Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze -stiu unde e malu mare....e f bine ca va faceti casa...ai dreptate ca nimic nu se compara cu o casa...si la ce preturi sunt la apartamentele astea zici ca sunt nebuni...ne mutam la bals cu inima impacata si fara regrete doar ca o sa fie o mica schimbare pt ca nu o sa stam singuri,o sa fim cu socrii,sunt oameni deosebiti doamne ajuta ca altfel nu ma incumetam sa ma mut la bals...am zis sa mai stam in craiova pana nasc eu ca cine stie ce se intampla si am vreo problema si trebuie sa merg la spital...n-am incredere in spitalul de la bals...si in plus ca am si dr aici in craiova...apoi via bals...dar imi bag net si acolo asa ca...o sa fiu prezenta si pe crengutza bebeilor...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

[b] maia[b]

Tu fetelor eu va propun sa purtati la voi ( legat de breteaua de la sutien sau la ceva ce purtati zilnic) o chestie rosie, pe mine m-a invatat o fata de a mea si bine zice, este tare rau sa fim deocheate in sarcina pt ca sufera bb foarte mult.EU am executat si am pus o funditza rosie la bretelel cu care imi sustin pantalonii sa nu chishe.Pe alea le am toata ziua la mine si n-am grija.

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce mai fac Randunicile mele dragi?

Off, ce v-am mai neglijat! Ma iertati?

Nu-mi vine sa cred ca am de recuperat de la capitoul 62! Acum am intrat doar sa va salut si o sa revin dupa ce termin de citit tot! Am ajuns la AMR, ce repede trece timpul!

Sunt si eu acasa in pre-natal, deocamdata e bine, dar cred ca ma voi plictisi, dar am fetele mele care-mi tin companie. Tare inspirata am fost atunci cand am intrat la Odiseea Randunicilor.

Eu deja indraznesc sa ma gandesc la botez, cred ca va fi pe la sfarsitul lui iunie, e bine ca nu e nici frig, nici prea cald atunci. Deja stiu si unde il vom face: la Hotel Still****, in Baneasa, are capacitate de maxim 50 de locuri, exact cum vrem noi. Daca sunteti interesate, ma puteti intreba orice despre meniuri si alte chestii legate de el, ca sotul meu e General Manager acolo.

Ma duc sa continui sa citesc din urma ca am mult de recuperat!

Va pup mult, sper ca nu m-ati uitat si ca ma veti primi din nou cu bratele deschise!

Laly 30+ Maria Clarinda

AMR 10 SAPTAMANI!!!

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun venit Laly!!!![pup]
Hai, de acum daca nu esti activa pe forum primesti bile negre!
Am uitat si sa mananc de cand scormonesc pe trei ursuleti.ro, bine ca mi l-a recomandat Olgutza, imi place mai mult ca bebelusultau, nasol e ca la toat escrie produs indisponibil.

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Scumpa de tine, Naty!

Asa sa-mi faci, sa-mi dai bile negre daca mai absentez asa d emult, ca le merit.
Acum nu mai am nicio scuza, nu mai sunt la servici sa zici ca am atata treaba ........! Darpana luni nu stiu daca mai pot intra pe forum (motivat), ca maine merg la ai mei si n-au calculator si in week-end e mai greu cu accesul la calculator ca incerc sa-i acord mai multa atentie Randunoiului ca merita si el dragutul. Dar de luni, ............... sa va tineti bine, ca nu mai scapati de mine! Luni am programare la Iosup, sper sa fie totul bine!

Giani, nu te bucuri sa ma revezi?!

Laly 30+ Maria Clarinda

AMR 10 SAPTAMANI!!!

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Laly, nici nu vrem sa mai scapam de tine!
Nu m-a mirat nici la tine, nici la Mami ca va planificati deja botezul -deformatie profesionala, ce vrei! Mie mi se pare ca pana acolo mai e asa mult (nu numai ca timp ci si...cate sunt de facut si gandit). Eu nici macar nu stiu inca daca dpdv religios se accepta nasii (am mai explicat, noi le-am botezat copilul, ei ne-au cununat); ei evident ca vor si e solutia cea mai logica, dar Simo 27 zicea ca nu se poate ca suntem deja prea imbarligati. Mie mi se pare nedrept, dar mai intrebam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca azi am fost mai constiincioasa la serviciu decat ieri!

Naty, bine ca ai depasit greaua incercare pricinuita de vizita verisoarei. Acum te poti plimba linistita prin toate magazinele on-line ( sunt muuulte rau, pe bune... ). Mai zi-mi ce cauti, ca poate mai gasesc vreun link interesant !

Ela, super ideea casutei!!! Nu va fi usor, desi cred ca stii asta deja, insa va merita orice efort!!! Tare as fugi si eu de oras....

Ma duc la tanti medica de famelie, sa ii arat si ei ultimile analize...iar maine vin la serviciu pana la pranz, pe urma o tai spre Bucuresti, ca la 16:00 am consultatie la doctorita mea. Maine as vrea sa vorbesc cu ea despre felul in care o nasc, cu toate ca inca e prematur pentru mine...contand mult daca intru pe tratamentul cu Clexane sau nu! Asa ca va invidiez pe toate care reusiti sa va faceti un plan din punctul asta de vedere. Eu va trebui sa astept cel putin pana pe 05.02, cand am inca o eco la Iosup si probabil repet coagulograma...

Laly, bine ai revenit !!!

Cum s-o mai simti Roxana?!!?

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, intreab-o si pe Cory, cumnatul ei este preot!! Si inca unul luminat la cap si suflet...

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Olguta, termina cu prostiile, eu credeam ca ti-a iesit demult din cap ideea cu trombofilia, ce Clexane mama?! De nascut se poate naste oricum fiind pe Clexane, cu "comoditatea" in cazul cezarienei ca poti intrerupe injectiile cu 12 ore inainte de operatie; daca nasti natural, poti avea sangerare mai mare daca n-au trecut 12 ore dar asta-i tot. Oricum, nu mi se pare deloc devreme sa discuti modalitatea de nastere; mai ales ca ai cu cine discuta...Nu treci pe la mine dupa control?-stau f aproape de Municipal!

Mergi la inceput

Ia zi, Cory, ma apuc sa caut nasi (nu-i bai, am lista de doritori) sau i-am stabilit deja?

Mergi la inceput