Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

apropos de ce povestea raluca, la caritas, cand am nascut eu, erau o gramada de bebei abandonati si ii hraneau cu apa cu glucoza .eu care aveam prea mult lapte, ma mulgeam cu pompita si ma rugam de asistente sa le dea lapticul meu, sa nu-l arunc, iar ele refuzau categoric...m-am rugat de ele sa le dea macar laptele praf cu care o indopau pe fiica-mea la masa de la ora 3 noaptea, ca atunci nu aveam voie la alaptat si sa-i dea ei in loc lapticul meu, nu au vrut..., mi-au zis ca nu o sa schimb eu lumea in 3 zile!!!.pana la urma m-a rugat o mamica din salon sa-i dau ei lapticul, ca ea saraca nu avea niciun strop.:)

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

ola,randunici!
Da ce-i cu voi pe crenguta la 8 dimineata?Naty?
Pe mine nici tancul nu ma ridica la 8 dimineata,dar noaptea abia dorm...aseara m-am pus in pat la 00.30 si m-am gandit la Teo 2 ore.

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mai fetelor, mie tot mi-e somn, ce-o fi cu mine ca doar am dormit toata noaptea!!! Parca-s drogata, nu pot sa ma mobilizez sa fac nimic. Imi aduc aminte ca asa ma simteam in primul trimestru de sarcina.

Raluca, groaznic ce-ai vazut acolo, la maternitatea aia. Nasol...N-ar trebui sa mai existe asa ceva. Citeam mai devreme la zuze cum povestea cineva ca era plin de gandaci la maternitate cand a nascut!!!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata...
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE....UREZ VARUNEI...CAREIA AM VAZUT CA-I ESTE ZIUA AZI..
daca mai stateam un pic va gaseam la un nou capitol...n-am mai intrat pt ca am fost la dr sa-mi dea concediu med,apoi am mancat cu puiul meu si am facut niste clatite cu dulceata de visine si budinca de ciocolata...asa ca am obosit m-am pus in pat,plus ca n-am avut loc de sotior la calculator...a venit ene pe la gene pe la 12,am adormit si m-am trezit la 1.30...fresh de am stat treaza pana la 4 azi dimineata...deci am avut o noapte alba...m-am trezit cand pleca puiul la serv si apoi ma culcai iar si ma trezii la 10.30...acum am intrat sa va salut si sa citesc din urma...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hai maaaa ce frumos stiti voi sa ziceti Mai, mare noroc am eu cu voi!!
Zoze, o sa imi fac autocritica si o sa o pun la gazeta de perete la rubrica "asa nu" Un lucru e clar, tre sa o las mai moale cu lamaile sa nu ma acresc de tot!
Imi pare rau ca n-am intrat aseara sa vad colindele voastre (dar le va vedea), sa ii arat randunoiului poate se mai veselea si el ca a racit si a tusit in asa hal pana la ora 4, de m-am mai inmuiat si eu! Mai ales ca ieri m-a anuntat ca gata, AVEM BANII DE RENOVARE!, Doamne ajuta, macar parchetul, ca mi se parea ca n-as fi scos-o la capat cu mocheta asta cu aspect janghinos.

Ariel, gata, ne mutam in spania!! si ce ieftine sunt!
Am bagat la cap tehnica eliberarii gatului copilului.
Cory, am ras de numa la faza cu "Paharnicul Ulea"! De admirat rabdarea ta. Felicitari pt noua treapta pe care a urca-o copila.
Olgutz
Cuscra, iti doresc tensiune in grafic!
Rox, sa ai parte de eficienta maxima!

Apropos de momentul cand constientizeaza copilul pericolul si moartea, nu demult m-am vazut cu cineva care avea o fetita de 3 ani juma, cu fatza cam sparta. Intreb ce a patit, raspuns: Pai stateam noi la tv, iar copila in fatza noastra, ia o patura, o intinde pe jos, pune un scaun langa ea,se suie cu picioarele pe el, si zice: "mami, eu fac scufundari!" si s-a aruncat cu capul in jos de pe scaun pe patura inainte sa apuce mami sa schiteze vreun gest!!!

Cine zicea cu deochiu (Giani oare?), 3 intrebari as avea:
1.partea nearsa a chibritului nu o arunc in cana?
2.se poate zice Tatal nostru pretz de 1 chibrit ars?? ca doara tre aprinse de la unu la altu.
3. apa din cana e mai bine sa fie sfintita?

Clau, Zoze, Cuscra, Kya, Cory, Simonette, Adriuta, si cine a mai urat de bine randunoiului meu, va multumesc din suflet! am facut un mail cu copy/paste al urarilor voastre si acu ii trimit lui, sa se umfle :)

Celor care vor sa se mute cu locuinta cat de curand la mai bine, SA VA AJUTE DUMNEZEU!

Eu cand ma apuc sa citesc forumul simt uneori ca retraiesc povestea cu ciupercutza fermecata. Mai faci un pas, iar ciuperca se departeaza. Asa si la citit: orice "next page"as da, ramane acelasi nr de pagini de citit pana la sfarsit

Noi cat de curand vrem sa facem o vizita la maternitatea lu medlife. La intrebarile pe care le+am scris pt ei, am adaugat si aia cu alaptatul, ca m+ati speriat! mi se pare odios sa ai lapte bun si ei sa tin copilul deoparte si sa ii dea formula!

Si nu in ultimul rand,
La multi ani Varuna! - sa ai parte de multa iubire, luciditate, sanatate si tie si lu bb!

Va pup pe toate!

EDIT:
daca aveti idee/sfaturi/recomandari de marci, unde sa ma interesez sau unde sa gasesc parchet bun cu suprafatza naturala sau chiar masiv, ciulesc bine.

sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Maria - Si eu imi adaptez retele, nu am retete fixe dupa care gatesc, iar pe multe le inventez. Si de multe ori ma intreaba sotul, "cum ii spune la mancarea asta?" si eu ii zic" n-are nume, e inventie de a mea" si apoi stie, cand vede ceva mai special imi zice - asta e tot inventie?
Eu fac un sos din carne tocata, ceapa, ardei , ciuperci, masline , depinde ce am in casa, condimente, bulion si cam asta e sosul pt paste...pun legumele, le las sa se caleasca un pic, adaug carnea, mai calesc un pic, apoi pun apa si las sa fiarba, cand e aproape gata adaug si bulionul si las sosul sa scada pana ajunge la consistenta pe care o vreau eu
ariel - m-ai omorat cu casele alea in Spania....

Iar cu spitalul , este cel mai mare spital din Galati, altul mai bun nu exista, ca la maternitate este si mai jale...stau si ma gandesc acum totusi ca ei nu prea au "cotizat" cam la toata lumea, din cauza ca stau cam prost cu banii in perioada asta, au avut niste probleme..si poate de aceea a primit tratamentul asta. Oricum mai bine dai 40-50 de milioane, cum da Clau, si stai in niste conditii omenesti, nu mai stai sa te gandesti pe la cine sa mai bagi in buzunare si cat sa bagi...Dupa socotelile mele ce o sa dau eu la doctor/anestezist/moase/neonatolog o sa ajunga la 30 de milioane, plus apoi ca trebuie sa umpli buzunaru la fiecare asistenta, pe fiecare tura...offf, de abia astept sa ma vad cu bb acasa...

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

raluca, mama..pt un moment am zis si sperat ca vorbesti de maternitatea de pe chicus..dar tu chiar vorbesti de spitalul judetean..
mama-mia, ce grozavii acolo...auzi, dar chiar doctorul nu are nici o putere acolo sa intre in asistentele alea??? lua-le-ar naiba sa le ia..isi bat joc pur si simplu.
oricum si eu sunt dispusa sa bag in buzunare, numai sa imi trateze copilul cum trebuie..dar in nici un caz n-o sa inghit sa-si bata joc de mine sau de copilul meu..ca le aduc televiziunea pe cap.
stii cumva cu ce doctor a nascut?

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Rox - nu doctorul cu care a nascut este problema...ca si ea ca si mine suntem la d-na Statescu...la adresa ei nimic de plans, dar ea nu sta acolo in spital 24 de ore...e vorba aici de politica spitalului si de niste "panarame" de asistente care cica noaptea nici ca le zareai pe acolo ca multe dormeau pitite bine...

Doctorul ginecolog se ocupa de tine pana nasti si cand nasti...dar dupa aceea nu se ocupa si de copil, aici intra neonatologul...la care trebuie sa cotizezi,daca vrei sa se uite la copil si sa nu il lase de izbeliste, din cate stiu eu , ei nu au cotizat si la neonatolog...cred ca asta ar fi cauza..oricum e jale cu sistemul nostru sanitar

eu ma gandesc acum sa imi iau sterilizator si biberoane cu mine in spital, si lapte praf, ca sa nu fiu nevoita sa folosesc biberoanele lor, ca cine stie prin cate guri trec, si ce baza am eu ca marile asistente le mai si sterilizeaza corect...am deja un stres pe cap si o mie de ganduri....

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI, VARUNA!
Naty,la fel ma gandeam si eu,cel mai bine ar fi sa dea randunoiul o fuga la Biserica sa intrebe preotzelul.Eu nu vad de ce ar fi o problem,ca doar e o relatie crestineasca intre voi intarita bine.
Preotzelul e mai diliutz si f inteligent,asa ca eu cred ca nu vede o problem in asta.
Parca ti-am zis ca am mers si eu de multe ori la Bisericutza asta,ca acolo am botezat-o si noi pe finutza-nepotzica si i-am cununat pe sormea si cumnatu.
Sormea sta aproape de biserica,pe str sf stefan.
E f placut acolo.Ceremonia dubla a fost la sf aprilie,cand erau irishii infloritzi in curtea bisericii,o minanatie.
O sa caut o poza sa-ti trimit.

rox,efectele astea neg la gynipral apar cam tot timpul la inceput cand incepi sa-l iei,apoi trec.
Asa a fosy la mine de fiecare data.Cand am luat multe pe zi,la inceput m-am simitit drogata, cu tahicardie,apoi mi-a trecut,
Vezi si tu dc nu trece,renunta o zi sa-l mai iei.
Dar e bine sa incerci,dc eu cu tahicardie diagnosticata de mult n-am patit nimik...,e bine ca au disparut contractiile.Asta conteaza.

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

naty, cred ca asa o sa fac..o sa incerc tot cu jumate..numai sa nu mai fie contractii...chiar acum vorbeam cu soacra-mea...ca mai bine suport eu stari nashpa, decat sa-l stranga pe Raducu uterul meu..ca si-asa mititelu' nu prea are loc pe acolo, il mai si strange uterul asta...ooofff...

vad ca pulsul a mai scazut..de la 120 cat aveam dimineata acum am 105.
deci , vb ta, poate se obisnuieste organismul..si chiar daca nu se obisnuieste, eu sunt mare, pot sa suport orice..numai sa-i fie bine copilului meu!
pupici!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput