Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
Oauuuuuuuuuu Zoze, m-am uitat acum! cand m-am vazut acolo cu programarea ma apucara si pe mine fibrilatiile!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 33 + cu Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ariel_7000 spune:
ali, da, sunt din botosani! din oras. stau pe strada stefan luchian, iar sotul meu a terminat scoala 11, liceul laurian, apoi facultatea in iasi :)))
bunicul lui este din satul cotu, de langa copalau, patria usturoiului:)
alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ramo_cata spune:
vad ca tot au mai fost insomniasce si azi noapte-clau suferinda saracuta,roxana,mami harnicutza pe care am facut-o si nasica,scuze asa am inteles...si mie mi-a placut mobilierul,sunt superbe dar acum nu dispunem de atatia bani...pt camera lui bebe o sa luam patut,am vazut unul care se transforma si are si noptiera,covoras cu desene,perdeluta...
si eu americancele-violeta si mihitza...mihutza ma bucur ca-ti place acolo ai sa vezi ca o sa te obisnuiesti chiar daca la inceput o sa fie dorul de tara de familie dar o sa ti-l aline puiul tau din burtica si sotiorul...faza cu despartirile din romania imi aduce aminte de plecarea cumnatei mele ,in 2006 la barcelona...peste tot planseste,soacramea pe o parte,socru la fel,sotul meu la fel care e ditamai omul si nu credeam ca o sa-l vad vreodata cu lacrimi in ochii,eu ,bunicii toti...dar dupa o perioada ne-am linistit vazand ca ii este mult mai bine acolo de cat aici in romania...si noroc cu avionul ca in 3 ore fara probleme esti acolo,am fost si noi de 2 ori e super nu se compara...e alta viata la fel am zis si eu ca-n filme..in unele locuri ,unele lasa de dprit...eu am fost socata cand am vazut homo pe strada,cum se tineau de mana,cum se pupau ...
simonete-lasa gandurile negre deoparte..iti fac mult rau si tie si lui yannis...mamica grijulie ca sa-i mai treaca...
nicol pe mine m-a masurat sotiorul dar tot in picioare am stat...acum cand o sa ma masoare o sa stau in pat...
rox si eu am luat gynipral si o sg data am avut palpitatii urmate cu transpiratii...dar am micsorat doza de la o tableta la 8h luam o juma tot la 8 h...
gbutucica-mamica deochiata...bine ca ti-ai mai revenit...daca ne povestim peripetiile nu inseamna ca ne plangem de mila,ce vorba-i asta?doar de asta suntem aici...sa spunem si sa povestim una alta,nu?sa fim alaturi una de alta virtual ...ajuta f mult sa ai cu cine sa vb...mai ales cum suntem noi condamnate la pat si singuratate
ursuleata sa te bucuri de CM
si eu am probleme cu constipatia de la elevit...dar beau pe fiecare dim iaurt,lapte ,mananc portocale si astea ma ajuta...cand am probleme si eu folosesc supozitoare cu glicerina
si noi am vrea sa ne luam apartament in craiova,asa cum v-am zis stam cu chirie ..stam in craiova din 2000 ,ne-am obisnuit aici si tare greu o sa ne fie cand o sa ne mutam la bals,chiar daca sunt doar 25km departare si cu toate astea mergem pe fiecare weekend acasa...acolo avem casa...cu multe camere,terminata in 2005 ,inainte de nunta noastra,e facuta pe placul nostru ,noi am fost cei care am ales gresia,faianta,parchetul,etc...o sa-i fie greu sotului cu naveta dar ne consolam cu gandul ca daca am sta in bucuresti um ar fi...sa faci 1h pe drum pana la serv...deci ce sa va zic multa bafta si noroc pt achizitionarea de case noi...si cred ca fara imprumut in banca cam greu poti sa-ti implinesti acest vis...
ramo26+ 27 sapt
bebicul_meu
natynic spune:
gata, a plecat. MULTUMESC de scuipaturi, sunteti faine tare
Underqueen, mama fetei e genul care blesteama si a facut-o nu odata iar pe ea am simtit-o mereu ca ar deochia, e f curioasa si f invidioasa pe tot ce are altul. Ultima data, sapt trecuta, dupa ce a vorbit cu ea la tel, tata a facut tensiune 180/100, a ametit si era sa cada pe scari; asta asa, din senin, fara explicatie. Poate ziceti ca-s cretina (cica si medic pe deasupra), mai demult si eu ziceam ca deochiatul e cea mai mare tampenie dar m-am convins pe propria piele ca nu e asa.
