Juniori de iunie-iulie 2003(4)
Raspunsuri - Pagina 3
anamaria spune:
salutare fetelor! revin si eu in graba, cu ultimele noutati...
despre mine ce sa va spun... tot la fel, la servici abia mai respir dintre hartii, hartzoage si doasare... din pacate nu reusesc sa-mi fac timp sa va vizitez' atat de des cat mi-as dori...
ieri am fost la bucuresti si am reusit sa scapam de dopul de ceara din urechea lui tudor. madam dr a zis ca s-a vindecat bine timpanul dupa otita aia, in continuare considera scoaterea polipilor o prioritate; mai ales ca acum a inceput sa si tuseasca... nu e practic racit, nu are alte simptome; dr zicea ca tot polipii sunt 'vinovati', secretiile alea care exista acolo irita plamanii si duc la tuse!
acum el a ramas in continuare acasa, cu soacra-mea, si eu sper din suflet sa reuseasca sa nu se mai imbolnaveasca nasol pana cand scap de perioada super-nasoala la serviciu, astfel incat sa il pot insoti la buc, pt operatie...
ieri, daca tot am fost in bucuresti, am facut si un mic 'program artistic' pt copii, si anume am vizitat muzeul antipa.
lui bogdan i-a placut foarte mult, tudor s-a mai plictisit pe ici-pe colo, s-a mai si speriat un pic cand s-a vazut inconjurat de atatea animale impaiate care se 'uitau' la el
dupa muzeu am mers la mall, unde am mancat (era extraordinar de aglomerat...) si apoi i-am lasat un pic la locul de joaca; i-am adunat de la topogane uzi leoarca, noroc ca am gasit la Z niste helancutze din bumbac la reduceri, ca altfel nu stiu cum reuseam sa-i scot afara asa, transpirati (luasem schimburi la mine, dar le uitasem in masina... )
cam astea-s noutatile, pupici cu lipici!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
amik spune:
la multi ani!
eu am inceput azi serviciul dupa o luna pauza.
sunt insarcinata! si foarte fericita!
daaar, intai am fost suspecta de CMV si Chlamydia; s-a dovedit a fi alarma falsa. acum am rezultat incert la Listeria!!! si din cate stiu infectia asta e nasoala si cu riscuri pt copil.
sunt de-abia in 3 saptamani dar am avut deja emotii cu carul. si, vorba ta, Dana, cand e vrba de copiii mei simt ca innebunesc, nu reusesc sa fiu rationala.
am lacrimile in gat si incerc din rasputeri sa fiu tare si sa gandesc pozitiv. ma duc miercuri sa repet analiza Listeria sa vedem ce valori ies.
va doresc tuturor un an extraordinaaaar!!!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
Cornelia spune:
va citesc, dar daca nu raspund imediat nu mai stiu ce am de spus sau se aduna prea multe .
Amik, felicitari si sarcina usoara!
Si mie imi iesise pozitiv CMV-ul si listeria incerta. La CMV parca era pana la urma vorba de o infectie veche, iar listeria a fost ok pana la urma. Dar stiu ca infectia cu listeria se trateaza fara probleme in timpul sarcinii!
Andra, zis si eu ca Gio, Fred e leit Luca, dar cu ochi albastri!!!
Gio, daca stiam ca ai fost in tabara cu atatia copii, nu ma mai plangeam de concediul meu
Dana, sanatate Stefaniei! Si Maria s-a plans de durere de picior, nu chiar sa se trezeasca din somn, dar a durat cateva zile. O durea in spatele genunchiului. Am fost la doctor si mi-a zis sa ii dau calciu, ca posibil sa se datoreze cresterii rapide in inaltime (nu mi se pare, dar fie). Oricum Maria a ajuns la concluzia ca i-a dat calciu ca sa nu mai creasca, asa ca refuza sa il ia, ca ea vrea sa fie inalta . Si in legatura cu asta, e pentru prima data cand doctorita nu s-a mai aratat ingrijorata de greutatea Mariei (are 22 kg )si mi-a zis arata foarte bine si este un copil foarte frumos.
Pe mine alte dureri ma ingrijoreaza si culmea e ca le-au acuzat amandoi: de spate. Le-am facut urocultura si a iesit sterila. Cred ca o sa o repet, ca asta a fost anul trecut. Mie imi e tare frica de o problema la rinichi (acum ceva timp i-am facut si eco) pentru ca, in continuare, Maria urineaza foarte rar. La Stefan e invers .
