Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, acum trebuie sa-mi fac analizele de trim. 3, dar nu merg pana la Medlife pentru ele, e foarte departe de mine si ca sa merg doar pentru o intepatura...
O sa mi la fac aici in Titan, la o policlinica. Cred ca o sa merg maine dimineata. As putea sa merg si la medicul de familie saptamana viitoare si le-as face compensat, dar nu o sa fie sotul in oras si singura nu ma duc pana acolo. Cred ca ramane varianta cu policlinica de aici...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mami eu evit sa ma uit la stiri urate cu si despre bebelusi, tocmai sa evit caderea in butoi...plus ca am observat ca, daca vad ceva ce nu imi place la TV, se agita si bebe...cred ca nici lui nu-i place...

diana fi tare in continuare! nu trebuie sa te dai batuta! suntem alaturi de tine

VARUNA la multi ani! si tot ce iti doresti

naty si eu fac la fel deobicei cu retetele...asa ca voi improviza si de data asta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 33+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Varuna, la multi ani!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si bb sa fie sanatos!!!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,

cumnatului meu i-am povestit intreaga situatie...cu lux de amanunte...raspuns: "Nu e nici o problema cu botezul...se poate sa-i boteze din nou nashii. Probleme ar fi doar in cazul (absurd) al unei casatorii intre nashi si fini...abia atunci s-ar pune problema de inrudire duhovniceasca."

Dar cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe preotul de la biserica unde ai vrea sa o botezi pe Iulia...

Ariel, am citit si eu "Amintirile-din-frageda-pruncie" a Alexutzei.

Zozelina, astept poze cu achizitiile pentru bebele tau!

Ma duc sa indop Larisul si sa-l scot la o plimabarica...azi am chiulit (eu de la serviciu, ea de la gradi)...vreau sa continui terapia (eram precisa ca daca o duc la gradi nu mananca si nu bea nika)!

Revin pe creanga dupa-amiaza!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata

mami care papa tot ...Ptiiii da' frumos mai scrii draga mea. Si pe cand prima carte cu povesti? Eu tot insist.

Marina iarta zapacita din mine si sa ai CASA DE PIATRA!! si o viata frumoasa mereu.

Sovi LAMULTI ANI!!! pt. sotul tau.

Violeta, stiu ca showerul se face de catre altcineva dar ... eu nu vad ce rost are. Am fost la vre-o 2 si a fost mare plictiseala. Asa ca nu stiu, ma mai gandesc. Ce sexi eeeesti...uhuuu...

Diana_G fetita unor prieteni a fost nascuta cu aceeasi problema la inimioara. Ai fi uimita sa vezi cat de bine dezvoltata este azi. Medicii spun ceea ce spun pentru a nu da sperante parintilor. Rata de supavietuire creste de la an la an. Crede-ma sunt sanse ff mici sa nu treaca peste tot si din cate am inteles daca primele operatii reusesc nu mai necesita celelate operatii.

Ma bucur ca tot stolul e ok. Inainte cu tupeu ca nu mai e mult!!
Si ma iertati dar am fugit la somn ca pic de oboseala.
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

33+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata, desi cam tarziu la ora asta...
Naty si Olga, multumesc ca ati strigat dupa mine...dar din pacate de ieri nu am mai avut net si nu mai puteam de ciuda.