Clau, n-am citit topicul cu nasterea la Medlife dar intr-adevar, suna ca si cum locul s-ar afla in alta tara. Auzi, mergi cu periuta de dinti si atat...Pretul mi se pare totusi mare, mai ales ca niciodata nu poti elimina riscul de a aparea cea mai banala complicatie care sa prelungeasca spitalizarea, ceea ce, cum spui tu, ustura; dar probabil daca as citi de acolo mi-as schimba parerea. Eu sincer va admir pe toate care mergeti sa nasteti in privat, civilizat, la nivelul vostru de femeide o anumita calitate, scapand si de super-jenanta problema a spagilor. Printre altele.
naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Ramo, pai daca aveti casa mare la Bals, va place, rudele-s acolo, e aproape totusi de oras, de ce sa va mai luati casa si in Craiova? Ca apropo de naveta sotului 25 km, vorba ta, mie ca bucuresteanca mi se pare un fleac fata de ce indura atata lume in Bucuresti. Pentru copil e clar ca va fi mai bine sa creasca acolo. Si eu detest ideea dependentei de masina casa-oras, dar acolo situatia e cu totul alta decat in infernul asta.
M-am masurat si la orizontala, tot 95 cm am, nici nu are cum sa fie altfel, ca doar masuram circumferinta!
naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gbutucica spune:
Delphin sper sa fiu buna ospitaliera::
RAndunici pe prima pagina avem praji , sunt de la silfidutza.
va rog sa poftiti sa luati cu incredere ,acu cit va dau ,ca dupa aia inchid pravalia!!!
Ela sa aveti noroc si bafta pt constructie si zestre cit mai multa!!!
Naty , sa stii ca am facut "ptiu sa nu te deochi" si am umplut ecranu lu' leptopu' de umezeala.
RAmo ai dreptate
Ariel iti doresc bafta, dar te rog sa te documentezi foarte bine cu bancile ca sunt niste excroci toti( eu sunt patita cind am luat apartamentul), daca vrei iti recomand o prietena sa te puna la punct cu ceva detalii! si bafta
Nu mai stiu nik de ea, oare pe unde o umbla ca imediat ragusesc.
Simonneta ,
Clau de 2 ori
mai trec azi pe la voi si nu uitati ca prajiturile din prima pagina sunt la oferta( la 2 savurate inca una si te faci = )
Giani ,.... 33+ ca am dovada
AMR 7 saptaminisioare
Maia37 spune:
clau si cami-sa va intr-un ceas bun programarea iar voi doua cu puiutii vostri sa fiti bine.
ramo cata-sa faci dozarile cand ti se spune ca sa ai inima impacata.
violetaH- sa dea Domnul sa va fie bine in tot ceea ce va propuneti si
Mihutza11-ma bucur ca ati ajuns cu bine la destinatie,ca va place locuinta,ca bebelina a fost cuminte cat despre picioare se umfla saracele....Despartirea de toti cei dragi e grea dar ati plecat cu speranta de mai bine.
Simonette-nu mai fi suparata ca nu se va intampla nimic rau iar sotul tau o sa fie alaturi de voi.Eu asa ma incurajez caci sunt singura de atatea luni si ma gandesc cu groaza ca daca nasc si el nu e acasa?Ar trebui sa vina acasa cu 2 sapt. inainte de a naste si voi avea totusi 38sapt.Cat despre bb-ei ei sunt bine la noi in burtici sunt aparati si au tot ce le trebuie,deci n-ar avea motive sa se grabeasca asa-i?
butucica-bine ca te-ai descantat si intr-un final ti-a fost bine.