De doua zile Stefan e tare blegut (nu il recunosc), nu mananca, e palid, se plange ca il doare burtica, spatele etc. Sper sa fie reactia la vaccin (l-am vaccinat vineri) si nu inceputul a ceva mai serios. A avut si un scaun galben si m-am speriat si mai tare. Eu nu i-am vaccinat contra hepatitei si acum ma gandesc la asta.
Andra_ spune:
Amik - felicitari!!! Tace si le face
Dana - noi ptr sperieturi nocturne si cosmaruri i-am umplut patul lui Luca de plusuri: am inceput timid c-un ursulet, apoi si-a mai luat un soricel, un sobolan moale de la ikea si tot de la ei un mare crocodil albastru (care de fapt e hipopotam, dar noi il tinem de crocodil, ca sa fie mai fioros ptr visele rele). De cind cu ele, parca n-a mai avut probleme noaptea, si chiar daca se trezeste ii indes unul in brate sa-l apere si se potoleste rapid. Mai nou ieri ne-a zis sa mergem sa-l luam pe Fred de la bunici (il lasasem simbata la prinz) ca altfel el viseaza urit noaptea, chiar daca are plusurile in pat ...Iar ptr burtica, la Fred cea mai eficienta a fost Smecta, un plic si gata, eu i l-am dat in lapte, ca altminteri el nu bea nimic, si vad ca a fost fr. bun asa
Gio - ne vedem cind doriti, si eu sint in ceata...Mersic ptr info referitoare la tabara, mai vorbim cind ne vedem. Ma gindesc ca in atari conditii sa ne vedem musai joi, sa ajungi si tu sa serbezi pitica...cea mare de un an, pardon!
pup u,
Andra
Magdone spune:
Buna fetele,
Amik, felicitari si sarcina usoara!
Andra, am vazut pozele, nici nu am realizat ca Fred e atat de mare si ce seamana cu Luca!
Dana, sa stii ca si eu sunt exact la fel, ma sperii asa de tare si intru si in panica. Nu stiu ce m-oi face cu 2 copii.
Bychi da ma mai cheama si Maria, de fapt asta e primul prenume si a fost mai simplu de pronuntat pe aici
Sa vedeti ce m-am mai speriat si alaltaseara, vineri seara era vorba sa vina mama pe la mine, ca ea sta in timpul saptamanii la sor-mea si in weekend mai vine si pe la mine. Trebuia sa vina cu un autobuz de 8 seara care ajunge la 9. De data asta se dusese singura sa ia autobuzul, fara sa o mai duca sormea, ca ea a zis ca stie gata si daca nu stie intreaba stie si ea acum cateva cuvinte pe engleza. In fine se face 9 vine autobuzul ia-o pe mama de unde nu-i, ma duc vorbesc cu soferul el zice ca nu stie nimic, ca poate nu l-a prins pe asta ca vine cu urmatorul. Sun la sor-mea zice sigur l-a luat pe ala de 8 ca a plecat de la 7.30, doar daca nu s-a urcat in alt autobuz care merge in alta directie …mama ce panica pe mine, de unde s-o iau acu pe mama, daca s-a dus cine stie unde, cum aflu, ma duc iar vorbesc cu soferul sa dea prin statie poate a vazut-o cineva, dar nimic, nimeni nu stia nimic. Imi zice totusi sa astept urmatorul autobuz ca poate l-a luat pe ala si asa a fost din fericire, dar eu am tras o sperietura de groaza.
Cred ca in situatii limita nu as reactiona cum trebuie, al meu sot statea asa calm, imi zicea ca sigur e in al doilea autobuz ca n-are unde sa fie… in fine.
Daca mai vreti, mai am
Mai nou sunt panicata cu incalzirea globala, nu mai stiu cum eram in tara, dar parca nu eram asa constienta de chestia asta, dar aici poate si pentru ca se trambiteaza atat pe toate drumurile si acum cum stam la casa reciclam in disperare, pana si in cartile pe care i le cumpar lui Razvan ii arata cum distrug oamenii pamantul si natura, de saracul numai hurricane si tsunami viseaza si ma intreba mereu, "da cum se poate asa ceva ?" …iar eu asa am o senzatie de sfarsitul lumii care e atat de aproape si n-o sa mai apuc si eu sa ma bucur de toate cate sunt pe lumea asta, ca o sa se termine totul prea repede
Iar aseara am mai vazut si un film "The day after tomorrow" cu Dennis Quaid, poate l-ati vazut si voi, in care venea inghetul si numai in Africa sau America de Sud se mai putea trai, care mi-a pus capac si toata noaptea numai asta am visat
Hai sa mai schimb subiectul, se vede ca e luni
Sanatate copiilor si intalnire placuta!
va pup
Magdone 22+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitz78 spune:
amik - felicitari si sarcina usoara!
magdone - mai, mai, mai...nu-ti mai face ganduri negre...sigur hormonii sunt de vina.
fetili...pana la urma cand si unde ne vedem???????????
