vorbitzi despre progrese si-mi este tare drag ce citesc.Azi ,maine ne laudam cum le merge guritza si ce intrebari incuietoare ne vor pune in parc.Si uite asa.....imbatranim alaturi de ei.
Cat despre Ana mea....sunt atat de multe de spus ca nici nu stiu cu ce sa incep.V-am mai spus eu voua..cand eram insarcinata l-am rugat pe Domnul sa-mi dea un copil ager,activ si destept.Partea cu frumusetea am lasat-o la mila Lui.Si iata-ma in fatza unei fetitze active cat pentru 20 de copii.Oare m-am rugat mai mult pentru asta? Ce-o fi fost in capul meu?
Am sa va descriu cam cum decurge o zi la noi:
-se trezeste la ora 6 si se joaca cuminte in patutz pana o razbeste foamea.Imediat primeste-n dar faimosul biberon de lapte cu cereale.
-timp de trei ore avem activitatzi educativ-artisice.Aratam animalutze,o punem pe mama sa faca precum toata ograda,scoatem toate jucariile din dotare,luam telecomanda si ne daam singura drumul la muzica,dansam ,ne lalaim.
-Pe la ora 9 ne bate Mos Ene in geam.Uneori il primim ,alte ori il alungam.In cazul in care il primim bagam o ora de somnic
-la ora 10 papam piureul de fructe(mar,para,kiwi,banana)
-urmeaza iar joaca,plimbat de-a busilea prin toata camera,cand obosim trecem pe premergator.
-la ora 14 papam ciorbitza de legume
-la ora 14.30 mai dormim un pic dupa care o luam de la capat cu joaca.De-acum preocuparile ei se schimba.Incepe sa-mi arate cu degetul locurile pe care vrea sa le viziteze si credeti-ma nu o deranjeaza sa le vada de 100 de ori.Hai la bec,hai la geam,hai la clantza,hai la sifonier.Crede-ti ca s-a oprit? Noooooo! Urmeaza piticii de pe perete si totzi partenerii acestora din desenele animate.Dupa care trecem la carticele."o vreau pe asta,nu o mai vreau pe asta,dar parca totusi era mai frumoasa aia....si tot asa.Cand s-a plictisit de ele incepe sa dea cu picioarele in ele .Atunci stiu ca are nevoie de ceva nou.Ce sa facem? Ce sa facem? Pana la urma gasim noi ceva.(daca este frumos afara plecam daca nu ,imbracam copchilu si iesim pe balcon)
-la ora 18.30 papam un iaurtzel milli de fructe de 150g
-la ora 20 trecem la baitza,papam si ne culcam
-mai avem o trezire pe la 4 pentru ceiutz(300ml) si ne culcam la loc.
-la ora 6 am luat-o de la capat
Aceste este poate cel mai gingas program.De cele mai multe ori noaptea nu este atat de blnda.De aceea vineri i-am repetat proba de digestie.Astazi am rezultatul! Sa vedem!
Nu cred ca mai are vreun sens sa va zic ca pic lata.O urmaream intr-o zi si ma-ntrebam " Cand va veni vremea aceea in care sa vina sa puna capul pe mine si sa stea si ea asa ...macar 5 minute linistita?"Mai am de asteptat nu?.
V-am mai spus eu ca e inebunita sa se uite pe carticele.Eu am profitat de asta si am invatzat-o asa cum am stiut eu ce reprezinta pozele.De cele mai multe ori ma ignora ca si cum mi-ar fi spus"ma plictisesti groaznic mami".Aveam asa o senzatie ca-mi consum energia aiurea.Dar....m-am inselat! M-am trezit cu ea intr-o dimineata ca-mi arata animalutzele atunci cand o intrebam iar ce ma distreaza cel mai tare este ca atunci cand vede poza calutzului incepe sa faca din guritza ca el.Atunci mi-am zis...hopa stai ca nu-i asa! Se face ea ca nu-i pasa dar baga la tartacutza.Acum..na...stitzi cum e....a crescut inima in mine si m-am culcat gandindu-ma ce fata desteapta am!.La fel am procedat si cu "ana unde-i nasul?" Cred ca o saptamana intreaga de cel putin 2 ori pe zi ii aratam "nasucul" Si? Credeti ca-i pasa? Noooo Dar...a venit si ziua cand satula de intrebarea mea mi l-a aratat.Dar cum credeti? Bagand degetul in el.O data ,de doua ori pana cand am renuntzat sa o mai intreb fiindu-mi frica ca o sa si-l faca ca un borcan.A gasit metoda sa scape de mine
V-am spus...sunt atatea de povestit despre copilul tau incat nu-ti ajunge tot spatiul din lume sa o faci.(nu va speriati eu am sa ma opresc aici)
Va pup si va doresc o zi linistita!
