Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

lumi, poza la care te referi tu este dintr-un lung sir de poze...m-am plictisit pozandu-l si el tot asa statea.cam 5 minute nu s-a miscat. era o pozitie fireasca si interesanta.

stefimic, are ochii lui taica'su si din cauza asta toata lumea care il vede ptr prima oara spune asa. in rest este leit eu cand eram mica. am o poza in care zici ca este el! doar urechile nu stiu ale cui sunt! tata cand era copil le avea asa. acum nu se mai observa! nu stiu frate de ce le are distantate de cap! mari nu sunt dar e ...shtrumf!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Lumi, tin minte ca tu ai avut probleme cu o unghie de la picior; ce-mi recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Kmi eu am avut probleme cu ambele unghii mari de la picioare.Nu stiu cat e de rau la tine dar eu iti recomand sa mergi la doctor.Dupa ce am fost la doctor am realizat ca am suportat mai multa durere stand asa 2 luni si ceva.Acum au crescut unghiile pe jumatate...deci pana la vara nici nu se va mai observa.Dar cum poti sa te incalti??

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Crina, Karla, Elena va multumesc pentru ca v-ati gandit la mine. Rezultatul tomografiei este pentru moment bun. Era vorba de o adenopatie supraclaviculara care trebuie urmarita dar pentru moment este OK. A fost naspa, mi-au facut si substanta de contrast la care am reactionat cam urat. In sfarsit, multumesc lui Dumnezeu.

Amma iti tin pumnii. Doamne ajuta sa fie totul bine. Multa sanatate!

Tzuna cred ca de la oboseala si stres te simti asa de rau. Eu asa patesc. Astazi inainte de tomografie imi venea ingrozitor sa vomit.

Apropo de certurile si cuvintele grele care s-au spus pe aici as vrea sa fac si eu o observatie.

Eu cred ca toate suntem mame bune, altfel nu am intra pe acest forum sa intrebam de una de alta, sa mai aflam o parere, totul pentru copilasii nostri. Cum ii crestem asta este altceva, dar cu siguranta suntem toate niste mame bune. Disputele astea chiar nu isi au rostul si doar invenineaza pentru un timp atmosfera de pe aici.

Sa ii multumim lui Dumnezeu ca nu a trebuit sa deschidem subiect pentru noi sau copilasii nostri la forumul pentru umanitare si sa fim mai putin orgolioase (uneori chiar condescendente si rautacioase). Si mai tolerante.

Asa ca o paranteza, am trait in ultimele zile cu spectrul unui diagnostic care se putea dovedi foarte grav. Si multe dintre lucrurile care ma stresau mi s-au parut fara importanta.
Si eu aveam obiceiul sa raspund la aroganta cu aroganta, la rautate cu rautate etc. dar am realizat ca nu conteaza. Nu trebuie neaparat sa platesc cu aceeasi moneda.

Eu va iubesc pe toate si va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine de multe ori, cu un sfat sau un gand bun, inca de cand doar speram sa am minunea la care inca ma uit cu uimire.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Lumi, pe mine aratatorul ma doare nu la picior, am pilit azi unghia si s-a desprins de piele si cred ca s-a infectat si ma doare deja tot degetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Kmi cumpara de la farmacie Betadine unguent.Nu mai stiu cine imi recomandase si mie pe forum.Dupa ce am fost la spital, imi mai ramasese puroi la baza unghiei si de frica sa nu ma duc iar si sa o scoata toata, m-am uns 3 zile cu betadine si s-a uscat puroiul sub unghie.Acum ce sa zic...daca abia azi s-a infectat poate iti trece cu betadine.
Sfat:sterilizati uneltele de facut manichiura.Eu am patit-o si nu mai doresc la nimeni.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Kmi, cand s-a nascut Lucas a avut probleme cu unghiile mari de la picioare si a facut puroi.I-am dat cu biseptine, solutie pe care o aveam pentru buric.I-a trecut repede tot asa, s-a uscat puroiul.
Daca mai ai da cu din ala pentru buric.Sau daca ai cu tinctura de propolis.
Pup

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Fetelor, merci mult de incurajari.O sa fie bine, sunt sigura.Doamne , Doamne e acolo langa mine.

Se pare insa ca nu mai fac operatia joi, o sa trebuiasca sa vorbesc inainte si cu dr care ma opereaza.Asa ca nu stiu inca data exacta.
Zadi, treci in ring, unde umbli? Sper ca nu te-ai suparat pe mine, ca dupa mesajul meu n-ai mai intrat.Nu ma face sa te sun...ca eu nu stiu multe

Mergi la inceput

Val, io n-am stiut de tine, am citit pe sarite. Sanatate multa si tie.
Si asta-i ultima veste rea din anul asta, s-a inteles? Sa nu va mai prind cu figuri din astea!

Mergi la inceput