Naty-bine ca ai scapat de verisoara!Chiar vorbeam cu sora mea si-i spuneam ca vine la tine in vizita o verisoara periculoasa asa cum e a noastra.Verisoara mea se fereste sa priveasca in ochi dar odata tot sa intamplat sa ma deoache .Nu ne mai vazusem de foarte multi ani dar am mai vorbit la telefon.Cand a venit ea in vizita erau la mine si sora si mama mea.Nu stiam ca are patima deochiului si nu intelegeam de ce nu se uita la mine cand mi se adreseaza.Intr-un final mi s-a facut atat de rau ca nici pe scaun nu mai puteam sta,simteam cum ma scurg in jos iar sora si mama m-au vazut caci ma schimbasem la fata eram pamantie spun ele.Sora mea a zis intr-o doara ca poate oi fi deocheata ,la care ea a sarit in sus spunand ca ea deoache.Aici a primit o bulina rosie.M-au descantat toate si mi-am revenit repede.Afost singura data in viata mea cand cineva m-a deochiat asa tare.Am evitat vizitele de atunci si ei i-a parut tare rau.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei
clauclau spune:
Naty, si eu cred in faza cu deochiatul. In special la copii, am trait-o pe pielea noastra, adica bietul Razvanel cand era mic , il cam deochiau cei care se mirau de el. Si a vazut si randunoiul meu ( care nu crede in chestii de-astea ) ca dupa ce il descantam se linistea copilul imediat. Nu a mai avut ce sa comenteze...acum crede in deochi!
Giani, pup si eu fata! Mamaaa, dar ce-ai tras-o si tu azi-noapte!!!! Eu ma plimbam noaptea trecuta cu fular la gat si caciula pe cap ( prin casa ) si scanceam incet sa nu ma auda baietii mei! Si acum ma doare, dar ziua este altfel, mai poti sa suporti, in schimb noaptea, ma seaca durerea!!!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 33 + cu Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Oauuuuuuuuuu Zoze, m-am uitat acum! cand m-am vazut acolo cu programarea ma apucara si pe mine fibrilatiile!
Trebuia s-o facem si pe-asta!..Ce sa mai..N-are rost sa fugim de inevitabil!
Ramo si eu as opta tot pt.Bals!Nu poti compara confortul de la casa cu cel de la apartament..Si-n plus,in Craiova-apartamentele sunt scumpe ca naiba,aglomeratia-aglomeratie..Noi ne facem casa la Malu Mare(daca stii pe unde e),desi avem unde sa facem si in Cv...dar fugim de aglomeratia urbanaEu zic sa plecati acolo,fara regrete!
Naty-periculoasa tare matusa!
Sarutmana Giani!Sa dea Domnul!Va tin la curent,oricum..Probabil ca vara mi-o voi petrece mai mult pe-acolo,cu BB la carucior,aer curat..Promit pozici!
Wow Maia-si tu ai rude periculoase?!Mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva!!Doamne fereste..sa n-avem parte!
Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
ramo_cata spune:
gata am terminat si noi de calcat ..cand o veni puiul si-o vedea ce puiutza harnicutza am foat....
naty-bine ca ai scapat de verisoara rautacioasa si invidioasa...si gur pt bebe o sa fie mult mai bine sa creasca la casa, mai mult spatiu e mai multa liniste..e un orasel mai mic unde am crescut,am invatat,unde avem prietenii din copilarie...ne dorim pt viitor o casuta si in craiova,dar sa vedem ce ne rezerva viitorul...
maia-am facut toate dozarile de cate ori mi s-a spus..acum trebuie sa mai fac in februarie...
eu azi noapte am dormit ca un bebe dupa baita...m-am trezit de dim asa de bine...am visat ca faceam placinta cu mere si nu stiu cum le amestecasem ca in vis ma gandeam sa fac un chec si sa-l umplu cu mere date pe razatoare...
si eu cred in deochi...si sper sa ne fereasca d-zeu copii de astfel de lucruri ca tre-s nasoale...plange bebe si nu stii ce are
ma enerveaza rau oamenii astia care se mira ca tolomacii stiind ca si deoache...uff
ramo26+ 27 sapt
bebicul_meu