Aseara am fost in vizita la "prietena" (mai mult cunostinta) care a nascut sambata...Ce se zic, m-a luat cu fiori pe spinare la conditiile din spital si la ce mi-a povestit ea...Si soacrasa mai si munceste acolo ca bucatareasa...
I-au facut cezariana pt era mai grasuta de fire si dr a zis ca nu ii da sanse sa nasca natural, dar acum mi-a zis ca se bucura ca a acceptat cezariana, dupa ce a vazut cum erau tratate cele care nasteau natural...Imi zicea ca erau lasate acolo in travaliu si urlau care mai de care, nu erau bagate in seama, li se vorbea urat...Apoi dupa ce a nascut a spus ca asistentele se purtau
foarte urat, apoi fiecare venea cu cate o regula, intra una si zicea nu e voie asa, apoi venea alta si zicea ba e voie asa...si tot asa. Intr-o noapte nu le-a dat decat 10 ml lapte pt fiecare copil, bietii copii urlau de foame, iar pe asistente nu le-au gasit, iar cand le-a gasit le-a zis ca atata mancare trebuie data nu mai mult, apoi dimineata doctorul a zis ca sa le dea cate 50 ml...Pai eu cred ca faceam spume la gura sa imi lase copilul toata noaptea cu 10 ml de mancare, muream cu asistentele de gat, si apoi imi sunam sotu sa imi
aduca un biberon cu lapte de acasa...nu stiu cum a putut sta ea asa de clama . Apoi mi-a zis ca plangea al ei din cauza colicilor, si i s-a zis ca asa e normal , si pana la urma i-a adus soacra'sa un sirop pt colici si il da la bb pe ascuns si acum se simte mai bine... Nu iti da voie cu halat si camasa de acasa...pe motiv de microbi, dar cu papuci ai voie cred ca fug microbii de papuci si le place numai pe camasi. Avea niste rufoase de pijamele pe ea,
bine ea si toate pe care le-am vazut pe acolo....Copii la fel nu le da voie cu haine de acasa, ii tine cu niste body-uri jegose si infecte si infasati in scutece tot de a lor...
A, si ea are lapte, dar dupa ce a nascut a ramas fara sfarcuri, i s-au aplatizat si nu are cum sa alapteze copilul...norocul ei ca azi ii da drumul acasa si scapa de tot cosmarul asta de la spital.
Ma i-a cu groaza cand ma gandesc ca luna viitoare este randul meu ...o sa vad cum tratez cu doctorita sa imi dea drumul acasa cat de repede se poate...

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, ms! . Mi se pare ff logic ce spune cumnatul. As vrea sa o botez pe Iulia unde ne-am cununat si noi si unde preotul e cam trasnit dar e o minte luminata, fost profesor la teologie. La nunta, de nasi nu ne-a intrebat nici macar daca sunt casatoriti.
Simo 27, iti multumesc si tie. Aveam impresia ca la ortodocsi regulile sunt mult mai precis definite decat la catolici, dar se vede ca sunt mai multe feluri de a judeca aceeasi problema. Ce mai, Cory are dreptate, cel mai bine intreb preotul care o va boteza. In alta ordine de idei, tu ce mai faci, cum iti e, colega?
Sunt cam necajita, de ieri am iarasi constant tensiunea 140/90, desi am mai crescut Dopegyt de la 3 la 4. Gleznele au inceput, desi discret, sa fie umflate si dimineata, nu numai seara. Sa vad ce iese azi la analiza urinei; mai nesarat de atat nu pot manca, s-ar putea sa fie nevoie sa bag al doilea medicament de tensiune.

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...

am luat gynipral...
am luat jumate aseara..si chiar am dormit super bine peste noapte..chiar ma gandeam azi dimineata..poate la mine are alt efect - ma face sa dorm..aiurea..a fost o coincidenta.
dupa ce am luat inca jumate azi dimineata am inceput sa fac ca trenul in gara..pulsul 120, mi-e super cald, parca sunt pusa la 2.20, am o stare de agitatie continua..nici nu va imaginati cu ce viteza scriu acum mesajul asta...
partea buna e ca de aseara de cand am luat n-am mai avut nici o contractie..deci el efectul si-l face cum trebuie, efectele adverse sunt nashpa...asa ca la 14 cand tre sa iau urmatoarea pastila o sa iau un sfert (daca si jumate a fost mult) sa vad daca se mai domoleste tahicardia asta.
mai frate..ce panarama poate sa faca in corp o pastiluta asa mica si luata la jumate!!!
pana atunci ma chinui sa ma invat ceva, daca oi mai reusi.

va pup!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Rox, daca zici ca n-ai mai avut contractii te rog incearca sa iei tot 1/2 de Gynipral, sfert e apa de ploaie. efectele adverse se atenueaza cu timpul. Stela iti poate confirma si mai sunt fete cu Gynipral. Mie mi l-a scos pt ca oricum nu e deloc o idee buna la diabetice, cum s-a si dovedit si in plus asupra mea nu avea nici un efect, deci era mai mult decat inutil. Dar daca vezi ca nu mai ai contractii, insista pana te obisnuiesti, cel mai important e sa fie Radu ok, nu?
[b]Raluca[b], nashpa ce povestesti...Barem unde nasc eu camasile sunt izinite dar curate iar scutecele de bebe am vazut cu ochii mei ca-s curate (ca tot asa nu e voie de acasa). Tot de la internare am inteles ca trebuie hraniti cu minim 50 ml, deci scorpiile alea trebuie arse pe rug...

Mergi la inceput

Dintr-o data, cand dau raspuns nu ma mai lasa sa fac nimic cu textul, nici sa colorez, nici sa bolduiesc...Are cineva idee de ce?
A, se pare ca si-a revenit...

Mergi la inceput