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gio spune:
Hello fetele,
Dupa ce ca eram eu plina de ganduri negre, na ca mai citesc si ce ati scris. Vorba Corneliei, dupa ce am citit la voi mi se par mici problemele mele.
Dana,cum naibii mai sa o ia drept scut pe bona, pe unde naibii s-a intamplat asta?? Bronx?
Ana Maria, bafta la operatie!
Amik, sa nu uit, felicitariiiiiiiiiiiiii!!!!!!! sa fie cu noroc si sa ai o sarcina usoara!
legat de bolile copiilor si a mea (aia mare) se plange vesnic de dureri de burta. azi am fost la medlife cum spuneam si am primit analize la kk si pipi si sa facem o eco abdominala. ieri deja se crizase si mi-a tras un concert trezita din somn...crampe si tot tacamul de vroiam sa sun la salvare, vorba Danei. In fine acum pare ok dar noi cred ca ne ducem cu capul. Ce ne-o fi venit sa facem copii?
Si ne-am cantarit&masurat si are 17 kg si 113 cm. Mie imi suna ok, numai cam slabanoaga.
Cu intalnirea, cum vreti toate. Oricum eu joi am programare cu Eva abia la 19 asa ca D-zeu cu mila cand ajung. Deci mi-e totuna. Miercuri nu o serbam, o vom serba sambata ca ii rupem si turta sau ce-o fi aia. Asa ca din partea mea....
Apropo de varsta Evei, ma apuca asa o nostalgie ca face anul acus, deja merge, e fata mare, imita tot ce vede...parca ieri era bb mic mic de tot. Apropo Crisa, cred ca voi ati facut deja anul, va uram un La multi ani!!! retroactiv si mai scrie-ne pls!!!
Pup fetele
bychi spune:
Mai fetelor, imi pare tare rau ca m-am bagat si incurcat aici cu intalnirea! Mea culpa.
Nu tineti cont de mine si daca ma straduiesc foarte tare poate ajung mai pe la 21 daca va mai gasesc.
Scuze! Lasati-o pe miercuri cum fuse stabilit.
Ce frumos e Fred! Asa o mutrita senina si vesela! Super!
Si ca tot vorbeai de realizarile Evei, Gio, mai pune niste poze cu ea sa vedem cat de mare e!
Kehleyr, urat ce a patit bona! Traumatizant.
Sanatate la copii!
Kehleyr spune:
Magdone, si eu am stresul cu incalzirea globala. Sotzul meu face misto de mine, dar asta e... Nu cred ca o sa prindem noi sau copiii nostri chestii nasoale si asta cumva ma consoleaza in mod egoist, nu am capacitatea necesara sa gandesc global.
Gio, bona mergea cu 331 si era pe la Arcul de Triumf. Mai civilizat nici ca se poate . Mi-a fost o mila de ea... Sa stii ca si Stefania se plange de dureri de burta destul de des, crampe mai exact, eu l-am intrebat pe Mateescu si mi-a zis sa nu ma stresez ca sunt parte normala a procesului de crestere...
Cornelia, sper sa nu fie hepatita, dar nu merge si tu cu presupunerile asa de departe. Maria bea suficiente lichide? Ce mai face Stefan?
Daca vreti sa vedeti poze si cu fotomodelele mele puteti aici:
www.dreamstime.com/toddler-pointing-image3974554" target="_blank">http://www.dreamstime.com/toddler-pointing-image3974554
(asta e Sofia la mare si mai sunt unele similare in partea de jos a paginii. Stiti ca eu n-am album de stresul sotului, astea sunt ce a facut el public .
romana spune:
Amik: Sa fie intr-un cea bun. Eu zic sa nu te mai gindesti la ce e mai rau. O sa fie totul bine si o sa aiba Alexandra un fratior.
Eu am plecat de la servici ca mi s-a facut rau. M-a luat cu ameteala si nu ma mai puteam tine pe picioare. E prea multa oboseala in mine. Dar nu-mi facgriji. O sa merg la doctor, o sa iau vitamine si o sa fiu in priza ca si pina acum. Ca nu pot altfel.
Va pup.