Minunea noastra la 8 luni
Kitty spune:
Sherbi draga, ce inseamna mintea odihnita, ce frumos si clar le-ai spus tu acolo!! Si noi ne isterizam - ceea ce Raul nu a facut niciodata - deja urla cu nervi cand nu o lasam sa umble unde vrea si incepe sa se incordeze ca un arc (oare dupa ce mi-am luat-o cu mancarea,Doamne-Doamne ma pedepseste cu isteriile - pe care le cam condamnam? ) Violeta, da" pozele????? Ca de cand asteptam!
Iunita, nu numai povesti!! Pune filmulet, sa vedem cum spune concurenta uiteeeee, ca suntem curioase si ciudoase ca noi nu dam foile cartii numai le mozolim!
Ela, bine ati venit in clubul mancatorilor de paine!
De sterilizat, bai oi fi eu mai denaturata dar nu mai sterilizez deloc, spal bine de tot, clatesc cu apa fiarta, dar ce sterilizat nene, cand asta linge non stop tot ce prinde, talpi de pantofi, roti de carucior, pereti(caz fericit). Am io piticii mei - cu alaptarea, cu fara zahar, sare, - cu alimentatia in general - pitici care i-am avut si la Raul si care acum s-au inmultit, dar astia cu sterilizatul nu-i am.
Am fugit sa termin treaba, ca azi avem socializare - la Fundatia Alpha Transilvana (Ela parca tu intrebai). AM sa va mai povestesc ce fac acolo - sunt lucruri simple - care se pot face acasa - dar unele dintre ele nici nu m-as fi gandit sa le fac!
Am uitat si ieri asa ca incerc sa imi rascumpar greseala: sarbatoritilor de ieri si de azi!!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
madybulancea spune:
buna dimi....offff razvi iar tuseste si are si nitei muciii...dupa ce am fost sapt trecuta la doc si mi-a zis ca nu i--a trecut gatul si sa il las in pace si sa il dau cu albstru de metil acum tuseste...adevarul e ca zilele astea,adik de sambata dimi a fost si frig la noi in casa 19-20 grade k nu a mai mers centrala pe caldura,habar nu am de ce...asa ca azi ia tre sa ajung la doc...offf numai rele am inceput sa cred k e ceva in casa asta,k numai rele ni se intampla,dak nu e una e alta si tot asa...gataaa va las ca is suparata tare!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
loradin spune:
Gand la gand cu bucurieMadybulancea.Pentru ca ti-ai dorit iar eu am promis si pentru ca dupa cae vad esti necajita..primeste un mesaj din parte lui Razvanelu'
In zi de mai am aparut,
Invaluit de un sarut.
Si te-am simtzit iubita mama,
Cum m-atingeai asa...cu teama.
Desi sunt mic,am suflet mare
Iar viatza ti-am inveselit-o tare.
Eu zic ca sunt baiat cuminte
Si-am sa invatz multe cuvinte.
Dar las' ca o sa cresc eu mare,
Si vei vedea de ce-s' in stare
Caci nimeni nu te va iubi ca mine
Numai sa stiu ca-ti este bine.
Si ca sa nu te plictisesti,
Pentru ca stiu ca iti doresti,
Iti dau in grija nepotei,
Si tanara ramai de vrei.
Desi eu astazi sunt mucios,
Raman la fel de dragastos.
Te rog mai ai un pic rabdare
Caci in curand voi creste mare.
Si-acum in incheiere-ti zic,
Chiar de te necajesc un pic,
Ca vor mai fi momente grele,
Dar trecem noi si peste ele.
Cam asta a avut sa-ti spuna tie Razvan.Eu nu am facut altceva decat sa-i transmit mesajul.
Minunea noastra la 8 luni
Kitty spune:
Mady, nu-i asa ca te simti mult mai bine?
Stiu ca in momentele in care copiii sunt bolnaviori, sau apar alte probleme - ti se pare ca nu mai vezi capatul tunelului! Vreau sa incurajez mamicile care acum sunt "in tunel"! O sa treaca si o sa fie bine, in curand o sa vina si primavara, incep albinutele si bondareii sa zumzaie pe afara, sa ne sarbatorim!!! O sa fie frumos, o sa fie bine, nu mai fiti suparate!!
Si un special pentru Ddana si Dragos!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
madybulancea spune:
loradin iti multumesc din suflet ptr poezie....am sa o pastrez!!!multi pupici ptr ana!!!
kitty multumesc!si intr-adevar ma simt mai bine..
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan