Juniori de iunie-iulie 2003(4)
Raspunsuri - Pagina 5
madic spune:
Buna fetele,
Daca Gabi nu poate saptamana viitoare, iar saptamana asta nu prea s-au inghesuit doritoare de intalnire, iar Gio tre' s-o serbeze pe Eva - LA MULTI ANI! - ce ziceti s-o lasam peste 2 saptamani, miercuri, cum zice Andra, poate atunci ne strangem mai multe. Ce ziceti?
Bobi, Crisa, Bibi, Magda, Aditzu, ne auziti???
Romana - vezi sa nu fie de la oboseala, stress, etc, pt ca si eu am fost la medic duminica si mi-a spus ca analizele de sange nu sint grozave, dar nici nu justifica starea de rau pe care o acuz, asa ca probabil de la stress mi se trage si mi-a dat sa iau extract de tei argintiu (dr mea e impotriva medicamentelor, asa ca incercam intai cu de-astea naturiste). Sanatate multa!
Si Mariuca a inceput iar sa tuseasca, asta dupa ce in primele 2 saptamani de gradi dupa vacanta n-a avut nimic, dar acum au inceput sa vina din nou majoritatea copiilor, cu virusii aferenti .
Va pup.
pitzinuca spune:
fetele, eu vin la intalnire. ma pregatisem si pt azi... peste 2 sapt intru in sesiune. dar vad eu cum ajung
pupici!
b
Maadi spune:
Buna fetele,
Gio - "La multi ani Evei"! Sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa este foc, ca si surioara ei.
Amik - Felicitari, sarcina usoara si asteptam vestile bune de la analize.
Romana - Sanatate multa!
Si sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Nici pe noi nu ne-a ocolit gripa. De bine ce ne facusem un program frumos in we, aveam bilete la teatrul de papusi, masa in oras dupa, seara petrecere la sora mea, duminica antipa, respectiv dinozaurii si seara patinoar, sambata Calin s-a trezit cu febra peste 39, tusea ca un magarus si avea rosu in gat. Asa ca suntem acasa, ne doctoricim sa ne facem bine cat mai repede.
Ma bucur ca ati amanat intalnirea peste 2 saptamani, ca atunci este si sotul acasa sa stea cu zuza mea si pot veni si eu.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
karara spune:
Apropos de gripa, Mihai a luat virusul exact de sarbatori...dar am descoperit un lucru miraculos: Albastrul in gat, dupa o simpla badijonare nu a mai tusit deloc. In nas ii administrez Afacort, un dezinfectant ce nu da dependenta si nu lasa secretiile din nas sa persiste in gat.
Felicitari gravidutelor si sanatate tuturor!!!
Va pup,
kara
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
Si noi stam azi acasa cu febra. De fapt febra a cam trecut dar baietul meu a ramas cu oarece umflaturi la gat asa ca astept sa mergem maine la doctorita sa vedem daca e oreion sau doar ganglioni umflati. Ca tot e programat a vaccin anti oreion sambata asta :).
Acum am izbutit sa il dezlipesc de pe televizor si sa-l conving sa deseneze in timp ce il culturalizez cu muzica medievala. La desen probabil ca nu a mai existat copil atat de netalentat (de la tac'su incoace), dar muzica il pasioneaza.
hop, ca a sarit pe mine.
pe curand,
madishor
gabitz78 spune:
neatza.
gio - sa-ti traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea...si de taisia, bineinteles!la multi ani!!!!!!
offf..ce de copii bolnaviori. noi pana acum am scapat, dar sa nu zic hop pana nu trece valul...poate o fi de la vaccin(i-am facut in octombie vaccin antigripal, si de atunci nu mai am nici o problema cu el) si de 3 luni luam ecoflorina.
madishor - pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Kehleyr spune:
Gio, la multi ani Evei, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc. Sa ne spui cum decurge alesul de pe tava .
Eh, noi suntem mai cu mot - nu am racit in schimb au luat fetele ceva nasol la stomac. La Stefania am scapat usor, sambata, dar marti dupa amiaza s-a declansat la Sofia, trei scaune numai apa, dupa care noaptea s-a trezit la 1 cu febra 40,2. Mi s-a facut rau. Bine ca ne-am trezit si noi de agitatia ei, altfel nu stiu ce se intampla. Cand m-am uitat la termometru am crezut ca nu vad bine. Am stat o ora treji amandoi sa ii scadem pe la 38 si ceva, dupa care m-am trezit eu din ora in ora sa o verific.
Apropo am inteles ca nu se mai recomanda algocalmin pentru stari febrile mari - eu asta foloseam la peste 39. In afara de Panadol, Nurofen si leacurile traditionale cu sosete cu otet si tamponari cu apa cu alcool, ce optiuni mai avem?...
Acum e mai bine, e la regim strict, scaun nu a avut deloc, febra tot face - pediatrul mi-a zis ca avand in vedere febra foarte mare si faptul ca a avut si Stefania e clar un microb puternic si sa ii dau antibiotic, dar eu o mai las pana maine - as vrea sa ii fac o coprocultura inainte sa ii dau antibiotic, plus ca nu sunt convinsa ca nu e ceva viral...
Stefania nu mai vrea sa faca nimic. Nu vrea la balet, nu vrea cu patinele, nu mai vrea nici macar la inot - pentru ca a luat-o instructorul ceva mai "tare" (cu acordul meu si dupa parerea mea nu se putea altfel) si acum nu-i mai place nici acolo. Ma gandesc sa o las balta cu toate si sa astept sa mai creasca, sunt tare dezamagita dar pe de alta parte se presupune ca la activitatile astea ar trebui sa se distreze, nu sa fie stresata. Este ingrozitor de sensibila. Astazi iar am lasat-o in urlete la gradinita .
A, si sa va zic cea mai tare faza. Bona mea vrea marire . Eu ii dau acum 10 mil si mi-a spus ieri intr-o discutie asa, amicala, ca ea tot timpul a fost platita sub pretul pietei, ca mai discuta si ea prin parc si a auzit si de 13-15 mil, ca o femeie de serviciu ia 11 mil pe luna (adevarat, daca ia 50 ron/zi cam acolo ajunge, doar ca nu ii platesc eu pe toti...) si ca ce raspundere are ea si ce raspundere are aia... ca ea oricum nu pleaca in alta parte ca ea nu sta cu fetele de bani, dar sa ma gandesc si la ea, bla bla... Adevarul e ca are situatie de monopol si stie, pentru ca nu as schimba-o cu alta, plus ca am apreciat ca nu m-a santajat - a zis ca daca vreau sa ii dau bine, daca nu nu. Ne si vede ca amandoi castigam mult si ne facem toate poftele... Asa ca o sa ii dau 12 mil si asta e.
gabitz78 spune:
dana - multa sanatate fetelor. n-o fi vre-o viroza intestinala???ce ti-e si cu bonele astea...bine ca n-am nevoie!
pupici multi.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/